Hocam sormayın ya sırf başka iss kullanıyorum diye yapmadıkları yokuş kalmadı. Boş port gözüktüğü halde vdsl vermemekte diretiyorlar. Yarın genel müdürlüklerini arayıp bilgi almaya çalışıcam bu "bakır-fiber" uyumsuzluğu ile ilgili. Umarım bir sonuç çıkar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcb7 -- 16 Kasım 2020; 20:36:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/sincan-turk-telekom-rezilligi-ss-li--135341104
banada zamanında etmediği eziyet kalmamıştı türk telekomun
-
-
Hayırlı olsun. Snr ve max rate gayet iyi görünüyor. Bence geçebilirsiniz.
-
hayırlı olsun dolap konunalı 40 gün oldu elektrik çekileli 20 gün oldu daha kavuşamadık :) yıl sonunu bulur tahminen
-
@NT2L nerelerdesin
-
teşekkür ederim darısı sizin başınıza ben saha şefine cuma günü sorduğumda burada sıkıntı oldu yoksa 1 hafta önce aktif olucaktı sorun çözüldü dedi. Aslında kısa süren bir olay yani dolap koyulup aktif olması o bölgenin işi ağırdan almasıdır muhtemelen sizin beklemenizin sebebi.
-
saha şefinin maili var 20 gündür cevap yazmıyor oda
-
Bazı bölgelerde V1 fiber diye geçiyor Fiberner vdsl olarak veriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki bu durumda benim yapabileceğim bir şey var mıdır hocam? Başka bir İSS üzerinden bu hizmetten faydalanamaz mıyım? Bilginiz var mıdır?
Türnet destek ile görüşün hipernet ile adsl açılmasını isteyin turk telekom dan
Hocam şuan Netspeed kullanıyorum, müşteri hizmetleriyle her görüştüğümde biz bir şey yapamayız sizin Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe yazmanız gerek diyorlar. Pandemi zamanında da ne kadar mümkün dilekçe olayı orası da meçhul. BTK üzerinden Türk Telekom'a konuyu belirttiğimde de hizmeti bizden almıyorsunuz, hizmeti aldığınız yerle görüşün diyor, hizmeti aldığım yer(Netspeed) de Türk Telekom'a paslıyor. Altyapım desteklediği halde ADSL'de mahkum kalıp, bu çağ dışı teknolojiyle işlerimin aksaması gerçekten çok canımı sıkıyor.
-
vdsl duasına ne zaman çıkıyoz hocam :)
-
Telekom yeni modem gelmiş
tp link vc220 g3u
hocam ftth abonelerine eskisi gibi tilgin dayatmazlar değil mi? bir de verecekleri fiber modemde farklı modemi de dağıtıcı olarak kullanabilme şansımız olur mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Stokta ne modem varsa o geliyor
-
Bende 6 mbit var yetmiyor zaten kopup duruyor 😆😁😄 elektrik bağlantısı yapılali 27 gün oldu hala aktarmadilar
bugünde kavuşamadık
rüyalarımdam çıkmıyor
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X