Bildirim
YUGİOH! ONLİNE OYNAMAK İSTİYORSANIZ.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bi bakalım belki hamachiden kendi serverımı kurarız -
akbaba_91 ben seninle bir duello yapmak istiyom beni serco_mumy@hotmail.com burda bulabilirsin ve 16.08.2006 veya 17.08.2006 saat 12.00 da açbilgisayarını -
ARKADAŞLAR!... bende 'power of chaos - kaiba the revenge' yok acaba linkini bulabilirseniz mericsuna@hotmail.com adlı adresime gönderir misiniz? Yalnız virüslü olmasın bu link! -
Belki oynarım -
bende oynicam joey de destemi 1,5 saatte hazırladım bayağı okudum (ingilizcem iyidir) benim msn vc_nj_by_slam@hotmail.com
beyler böyle ıp adresini ortalık yerde vermeyin hackleme oluyo arkadaşlar öyle yapıo lütfen tehlikeli bu yaptığınız msnden veya pmden konuşun ıp işlerini bu iş hamachiden oluo ama bende çalışmıyo bi yüklü görünüyo ama değil -
bu zipler açılmıyor hata veriyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X