kmlerce ötedeki santralden gelen özensiz döşenmiş tek tek her eve ayrı ayrı giden kablolar 100 yıl önceki teknoloji sorun çıkmaması imkansız sürekli arıza yaptığından işletme maliyeti yüksek VDSLde ise santralden sadece tek 1 cm çapında fiber kablo geliyor saha dolabına bakır kabloların santral ile hiç bir bağlantısı olmuyor sorun çıkması daha az ihtimal Fiberde ise tek 1 cm çapında fiber kablo 10larca apartmana 100lerce daireye yetiyor hattan kaynaklı sorun çıkması çok zor |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (63. sayfa)
-
-
ama inatla yenilemiyorlar :)
-
Bu konuyu baştan okumaya başladım ve şuan 4-5.sayfadayım ve şu içimden geçiyor:
Parlak Jurnalyoutubeİşte Cesaret, İşte Fazilet, İşte Feraset, İşte Fedakarlık!! Devlet Bahçeli.https://www.youtube.com/watch?v=BMbo69m9Mto&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 metre ilerimde böyle bir dolap var ama sorgulama da uzakığım 630 metre gösteriyor ...
-
bu dolaba bağlı olmayabilirsin yada kablon baya dolanıyordur
bana sistem 93 metre uzaktasın diyor yan komşuya 350 metre diyor çünkü onunki farklı direğe bağlı ve baya dolanarak geliyor hat
-
Hepsini okudum konunuzun, şu gizli mail adresleri olayı merak konusu gerçekten 😄😄😅
saçmalık ya
-
gizli birşey yok isim.soyisim@turktelekom.com.tr hepsi
-
Bazı bölge müdürleri sır gibi saklanıyor sanki. Google sonuçlarına göre attım. BB ye bölge müdürünü etiketlemiştim. Meğer eski müdüre göndermişim. Sağolsun hemen ilgilendiler. Bölge müdürü bağlı bulunduğum telekomada tüm birimleri etiketledi. Sorunumu çözdüler. Mail ile dönüş yapmışlar. Ama turktelekom.com.tr gelen mailler 'bulk maile' düşmüş. Ayıp oldu adamlara. Cevap yazamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 22 Şubat 2022; 20:15:34 > -
Bölge müdürünü bulsam bende mail atacam Mersinde :D
-
google kim diyorsa bir dene istersen.
-
Fotoğrafı görmek lazım ama fotoğraf göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Şubat 2022; 12:42:23 > -
Bağlı olduğunuz ankastrenin üzerindeki saha kodu ile, saha dolabının üzerindeki kod birbiri ile eşleşmeli. Aksi halde evinizin dibinde de olsa o dolaba bağlı değilsiniz demektir.
-
Bakayım hocam tamamdır.
-
İlk vdsl geçmiştim hat değerleri 120 mbps gösteriyordu şimdi ise 100 mbps gösteri yoğunluktan düşüyor
Ben vdsl getirdim köye benim adres de port kalmıyor fakat komşu daki ankastre kutuyu kullanıyorum
Adresinizde Altyapı/Port bulunmamaktadır. Maalesef başvurunuza devam edemiyoruz.
Altyapı/Port uygun olduğunda 0850 333 0 333 numaramızla bilgilendireceğiz
Komşu da var
Altyapınızın karşıladığı maksimum hız:
71 Mbps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 27 Şubat 2022; 1:34:9 >
Benim hiç düşmüyor 150-160 mbit felan denk gelir maximun hız
-
Oooo hocam sen nerelerdesin ya? Kayıpsın bayadır, hesabın şifresini mi unuttun? Sen yokken bana fiber geldi.
-
bende 5-10 yıl sonra açarım fiber için yeni bir konu
Şimdilik Maşallah sorun yok fiber aramıyorum 5-10 yıl sonra yetersiz kalırsa o zaman düşünürüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X