daha gelmedi vdsl :) |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (31. sayfa)
-
-
Ayni kutular bir ay once yerlestirildi ayni surec bizi bekliyor sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam türk telekom ftth için pon cihazı veriyor mu hala yoksa direk tek modeme mi bağlıyorlar o sarı kabloyu? bir de onu tt ekipleri bağlayacak demi yoksa basit mi takması?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tt ekipleri veriyor onu hangi isp'den olursa olsun gelip tt ekibi modemi pon cihazını kurup teslim ediyor
-
ha anladım hocam peki farkli isp geçersek pon cihazini vermek gerekmiyor yani degil mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
orasını bilmiyorum modem ve pon hiç dokunmayabilirler yada değiştirler türktelekomun altyapısında turknet 100 mbit 85 tl tabi buna yapa açılırsa tadından yenmez 1 gbitli hızlar hayal olmaz
-
Ne güzel bir kutu ve muntazam şekilde düzenlenmiş, insanın baktıkça içi alıyor isterse internet vermesinler yine de güzel :)
-
Buradan mesafeyi ölçebilirsin ama konumunu göstermiyor maalesef.
-
:D aynen hocam darısı tüm evinde internet olmayan hocalarıma ve kardeşlerime biz de 5 aydır bekliyoruz 0 altyapı ile yeni yeni bitirecekler sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: fakasupiBuradan mesafeyi ölçebilirsin ama konumunu göstermiyor maalesef.
bana tam yeri lazımdı fotosunu çekip müdürlüğe durumu anlatacaktımda gerek kalmadı bu gün ttelekom müşteri temsizlicleri aradı oturduğum binanın sokağına saha dolapları gelcekmiş ama ben hipernete geçebilirmişim en az 50 mbps hız alabileceğimi söylediler.
-
6 ay sürebilir o :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: rocky_balbao6 ay sürebilir o :)
valla bana en geç yıl sonunda takılcak dediler aktif olması 3 -4 ay sürüyormuş ta sürsün önemli değil gelsinde :D yıllardır adsl ile sürünüyor 6 ay bekleyebiliriz
-
Kayseri / Erkilet'te yaklaşık 4-5 ay bekleyişim sonucunda sabah kontrol ettiğimde gözükmüyordu ama heralde bugün açmışlar (apartman yeni) bir komşuya da mesaj gelmiş çarşamba günü evde iseniz kurulumunuzu yapacağız cinsinden alırım bi hayırlı olsun :D
@yukleniyor hocam size son bir şey daha danışmak istiyorum. 24 aylık 16 mbps vdsl2 den alıyordum nisanda bitiyor taahhüt. biz 4-5 ay önce internet+telefon hattı dondurduk şimdi hattı dondurunca nisandan ileri tarihte mi bitecek taahhüt yoksa nisanda biter ve farklı iss ye geçebilir miyiz?
-
@smart0201 bilir onu :)
-
-
çok saçma bir cevap vermişler aynı kablolarla adsl nasıl çalışıyor diye yaz :)
-
Hocam Netspeed temsilcileri sağolsun yardımcı olmaya çalışıyorlar fakat sistemdeki bakır fiber uyumsuzluğu hatasının ne olduğunu tam olarak onlar da bilmiyor, Türk Telekomdan bize izin gelmediği için biz de bir şey yapamıyoruz diyorlar. Btk'ya şikayet metni yazdım Türk Telekom'a internet hizmetini bizden almıyorsunuz yardımcı olamayız gibisinden bir şey yazdılar. Bana kalırsa hizmeti onlardan almadığım için yokuş yapıyorlar. Sorunu nasıl çözücem hiçbir fikrim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim bildiğim kadarıyla ne kadar süre dondurduysanız o kadar tahattüt süresi uzuyor. Ben mesela 3 ay dondurmuştum tahhatüt süresine 3 daha eklenmişti. Tabi en doğru bilgiyi müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.
-
tamam hocam teşekkürler teyit ettireceğim zaten
-
bakır fiber uyumsuzluğu böyle bir şey yok sistemin adı zaten FTTC fiber to cabinet yani kabine saha dolabına kadar fiber ordan sonra bakır kablo
standart bakır telefon kablo kalınlığı 0.50mm
eski kablolar 0.40mm ayrıca 0.60, 0.70 , 0.75mm kablolarda var
onların arasındaki sinyal +- sinyal artışı /kaybı km'de 1-2 dbi oda 1-2 mbit hız kaybına bile yol açmayabilir
50 yıllık 0.40mm bakır kablo ilede sorunsuz kullanırsın zaten günümüzdeki kablolar eski kablolardan daha dandik sadece bakır kaplılar aslında bakır değiller :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X