hayırlı olsun benlede da**ak geçiyorlar anca bi çalışmaya başladık diyorlar bi 2023 yılın fiber projesi yok diyorlar bi gelecek bi gelmeyecek diyoralr |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (72. sayfa)
-
-
hayırlı olsun
-
Bana geldiğine göre artık sana da gelebilir, aynı VDSL'de olduğu gibi
Senin müdürlük benimkinden daha problemli. Bence yazı tura atıp karar veriyor bile olabilirler.
---
Teşekkürler @smart0201
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Darısı benim beklediğim adrese ve tüm bekleyenlere .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 7 Nisan 2023; 1:1:9 >
Teşekkürler. Umarım telekomun başına gerçekten işin ehli insanlar gelir de fiber herkese ulaşır. 2023 yılında fiberin gelmesine sevinmemiz üzücü bir şey açıkçası.
Hayırlı olsun, öyle fiberi alıp forumdan kaçmak yok, aktifliğin devam etsin.
-
Yönetim yolumu gözlüyor En son bana ait olmayan suçun cezasını da bana kesmişlerdi, alfa oldular gerçekten.
https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2828818/c6728509-838c-4c07-94f8-8cdfba5f0efd.jpeg
Bu arada altyapı sorgusunda FTTH gördüğüm halde TTNET dahil kimse başvuru almıyor hala. Eyyy telekom, sen kimsiniz ya?
-
Forum destekten itiraz edebilirsiniz hocam.
Normalde altyapı sorgulamada gözüküyorsa başvuru yapabilmeniz lazım.
-
Çarşamba günü garip bir şey oldu, ülke geneline yayılmış veya yayılacak bir uygulamamıdır bilmem.
Çarşamba günü TT görevlileri binamıza Teknofix ekiplerini getirerek evlere obk çektirdi. Normalde obk'yı verip "hadi, ne haliniz varsa görün" demeleri gerekiyordu.
Çarşamba akşam ve perşembe öğlen TTNET dahil her yeri aradım, ancak kimse abonelik başvurusu almadı. Perşembe 14 gibi sorgulama yaparken başvurunun açıldığı gördüm ve PoyrazNet'e başvurdum. Sağolsunlar kendileri evraklar teslim edilmeden kurulum yaptırmadıkları için kargonun teslim edilmesini bekliyorum.
Fibere çok az kaldı, muhtemelen pazartesi hız testi atıp kayıplara karışabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun. Forumda aktifliğiniz devam etsin inşallah.
-
Sonunda bende fibere kavuştum. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
hayırlı olsun, yer neresi..
-
Öhöm, senin için hız testi bırakmayı unutmuşum @rocky_balbao
VDSL
speedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/14310515279Fiber
speedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/14633806203İki test de aynı evden, poyrazın gecikme değeri yüksek Bir de TT kadar zam yaparlarsa direk TT ye uçarım.
-
çay atar gibi atıyon sende
-
200mbite geçtim bugün. 219₺ ye. 220fln görüyor. Bir suredir 50de takılıyordum 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Download da farkı hissettmişinizdir 😀
Oldukça fazla 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fiber felan gelmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X