Buda benim yugioh deckim daha yeni başladım daha dorusu arkadaşımla beraber yaptık. http://img521.imageshack.us/img521/4167/yugohdeckmwu9.png Buradaki kartların ne işe yarakdıklarını söyleyebilirmisiniz?ve hangi kart olduğunun adını o kadar çok kart varki..
quote:Orjinalden alıntı: sahnn anlamlarını bilmem ama desten spr olmuş harika! iğrenç bir deste nasıl süper dion ben bu desteyi 5 elde yenerim
quote:Orjinalden alıntı: rambo302 quote:Orjinalden alıntı: sahnn anlamlarını bilmem ama desten spr olmuş harika! iğrenç bir deste nasıl süper dion ben bu desteyi 5 elde yenerim Haklısın.
quote:Orjinalden alıntı: ultimateejder quote:Orjinalden alıntı: rambo302 quote:Orjinalden alıntı: sahnn anlamlarını bilmem ama desten spr olmuş harika! iğrenç bir deste nasıl süper dion ben bu desteyi 5 elde yenerim Haklısın. nasıl haklı olmayayım adamın dstesi 80 lik
kartlardan fazla olması kötü nedeni bunlar hep canavr feda etmek zorunda kalırsın ve insanı gıcık eder
quote:Orjinalden alıntı: seckings43 eh sakin olun yeter artık çocuk ona emek vermiş o kartları toplarken siz ne diyonuz yazık çocuğa be ne toplaması lem