Benimde gözüm PK3'de idi ama bu OK serisinin iki yönlü kullanımıda baya cezbedici bir durum. Bende merak içindeyim acaba gerçekten bu kadar iyi bir kulaklık mı bu yuin?
quote:
Orjinalden alıntı: feelindivine
Vallaha arkadaşlar OK3'e kaydım.Bu Yuin Pk2; Sennheiser'ın bütün earbud modelleri(mx serisi),Etymotic Er6i,Sennheiser Cx300,Px100,Koss Ksc75 bütün bu modellerden iyi gösteriliyor.Ok3 ise biraz daha iyiymiş ve hem kulak-içi hem de earbud olarak kullanılabiliyor.Paylaşmak istedim.Pk1,Ok1 ve Ok2 çok pahalı.Zaten Pk1 ve Ok1 yalnızca yükselticiyle kullanılabiliyor.Serideki en zayıf halka Pk3 ama onun da seveni bol.
sonuç nedir, hangi kulaklığı aldınız?Memnun musunuz?
pk2 için birşey de ben söylemek istiyorum . kulağa bu kadar iyi oturan bir earbud kulaklık daha görmedim
sennheiser sahtesini üretenler bunlarsa helal olsun hep dinlediğimde bu kadar iyi sahte yapıyorsan bir marka çıkar da para kazan bu fiyat bu kalite.Bence çoğu markadan iyi kulaklıklar yapıyorlar sahte sennheiserdan yola çıkarak.
benim tek anlamadığım earbud kulaklığa nasıl 300 $ dan fazla fiyat biçebildikleri
herhalde gayet iyi ses kalitesi var, ki bir site, en iyi 10 kulaklık arasında göstermişti...