Şimdi Ara

Yuh Artık ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :) hiç su kadar senedir pes oynarım muhabbetine girmeden soruyorum bu oyunda nasıl gol atıyoruz :)
    Rakip ortalama olsa dahi 2-3 gol kasa kasa çok zor buluyorum 15 dk da...
    pes 10 da malum çok aıtoyrduk.
    Hızlı hücüm toplu hücum vs. hepsi açık topa sahip olma hep bende 20 şut var yarısı kaleyi buluyor gol atamıyorum özellikle ortalarlar çok zor :)
    Real den ümidi kestim başka takımlara yükleniyim :)

Birde oyunda pres tuşu x ten başka yok değil mi.

Benden çok daha iyi pres yapıp top kapanlar varr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: valerio

:) hiç su kadar senedir pes oynarım muhabbetine girmeden soruyorum bu oyunda nasıl gol atıyoruz :)
    Hızlı hücüm toplu hücum vs. hepsi açık topa sahip olma hep bende 20 şut var yarısı kaleyi buluyor gol atamıyorum özellikle ortalarlar çok zor :)

x le aynı anda kareyede basarsan yakındaki bi adam daha gelip pres yapar ama şuursuzca kullanırsan 2 ye 2 lerde falan 2 adam bi rakibe dalar diğeri boşta kalırsa cezayı keser

• quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

@maxsleox eline sağlık oyunun nerdeyse bütün hatalarını yazmışsın ...

amma peste aldığım tadı fifa da alamıyorum nedense...

aynen..pes'i bende eleştirdim nacizane ama yine de pes'de oynarken futbol oynadığımı hissediyorum, fifa'da oynanan ragby veya bowling olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Klopacius-

quote:

Orijinalden alıntı: valerio

:) hiç su kadar senedir pes oynarım muhabbetine girmeden soruyorum bu oyunda nasıl gol atıyoruz :)

x le aynı anda kareyede basarsan yakındaki bi adam daha gelip pres yapar ama şuursuzca kullanırsan 2 ye 2 lerde falan 2 adam bi rakibe dalar diğeri boşta kalırsa cezayı keser

ya barış abi bu ortaya atılan aratopları nasıl durduruyorsun defans oyuncum tam tersi yönünde koşuyor bi bakmışım adam kaleci ile karşı karşıya...

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: bağımsıztürk

Pes çok kötü bir oyun olmuş. Yukarıdaki arkadaşın dediklerine harfiyen katılıyorum.

Ek olarak
    Cursor değişimi tuhaf ben tam cursorü değiştirirken ,yapay zeka gidip başkasını seçiyor.
    Ayarlardan değişiyor o..

Tezehürat kısımı hiç olmasa daha iyi, sanki gizli bir tarikatın üyeleri ayin yapıyor gibi. Bir süre sonra insanın sesi kısıp oynayası geliyor

Sahada takıma hiç hakim değilsiniz. Hiç kimse istediiğiniz yere gitmiyor.
    Paslarda top adama değil adam topun olduğu yere gitsin mantığı yüzünden çaprazınızdaki adam pas atayım derken top düz gidiyor (manülde bile öyle) ve adam da topa hareketleniyor. Böylece sizin kafanızda kurguladığınız hiç bir şeygerçekleşmiyor
    Pas sistemi manuel olduğu için pası sen yönlendiriyorsun artık. Ezbere adama gitmiyor.

Oyunda toplu hücum diye bir şey yok. Bir saat bekle
    Stratejiden takımın oyun sitilini ayarladın mı. Toplu hücum, ofansif top çevirme... baktın mı bunlara

Ve ortalar ile ilgili ,her yapılan orta istisnasız biçimde ceza alanı uzak köşesine gidiyor. Orta yaptığımız anda tek karşımıza çıkan animasyon zıplayan ve kafa vuramayan adam ya da boşa geçen uçan kafa animasyonu. Ayrıca berbat kamera açısı yüzünden ortada ve özellikle arka direkte kim var göremiyorsunuz.
    Orta yaparken yuvarlağa (veya orta yaptığın tuşu hangisi ayarladıysan) 2 kere veya 3 kere basmayı denedin mi?...

