Anladım hocam, hayırlı olsun, NMS profili hocam bu. Santralden değiştirtebilirsiniz. |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (51. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
teşekkür ederim @millenicom bu konuda uğraştırıyor adamı şuan 75 mbitlik paketde görünüyorum 100 mbitlik pakete geçiş yapamadım yarım saat telefonda bekledim hattınız desteklemiyor dedi destekliyor geçiş yapıyorum dedi ondan sonra pakete geçiş yapamıyorum dedi
Telekom kısıtlıyorsa onlar kısıtlıyor yapacağımız bir şey yok diyin problem kimde anlayalım
-
Hocam pakeitniz 100Mbps ise gidin Telekom müdürlüğüne, repartitörle görüşeceğim deyin. Gişrin repartitör odasına, ersonelden birsine, müşteri hizmet numaranızı verip sistemi açtırın NMS profilinizi 100'e çektirin yoksa müşteri hizmetleriyle falan pek olacak bir iş değil.
-
paketi 100'e çıkarmıyorlar işte yoksa çözülecek :)
-
35b profili içinde mi bu yöntem geçerli. Yoksa saha personeli elindeki cihaz ile yapabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 haftada bitti bizim burda hatta yeni dolap taktılar buraya neden bu kadar uzun sürmüş anlamadım -
millenicom port değişecek ama port yok internet kesilir felan diyor alt tarafı 2 tıklayıp profil değişecek o
-
Bugün saha ekibini gördüm. Az sohbet ettik. Daha 7 dolap varmış aktarılacak. Yetişemiyoruz diyor. Kalifiye işçi eğitim sistemimizden dolayı herzaman sorun olmuştur. Meslekliselerine rağbet artmadıkçada kalifiye personel aranır. Tabi firmalarda personelden kısmıyor değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba, bu başlıktaki arkadaşların deneyimli ve bilgili olduğunu düşündüğüm için sizelere yazmak bir konu hakkında danışmak istedim.
Altyapım vdsl'i desteklemekte. Geçiş süresi 2-15 gün arası olduğu için ben de uygun bir zamanı kollayıp vdsl'e geçmeyi planladım. Müsaitlik durumum oluştu ve 15 Aralık'ta vdsl'e geçiş için tt müşteri hizmetlerini arayıp vdsl'e geçmek istediğimi söyledim ve 35Mbps'lik pakete geçiş onayını verdim. Saha dolabım Tip-7 ve 100 küsür metre yakınımda. Şu ana dek herhangi bir internet kesintisi yaşamadım ve modem arayüzündeki bağlantım halen adsl2+ görünüyor .Online işlemlere paket tarigeme baktığımda ise 35Mbps Limitsiz Yüksek Hıza hoşgeldin kampanyası(!!talep beklemede!!) yazıyor.
Tip-7 saha dolabı hem adsl hem vdsl modülasyonuna sahip olduğunu biliyorum. Fiziksel bir müdahaleye gerek kalmadan sadece sinyal tipini değiştirerek geçişim hemen yapılacak diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Ayrıca birkaç forum yazılarına baktığımda da tip7'ye bağlı olan aboneler hemen geçiş sağlamış.
Birkaç gün bekleyeyip mh'yi aramama gerek var mı yoksa 15 günü tam olarak bekleyeyim? İyi forumlar
-
modemde vdsl için ayarları yaptınmı
-
Modem arayüzümdeki değerlere müdahale etmedim şu şekilde durmakta:
-
ATM ve PTM var ATM'yi deaktif edip PTM'yi aktif etmelisin
-
Nasıl yapılacağını bilmiyorum tam olarak hocam ama şöyle bir şey denedim. Modem ayarlarında sadece Vdsl2'yi seçip diğerlerini bıraktım o zaman da dsl ışığım yanıp yanıp söndü ama dsl ışığı sabit kalıp internet ışığı yanmadı.
-
PTM pasif sanırım o aktif olmalı airties modemleri bilmiyorum aktif olunca mavimi oluyor
-
Hocam Ptm üstüne tıklayamıyorum, sanırsam otomatik olarak açık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Talep beklemede ise bir şey yapılmasına gerek yok. Türk Telekom geçiş yaptıktan sonra otomatik VDSL olacak.
-
Talep beklemede yazısının gitmesini bekleyin hocam. -
yeni dolapların hepsi doldu boş port kalmadı yazıyor
-
Onu kendi söyledi. Kart azmış dolaplarda istek dahilinde hemen arttırıyorlarmış. Ellerinde kart sıkıntısında var demek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X