Daha iyi sanki hocam bu yöntem. |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (56. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynen, yaşlı emektarlar
-
Görmeyeli uzun zaman oldu.
-
yani, biraz insaflı ama bilemedim. biz yine de sökelim benim köydeki eve takarız
-
nesilleri tükeniyor
-
Sizin köydeki adres için talep ilettiniz mi hocam hiç? Ne diyorlar?
-
Aynen hocam.
-
adresi bilmiyorum ki talep etsem
merkezciyim ben köy beni bozar.
-
Hocam köyler Nuri Bilge Ceylan filmlerinde ve eski Türk filmlerinde çok güzel gözüküyor aslında ama içine girince maksimum bir hafta sürüyor, sonra sıkılmaya başlıyor insan. Gerçi köye gidip çalışan çok insan var bahçesinde tarlasında. Onlara hiçbir şey sıkıcı gelmiyor mesela. Bir de benim memleketimde telefon çok nadiren çekiyor belirli noktalarda mesela, o yüzden gidince tek eğlence televizyon oluyor o da elektrik kesilmezse.
Maalesef o da kesiliyor çoğunlukla. Gez dolaş da bir yere kadar tabi.
İstanbul da doğup büyüdük, belki de ondan hocam bilmiyorum açıkcası tam.
-
aynen, köyler yaşamak için değil kafa dinlemek için sanki biraz. dağın tepesi sonuçta
-
SA 250 var bende de
-
Sallama öyle bir model yok -
Konuyu değiştiriyor anca. -
Dolabı sökünce aklı başına gelir -
dolaba benim pitpullu zincirledim
-
Sorun değil, eter var -
Dolabı sökülürse neler yapar bilmiyorum artık hocam, açlık grevine başlayabilir. -
İstediğini yapsın Hediyelerimizi iç ederken düşünecekti onu
-
Hayırlısı hocam.
-
@yukleniyor bari 1250VP at steam felan masraf olmasın, vp yeter
foxngame
Valorant VP Satın Al - Valorant Points Fiyatları - FOXNGAMEhttps://www.foxngame.com/valorant
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 26 Aralık 2020; 20:55:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X