Şimdi Ara

Yüksek çözünürlük destekli PC oyunları hangileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz yüksek çözünürlük desteği veren oyunlar hangileri?(1920x1200 veya 1680x1050)

• PC oyunlarında öyle birşey olmaz. Monitörün ve ekran kartın ne kadar desteklerse o kadar çıkarsın. Oyunun menüsünde göremezsen de oyunun klasöründe options ile ilgili ayarların olduğu dosyaları editleyerek sonuca varmak mümkün.

Ayrıca konu yanlış yerde, PC bölümüne açarsan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Mayıs 2007; 21:26:58 >
  • Teşekürler,konuyu aslında nereye açacağımı tam olarak bilemedim,kusura bakma.Bir sorum daha olacak: mesela ekran kartı 1920x1200 destekliyor,diyelimki Full HD bir Tv veya monitör var ve PC yi HDMI kabloyla bağladım ekrana,görüntüde bozulma olur mu? Öfff pek fazla birşey anlamıyorum bu PC oyunlarında.Aslında tek başına konsol yeter de PC deki bazı oyunlar için merak ediyorum bunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: h3ps3d

Teşekürler,konuyu aslında nereye açacağımı tam olarak bilemedim,kusura bakma.Bir sorum daha olacak: mesela ekran kartı 1920x1200 destekliyor,diyelimki Full HD bir Tv veya monitör var ve PC yi HDMI kabloyla bağladım ekrana,görüntüde bozulma olur mu? Öfff pek fazla birşey anlamıyorum bu PC oyunlarında.Aslında tek başına konsol yeter de PC deki bazı oyunlar için merak ediyorum bunu...

wide ya da normal monitor mü?

çünkü crt olup full hd olan monitorler de var
  • 1920*1200 belki "her" oyun desteklemeyebilir ama yeni çıkan tüm oyunların genel olarak destekleyeceğinden emin olabiliriz. Görüntüde bozulma tabii ki de olmaz, aksine şu an alıp alabileceğin en net ve dijital görüntüyü alırsın. Daha ötesi yok yani şu an. :) Fakat 1920*1200 çözünürlükte oynayacağın oyunda, o ekran kartının annesi, babası ve kardeşleri başta olmak üzere tüm sülalesi ağlar diyeyim :)
  • Teşekürler bilgiler için,çok sağolun.Sağlam bir ekran kartı işimi görür herhalde(mesela nvidia 8x serileri)

@pitrat , wide
  • quote:

Orjinalden alıntı: h3ps3d

Teşekürler bilgiler için,çok sağolun.Sağlam bir ekran kartı işimi görür herhalde(mesela nvidia 8x serileri)

@pitrat , wide

ok sen bir full hd monitor al bir de nvidia 8800 gt crysis oynarsın paşalar gibi

tabi işlemci ve de ram de önemli,

ama full hd tv de oynayacaksan wireless klavye de şart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.