Şimdi Ara

Yüksek eloda oynamak oyunu geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna s5 başı gibi başlayıp s6 olmadan bıraktım. yaklaşık 300 maçla silverda sürünüyordum, birkaç istisna dışında eze eze maç taşımadım hiç. arkadaşlar sürekli oynadığından yeni hesap açıp 30'a kasarak tekrar başladım, ilk 10 maçımı challenger arkadaş oynadı plat 4'e attı. elamanlar plat-dia arası hep. 5 kişi esnek oynuyoruz. 5 kişi olmayınca challenger arkadaşımla solo q giriyorduk. o da ben de plat bir hesapla oynuyoruz. lanede eziyorlar genelde, istemeden feedliyorum. esnekte ve solo q'da şuan platım, karşıya gelenler genelde plat 1-2 ve dia 5. bu elo bana fazla deyip başka bir silver hesapla gireyim dedim. 4 maç attım 4'ünü de eze eze taşıdım (adc) 2 maçta sup yoktu bile elemanın biri yasuo alıp support oynadı ama farm falan alıyordu. eskiye oranla farm ortalamam baya arttı, eskiden kontrol totemi vs ne işe yarar onu bile bilmiyordum. yani demek istediğim ortalama bir silver oyuncusuyken plat-dia elosunda oynadığım 30 maç beni iyi bir gold elo oyuncusu seviyesine getirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 11 Nisan 2018; 2:32:22 >

• challenger da 30 oyun attırıcak abim var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold elo ile silver arasında fark yok ki ?
  • Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

challenger da 30 oyun attırıcak abim var mı
    ben 1 maç attım challengerda. bilgisayarı parçalıyordum az daha. tavsiye etmem
  • çok mu tilt ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

çok mu tilt ettiler
    Ağır ezildim. Farm bile yaptırmadılar. En ufak hatayı dahi affetmiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üzüldüm senin adına . sinirlendim mi penta atıyorum , o eloda da bir şey değişeceğini tahmin etmiyorum

• ben oyuna ilk başladığımda farm yapamıyordum sonra dota 2 başladım dotada farm yapmak daha zor 1 sene falan oynadım işte 3k küsür mmr yapmıştım ama toxic olduğum için sınırsız chat banı yedim bende ne uğraşacak diyip lole geri dönmüştüm lole geri döndüğümde çatır çutur farm yapmaya başlamıştım

• Kısmen böyle evet , örneğin kekolarin serveti TR de sion jungle oynarken ulti ile bota atılan her baskın 2 kill demek ama westde çok kolay Dodge yapıyorlar bu sayede sende başka taktikler üretmek zorunda kaliyorsun

• BİR KEKO OLARAK SİON JUNG DENEYEM.
  • gold silverde daha kötü bence :D

• Tecrübe konusunda haklısın ama o seviyelerde mücadele çok çetin geçtiği için çok fazla konsantrasyon ve enerji gerektirir. Bu seni hem fiziksel hem sinirsel anlamda çok yıpratır.

Bence bir oyun günlük stresten kaçan bir oyuncuyu eğlendirmeli, daha fazla strese sokmamalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.