Pes 2011 pes 2010 dan bile kötü bir oyun olmuş. Gelişme olmuş diyenler benim gibi 3-4 sene önce bilgisayarlarında gece gündüz Pes 6 oynayıp oyunun anısına iyi bir şey söylemeye çalışanlar.
    Oyun son 3 senenin en iyi PES'i

Oyun kazıktan öte bir şey değil.

Oyuncuya saygı 0. Transferler nasıl bu kadar eksik olur anlamak mümkün değil. Konamidekiler resmen oyunun fanlarına yük bindirip tamamlamaları da onlar yapsın canım yoluna gidiyorlar.
    Transferler bugün gelen güncellemeyle güncellendi....

Bir de grafikler de geri gitmiş geçen seneye göre. Konami için içine biraz fizik ekleyince hemen grafikleri törpüleme yoluna gitmiş. Optimizasyon diye bir şey var.

Ve oyun genel olarak herşeyiyle Beta gibi duruyor. Herşeyden biraz eksik. Pes öyle bir oyun. Zaten 2007 de Konamiden 14 kişi ayrılıp EA ya geçince böyle bir şey olabileceğini bekliyordum. Ama bu kadar gerileme beklemiyordum.

Pes 2011 tam bir miras yedi. Pes 4 ve Pes 6 nını tadını bugünkü fifalar dahil hiç bir şey veremedi

Ayrıca Ek olarak Fifa 11 in de bu sene hiç ilerleme kaydetmediğini söyleyeyim. Halen küçük sahalar,halen süper hızlı adamlar orta sahada çarpışa adamlar ve sürekli birbirini tekrar eden lineer pozisyonlar

Bu işte tek çözüm 2k nın bir futbol oyunu yapması olur. iki firma kalırsa böyle her sene kalitesi düşen oyunlar görmeye devam ederiz.

Oyunu tam olarak hiçbişey bilmeden oynamak, işkembeden sallamak ne kadar kolay dimi?... Yok takım toplu hücuma çıkmıyormuş da ortalar hep aynı yere gidiyormuş da...

tam cevap yazıcaktım benim kafadan bir kişi buldum sonunda yorumununa katılıyorum kardeşim ufak tefek hatalar olabilir ama gerçek futbol istiyosan PES 2011

• bu oyunu benden baska begenen yok sanırım ))
    suana kadar gordugum tartısmasız en ıyı pes versiyonu.
    play station 1 de İSS ile baslayan daha sonraları winning eleven ile devam eden sonralarıda pes e donusen bu tutkumuzda pes her zaman kendini geliştirmiştir. hataları yokmu tabiki var.
    11 yıldır oynadıgım bu oyun için diyebilirim ki pes 11 cidden benim tam istedigim gibi olmus. şutlara ilk 2-3 gün alışamamıştım ama şimdi tekrar pes 6-7-8 deki adriano şutlarını çekmeye başladım ))
    bilmiyorum. belki de hatası olsa bile gormezden geliyorum bu tutkudan dolayı.kardeş hatasını gormezden gelmek gibi.
    oyuna alışmaya calısın derim once.
    paslar ve sutlar elestirilmesi gereken en son olay.cünkü tamamen el ayarına bırakılmıs sutlar ve paslar.burda yanlıs anlasılmasın ama elınızın ayarı ıyıyse ve ınceyse attıgınız ara pasları - asırtma goller - falsolu goller- bomba gıbı sert gollerden sonra cıdden tarıfı guc bır zevk alıyorsunuz. adamların dedigi enginereed for freedom .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuriev -- 13 Ekim 2010; 17:06:01 >

• o bu değilde oyuncular surekli ofsaytta kalıyor salak gibi bekliyorlar ofsaytta çok gıcık olmaya basladım
  • bende bi kaç gündür oynuyorum ilk başlarda baya bi şok olmuşdum alışamadım ama yavaş yavaş çözmeye başladım

benim tek sorunum press tuşuna basılı tutuğumda topu kapmamaları ila şut çekicekte ayağını sokucak yada arkadan el kol yapıcak

özellikle ceza sahasının içinde çok geç müdahale ediyorlar veya ara pası atılıcağını kestirdiğimde topa müdahle etmiyor ila topa çarpıcanki posisyon olmaması için

ha birde hakemler ne öyle daha 1 kere olsun kırmızı kart görmedim deli gibi istediğin gibi kayabiliyormuşsun gibi geliyor
  • PES 11'den bende nefret ettim. PES 10 'un yeri benim kalbimde ayrıdır ama. Tüm senemi geçirdiğim tek spor oyunu :)

