Şimdi Ara

Yüksek AKK li İnternet Paketi Lazım (Tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şu an ttnet yalınnet limitsiz 75 gb akk 16mps kullanıyorum 69 tl ödüyorum taahüt bitmeaine 1 ay falan var

internette araştirayım dedim çok karışık karışiktan ziyade reklam ile şartname ler hic tutmuyor

sorum şu bana en az 150gb akk li min 16mps paket lazım fiyat max 80 tl bütçem var

kullandığınız tarifelerden tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TruvaTR kullanıcısına yanıt
    Ana sayfada göreceğiniz Turknet hizmeti uygun gelebilir, göz atın isterseniz. Hemde taahhüt gerekmiyor, 59TL.
  • Ben kullanmıyorum ama vodafone 64mbit 240gb akk paket var. Kampanya bu ayın sonunda bitiyor. 70 tl ayrıca taahhüt cayma bedelinin 120 tlsini karşılııyor birde modem var ücretsiz degil 144 tl her ay faturanının üstüne 6 tl eklenerek ödeyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVO64 -- 21 Haziran 2016; 15:35:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu vodafone un paketi iyiymiş aksam arayım da tam bilgi alayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TruvaTR kullanıcısına yanıt
    Ulaşman çok uzun sürer türkneti taahütsüz kullan kafan rahat olsun vede 1000dk telefonla görüşme bedava zaten 1000dk normalde 45 tl diğer operetörlerde aradığın gibi carı merkezinde olursun Türknette zaten hepsi Türktelekom altyapısını kullanıyor Vodafona gecersen 2yıl tarifeni değiştiremessin yeni kampayalara geçişte kapalı bunu unutmayın geçişler çok yavaş oluyor Vodafoneda ben Türktelekomdan Türknete geçerken internetim kesilmedi sayılır .Sadece kullanıcı adı ve şifrem verilirken kesildi ama Türknetteki faturalarım 45 tl olduğu için çok mutluyum Türktelekoma boşuna 100tl vermişim dandik ve sorumsuz internet anlayışlı tekel firma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.