Şimdi Ara

yüklenir mi ki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    en eski sürümde 4.3.3
    ben ios 7 indirmek istemiyorum ama i tunese bağladığımda direk ve sadece ios 7 çıkıyo karşıma. ios 6 yüklemek istiyorum. nasıl yapıcam ?

• Shsh kaydın yoksa ki olduğunu hiç sanmıyorum; iOS 6'ya geçemezsin. Ancak ve ancak iOS 7'ye geçebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç tavsiye etmem ios7 ye geçmeni sahip olduğun cihaz en hızlı çalışabileceği sürümde şuan. İstersen çevrende ios7 yüklü bir iphone 4 sahibiyle karşılaştır cihazını ve aradaki farkı gör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yüklenmez arkadas doğru soylemis elindeki sürümün kıymetini bil iTunes ile ne yapmak istiyorsun onu da belirtseydin muzik falan atacaksan i tools dene derim oda isini görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ama bu şekilde fazla bi uygulama indiremiremiyorum. ios 5 istiyo bi çok uygulama
    yani mecbur ios 7 yi yüklüycem mi. başka çaresi yokmu bunun. shsh kaydı demişsiniz. o nedir. cahilliğime verin
  • evet itunes le müzik atıcam
  • Kubra0987 K kullanıcısına yanıt
    Shsh kaydı: iPhone 4 ve altı modellerde iOS sürümleri arasında geçiş yapabilmek için o sürüme ait önceden alınmış kayıttır.
    Örneğin iOS 5.1.1'de kayıt alınmışsa iOS 6.1.3 yüklense bile istendiği zaman iOS 5.1.1'e dönülebilir.

Lakin sizin durumunuzda herhangi bir sürümde shsh kaydı alınmadığı için ya şu anki sürümünüzde kalacaksınız ya da iPhone 4'ün desteklediği son sürüm olan iOS 7.0.3'e yükselteceksiniz.

iOS 7.x.x'i iPhone 4 olanların yüklemeden önce birkaç kez daha düşünmesinde fayda var. Tabii shsh kaydı varsa o kadar da düşünmesine gerek yok.

Kısacası şu anda sizin iOS 5.x.x ya da 6.x.x'e geçme şansınız maalesef ki yok. Ya 4.3.3 ile yola devam edeceksiniz ya da iOS 7'ye geçeceksiniz ki hiç tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 8 Kasım 2013; 15:47:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçilen ay kesin geliyor mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • net olarak anlamış bulunmaktayım.
    çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.