EA, FIFA Next-Gen'i PC'ye entegre etti ya, artık aynı oyunu 20 yıl çıkarsalar menüleri, müzikleri, takımları değiştirip, oynarım vesselam :)
  • l3 ü kullanarka yavaş top sürerek adam geçmek daha kolay birde orta tusuna 2 veya 3 kere basınca giden ortalara daha kolay gol atabiliyorum pes 10 dan çok farklı bu youn öğreneceğiz yavaş yavaş
  • Bu sayfayı okumaya kalksam okula gidemem o yüzden çıkıyorum.
  • FifA fanboys vs PES fanboys ........... fight

Yuh Artık ! vs  Yuh Artık !

Benim fikrim PC de PES iyi olmuş baya eğlenceli , aynı oyunu ısıtıp önümüze koymamışlar en azından değişiklik iyidir. Daha iyisini istiyorsanız halı saha maçı yapın grafikler baya gerçekçi oluyo öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David77 -- 14 Ekim 2010; 10:31:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: David77

Benim fikrim PC de PES iyi olmuş baya eğlenceli , aynı oyunu ısıtıp önümüze koymamışlar en azından değişiklik iyidir. Daha iyisini istiyorsanız halı saha maçı yapın grafikler baya gerçekçi oluyo öyle.

Halısahada aa eksikligi var arada lag oluyor çöp
  • bende pes2011i çok beğendim, ancak bir olayı varki, şooook
    bal modunda 67 gibi bir dakikada oyuncu değişikliği oldu girdim. İşte şunu yap bunu yap diye taktiği aldık, elime gamepadi aldım, oyun başladı, bir baktım ben yokum. Adam beni oyundan geri almış. böyle bir şey olabilir mi?

kariyer parlak başladı yani
  • pes 2011 bugune kadar yapılmıs en ıyı futbol oyunu olmus bence.....hemen herseyın manuel olması guzel...en son fıfa 2002de vardı boyle bısey.....

oyunda bazı absurdlukler olabılır...helekı eskı versıyonlardakı kontrollere alısanlar ıcın....

bu oyunu hakkıyla oynayabılmek ıcın eskı versıyonlardakı kontrol alıskanlıklarınızı tamamen unutmanız gerklı...yoksa oyun çıleye donusur...

oyunda koşma tusunu nerdeyse hıc kullanmıyorum....pres yapmak ıcın herhangı bır tusa basmaya gerek gormedım ben...sadece yon tuslarıyla

adamın uzerıne gıtmek yeterlı...rakıbın attıgı aratoplardada topun gıttıgı yone hareketlenmek yetıyor.....

oyunda en cok hoısuma gıden xavi'nin hemen her macta yaptıgı topla bırlıkte etrafında daire çizerek hem topu saklaması hemde rakibi geçmesi

hareketini oklarla rahatça yapabılmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbay

pes 2011 bugune kadar yapılmıs en ıyı futbol oyunu olmus bence.....hemen herseyın manuel olması guzel...en son fıfa 2002de vardı boyle bısey.....

oyunda bazı absurdlukler olabılır...helekı eskı versıyonlardakı kontrollere alısanlar ıcın....

bu oyunu hakkıyla oynayabılmek ıcın eskı versıyonlardakı kontrol alıskanlıklarınızı tamamen unutmanız gerklı...yoksa oyun çıleye donusur...

oyunda koşma tusunu nerdeyse hıc kullanmıyorum....pres yapmak ıcın herhangı bır tusa basmaya gerek gormedım ben...sadece yon tuslarıyla

adamın uzerıne gıtmek yeterlı...rakıbın attıgı aratoplardada topun gıttıgı yone hareketlenmek yetıyor.....

oyunda en cok hoısuma gıden xavi'nin hemen her macta yaptıgı topla bırlıkte etrafında daire çizerek hem topu saklaması hemde rakibi geçmesi

hareketini oklarla rahatça yapabılmek

çok güzel özetlemişsin

• her seferinde neden bu kadar kendinizi kasıyorsunuzki arkadaşım anlamadım. herkes beğendiği oyunu oynasın, yok şu oyun şöyleymiş fifada şunlar peste bunlar varmış.derdiniz nedir sizin hangisi hoşunuza gidiyorsa onu oynayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.