Şimdi Ara

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.484
Cevap
5
Favori
43.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oluyordu tabi o zamanlar santral uzaktı 4.500 metre filan idi

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay sonra @kangroo için girdim bu sefer bir şey bahane edip banlamadı Sanırım yazmayı bıraktığım için sebep bulamıyor.

Bu arada geçte olsa hayırlı olsun VDSL, hani hediyeler???

@kangroo temelli postalamadığı sürece etiket atın uğrarım, mail geliyor
  • NT2L N kullanıcısına yanıt

Hocam selam. Hediyeler bana ulaşmadı, size ulaştı ise lütfen bildirin. Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Selam. Hayır banada ulaşmadı. @yukleniyor nerede bizim ps5 ler ???????? Aloooooooo

Hocam ben 4 e de razıyım da, bir çay bile ısmarlamadı yani olacak iş değil açıkcası. Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

Aynen, klavye mouse seti de olurdu. Bu gerçekten olacak iş değil. Bence gidip dolabı sökelim.
  • Hocam yakında kar yağar interneti yavaşlar zaten. Allah'a havale edelim en iyisi. Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

epic hergün veriyorya hediye Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

Biz işi garantiye alalım
  • Veriyorsa kendi için veriyor senle alakası yok

Hediyelerimizi isterik
  • Bir hediyede ben bulayım üçünü birden isteriz üçlü düğün yaparız masrafı az olur 😁😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu galiba bizim hediyelerin üstüne yatacak @XpressMusic34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 25 Aralık 2020; 12:29:27 >

Olur hocam. Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

Hocam Ankara'ya yolumuz düşerse kendisini tespit edelim ve hediyelerimizi isteyelim. Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

AS 250 hazır, benden haber bekle

o da bir yöntem tabi Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

Hocam Dodge marka oluyordu onlar değil mi? Kırmızı renkli. Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.