Şimdi Ara

YUH ARTIK SİTENİN YARISINI REKLAM YAPSAYDINIZ !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sunucuları kendi vermiş vargonene... vargonen sadece hhat masrafını karşılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turqie

quote:

Orjinalden alıntı: tehlike

Birisi bana sitenin giderlerini sayabilir mi?

hergün eski ve sağlam insanlardan biri...

ÜSTTEKİ CÜMLE BAYAĞI "ince" OLDU UMARIM ANLARSIN...

Gerçekten çok ince bir cevap olmuş ;) Giden kişileri özledim ben...
  • Ya yönetime mesaj atsak, imza toplasak reklam sayısını azaltırlar mı?
  • gerçekten her yerde reklam oldu >)
  • yakında avatarlara da reklam koyarlaRSA şaşırmayın :) :) :) :) :) :) :) :) :)=
  • inşallah turkforum gibi olmaz

her konu açınca ya da her yeni sayfada mesaj gibi reklamlar gözüküyor

bkz:
     YUH ARTIK SİTENİN YARISINI REKLAM YAPSAYDINIZ !!

quote:

Orjinalden alıntı: tehlike

Ya yönetime mesaj atsak, imza toplasak reklam sayısını azaltırlar mı?

azaltmazlar çünkü burda demokrasi yoq bkz: 2 dk
  • Sunucu özellikleri ;

Dell 2850
    2 x 3 Ghz Intel Xeon
    6 x 36GB 15K SCSI Seagate disk
    8 Gb DDR2 Registered Ram

2x
    Dell 1850
    2x 2.8 GHz Intel Xeon
    2 Gb DDR2 Ram
    1x36 Gb 10K SCSI disk
    1x73 Gb 15K SCSI disk

Opteron server
    2xOpteron 240 cpu
    2 Gb DDR Ram
    1 x 36 Gb 10 K SCSI disk
    1 x 73 Gb 15 K SCSI disk

Alınan yazılımlarında haddi hesabı yok. Ayrıca yapılan hesapların gerçekle alakası yok keşke öyle olsa. Yurt dışında olsak gerçekten köşeyi dönmüştük ama değiliz. Ayrıca yakınlarım bilir bırakın sitenin para kazandırmasını aktardığım sermayenin haddi hesabı da yok.

Distribütör değilim. Bu siteye verilen emek onu büyütüp Türkiye'nin şimdi olduğu gibi gurur duyacak hale getirmektir. Masraflarımızın tek tek hesabını vermek istemiyorum. Ancak gelir gider dengesinin hep hassas olduğunu ve giderin arttığı durumda yatırıma dönüştüğünden emin olabilirsiniz.

Reklamları bloklayanlar bence etik davranmıyorlar. Bu site sizin, bizim, hepimizin eğer buraya katkıda bulunmak istiyorsanız reklamları kapamayın.

• acikcasi,benim icin DH cok degerli,onun iyiligini isterim,reklamlari kapatmiyorum,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zee

uzun süredir ziyaret etmiyordum.heryerden zırt pırt reklam çıkar olmuş sitede.dh adına çok üzüldüm çok sinir bozucu birşey.!!!

gülü seven dikenine katlanır
  • turkforum eşşeeen kulaana suyu kaçırmış zaten
  • eskiden reklamlara tıklıyordum maksadım yardımdı meğer tıklayınca daha çok reklam alıyorlarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

eskiden reklamlara tıklıyordum maksadım yardımdı meğer tıklayınca daha çok reklam alıyorlarmış

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay16

quote:

Orjinalden alıntı: Zee

uzun süredir ziyaret etmiyordum.heryerden zırt pırt reklam çıkar olmuş sitede.dh adına çok üzüldüm çok sinir bozucu birşey.!!!

gülü seven dikenine katlanır

bu dikense, ben dikensiz halini seviyormuşum ki artık 15 günde bir ziyaret ediyorum.
  • reklam koyunda koyduğunuz reklamlar sayfa düzeninin içine etmesin
  • tukforum dan iyidir orda konunun ilk mesajının altında 1 sayfa dolusu reklam var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pozitif

öyle deme yakında üye alımını durduracaklarmış
    kullanıcalara bile reklam vericekler
    düşünsene paralar paralar ohhhh allahım paralarrr

partalllllllllllllllll
  • Sadece reklamlara tıklamak ile kalmayın onun dışında alış verişlerinizi mümkün mertebe oralarıda değerlendirerek yapın.

Biz size tamamen ücretsiz servis vermeye çalışırken reklam verenlerden gelir etmekten ve size bunu aktarmaktan başka çaremiz yok.

Bu yüzden bizi desteklerseniz seviniriz.
  • Ya reklam oalbilir sorun değilde, şu mesaj yazarken çıkan birebir.com reklamı varya işte o beni öldürüyor, insanın tutup mouse u fırlatası geliyor, o firmaya daha çok tepkim oldu bu yüzden, o birşey değil mesaj yazmamızı da engelliyor, onu kaldırırsanız çok sevineceğim
  • şu 2dk olayını kaldırın tüm reklamlara günde 10 kere tıklamazsam guenen gibi olim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morbid -- 3 Temmuz 2005, 3:22:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.