Bildirim
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (55. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
2 ay sonra @kangroo için girdim bu sefer bir şey bahane edip banlamadı Sanırım yazmayı bıraktığım için sebep bulamıyor.
Bu arada geçte olsa hayırlı olsun VDSL, hani hediyeler???
@kangroo temelli postalamadığı sürece etiket atın uğrarım, mail geliyor -
Hocam selam. Hediyeler bana ulaşmadı, size ulaştı ise lütfen bildirin.
-
Selam. Hayır banada ulaşmadı. @yukleniyor nerede bizim ps5 ler ???????? Aloooooooo -
Hocam ben 4 e de razıyım da, bir çay bile ısmarlamadı yani olacak iş değil açıkcası.
-
Aynen, klavye mouse seti de olurdu. Bu gerçekten olacak iş değil. Bence gidip dolabı sökelim. -
Hocam yakında kar yağar interneti yavaşlar zaten. Allah'a havale edelim en iyisi.
-
epic hergün veriyorya hediye
-
Biz işi garantiye alalım -
Veriyorsa kendi için veriyor senle alakası yok
Hediyelerimizi isterik -
Bir hediyede ben bulayım üçünü birden isteriz üçlü düğün yaparız masrafı az olur 😁😂😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu galiba bizim hediyelerin üstüne yatacak @XpressMusic34
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 25 Aralık 2020; 12:29:27 > -
Olur hocam.
-
Hocam Ankara'ya yolumuz düşerse kendisini tespit edelim ve hediyelerimizi isteyelim.
-
AS 250 hazır, benden haber bekle
-
o da bir yöntem tabi
-
Hocam Dodge marka oluyordu onlar değil mi? Kırmızı renkli.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X