Şimdi Ara

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.484
Cevap
5
Favori
43.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dün söyledim port yok diye bugün var görünüyor

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt

sorun millenicomda kendi 100 mbit tarifeye geçirmiyor türlü türlü bahaneler söyleyip duruyorlar geri turknete geçmeyi düşünüyorum

• gulnare G kullanıcısına yanıt

Ellerinde kart sıkıntısı olduğunu zannetmiyorum ama talep olmayan yere kart takmayı tercih etmiyorlardır belki. Talep olduğunda karşılanıyor bildiğim kadarıyla imkanlar doğrultusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Aralık 2020; 18:56:34 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Doğrusuda o da. Ek kart eklenirken tekrar dolap kurcalanıyor. Biraz titiz çalışmak gerekiyor. Bugün polatlıyı dolandım biraz. 1 ay önce gördüğüm çoğu dolabı yenilemişler. kaymakamlığın civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

teşekkür ederim @millenicom bu konuda uğraştırıyor adamı şuan 75 mbitlik paketde görünüyorum 100 mbitlik pakete geçiş yapamadım yarım saat telefonda bekledim hattınız desteklemiyor dedi destekliyor geçiş yapıyorum dedi ondan sonra pakete geçiş yapamıyorum dedi

Telekom kısıtlıyorsa onlar kısıtlıyor yapacağımız bir şey yok diyin problem kimde anlayalım

Merhaba, PM üzerinden tarafınıza dönüş sağlanmıştır.
  • ulaşılabilir hızım ve Snr değerim gittikçe düşüyor. VDSL’den olsa gerek.

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek
    hocam dolaplar gün içerisinde de çok kurcalanıyor aslında. Yeni abonelik, nakil, arıza vb. Dediğiniz gibi titiz olmak lazım.
  • theraptorx kullanıcısına yanıt

SNR ve ulaşılabilir hız bende dalgalı 5+10 mbit oynuyor max ulaşılabilir hız SNR 2-3 oynuyor

• millenicomdan turknete geçeceğim sanırım 30 dakikada 2-3 kere kesinti oluyor ondanda sorun olursa superonline 100 mbit paket çıkartmış 130 tl ona geçeceğim

100 mbit'de çıkartmadılar

@XpressMusic34 @smart0201

• merhabalar hocam aynı süreç bizimde sokağımızda gerçekleşti ben tam ne zaman başladı ne zaman bitti hesap etmedim yaklaşık 1.5 ay sürdü 17.12.20 de ekipler gelip eski dolaptan yeni dolaba aktarımı sağladılar bu sürede internetimizi kestiler, ardından dolapları kapatıp gittiler. 2.5 gün oldu internet yok ne kadar sürede gelir bu internet haberiniz var mı? kesintinin ertesi günü telekom ilçe müdürlüğüne gittiğimde fiziki çalışmayı bitirdik yazılımsam çalışma var akşama gelir tahminen internet siz arıza kaydı açın dediler açtım ayın 25ine kadar çalışmanın süreceğini, internetin olmayacağını söylediler. bu süreler bu şekilde mi bizim şikayet edebileceğimiz hızlandırabileceğimiz biryer var mı yoksa 25inden önce bi anda çalışmayı da bitirebilirler mi? Sizin saha dolabındaki çalışma bittikten ne kadar sonra geçişiniz gerçekleşti? @yukleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocamanman -- 20 Aralık 2020; 0:30:8 >

• kocamanman K kullanıcısına yanıt
    smart0201 kullanıcısına yanıt

aktarmaya sabah kaçta başladılar bilmiyorum ama sabah 11'de internet vardı

25ine kadar sürecek diyorlarsa sürer buna bir çözüm olmayabilir @smart0201

• teşekkür ederim hocam bakalım ne zaman internet gelecek, şu online eğitim döneminde yaptıkları işe bakın ya.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 20 Aralık 2020; 1:7:36 >

• 16.10.2020

Aynı kabinemi yine FİBER çekildi hocam üst üste emi fiber çekildi anlamadım. Normalde saha dolabı konulmadan çekiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.. Mevcut VDSL hattımı fiber ile değiştirmek için dilekçe mi vermemiz gerekiyor ?

• Hat değerlerinde sorun oluşuyor mu? Modemden takip edebildiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hat değerlerinde sorun yok

• Ben hatta çok dalgalanma var. Vdsl de 23mbit de görüyorum, en düşük 9mbit de. Çözüm malasef üretemediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Hocam uğra arada özletme kendini. :)
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.