Hayırlısı hocam. |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (64. sayfa)
-
-
Umarım öyle bir konu açarsınız hocam fiber içinde, sizin konuları okumak hem zevkli hemde bilgi bakımından altın madeni değerinde oluyor
En bilgili hocalarda niyeyse sizin konularda birikiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burası internet vadisi konseyi
-
Yakın zamanda vdsl dönüşümü tamamlanan varmı bu süreç ortalama ne kadar sürüyor? Bölgemde aralığın ikinci haftası kabinler değiştirildi ve ocağın ortalarına doğru elektrik sayaçları aktif oldu ancak hala aktarım yapılmadı. Adsl'den kurtulmam için daha ne kadar beklemem lazım tahmini olarak?
-
çok zaman geçmiş çoktan aktif olmalıydı bence
-
-
Bir kaç kere ara daha deneyimli eleman denk geliyor o zaman verirler 100 mbit
Hattımın kaldırdığı son hızı iste gerekirse BTK'ya yaz.
-
Merhaba arkadaşlar Turknetten Millenicom a geçiş yaptım malum fiyatlar yüzünden Hızım aynı 100 mbit alıyorum. Ayrıca canlı müşteri hizmetleri desteği var. 0850333033 müşteri hizmetlerine aşağıdaki promosyon kodunu söyleyerek 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.
Üye olmak isterseniz promosyon kodu
C9E47D1E
tuketici.btk.gov.tr den bir yazın bakalım ne diyecekler.
-
Benim aklıma bir tavsiye gelmiyor ama bakalım @XpressMusic34 hocamın dediği yoldan bir sonuç çıkacak mı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bölgemde 2021 aralık başında tip 7 kabinler takıldı. Ocak ortasına doğru fiber kablolar çekildi ve elektrik abonelikleri tamamlandı. Nihayet kabinlerin değişiminden 4 ay sonra hat aktarımına bu hafta başladılar. 300 metre uzunluğunda bir sokağın tam ortasında oturuyorum, sokağın iki ucunda da tip 7 kabin var ancak sorgulamada tahmini mesafe 300 metre diyor. Telekomun kablolaması beni şaşırtmamaya devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 7 Nisan 2022; 20:4:8 > -
Btk şikayet Yazdım altyapı 50 Mbps destekliyor diye dönüş aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 24 Nisan 2022; 0:3:40 >
Altyapı sorgulama sayfalarındaki veriler teorik hocam, net bilgi vermiyor.
-
Dolap kapasitesinin aşılması ile ilgili bir durum da olabilir, size daha az destekleniyor denmesi. Düşük ihtimal ama bir ihtimal.
-
Hacılar ilgililere sorum var, bu saha dolabı zimbirtisindan "sokağa gömülen beton blok" bizim kapının önüne şu anda koyuyorlar ama planda bizim eve dolap çekmek yokmuş.
Buna rağmen halihazırda altyapı sorguladigimda bana hipernet/vdsl gözüküyor.
1. Sizce eve dolap çekilmese de hipernet baglatabilir miyim başvuru yapsam?
2. Eve ayrı dolap gerekiyorsa bunu ne şekilde talep etmem gerekir?
evde buzdolabı varsa eve dolap çekmelerine gerek yok
hipernet/vdsl gözüküyorsa mesafeye bağlı olarak 100 mbit'e kadar internet alabilirsin
-
Çok çok teşekkürler hocam bağlantı kartı zimbirtisindan koymuşlar zaten de Türk Telekom bölge müdürüne mail attım dediğiniz gibi hem de Cumartesi günü bir saat içinde yana yakıla beni arıyorlardı 10 senedir kullanırım bu kadar hızlı olduklarını bilmezdim sağolun :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2042 oynuyormusun
-
Yok hocam ya en son battlefield 1'de kaldım. Sonrakine ne para yetti, ne de incelemeler iyiydi açıkçası. Neden sordunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X