Şimdi Ara

Yüksek fatura geliyor, hangi ISS kampanyasını önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, evimde TTNET / ADSL / 8 megabit limitsiz, taahhütsüz internet kullanıyorum. Telefon hattım da var ama ucuna cihaz takılı değil. Yani atıl durumda.
    Ödediğim fatura internet için 69 TL, telefon için de aylık yaklaşık 20 TL. Yani 90 TL ye yakın para ödüyorum. Bu tutar gözüme fazla göründü ? Sizce benim için en doğru çözüm ne olur, başka bir servis sağlayıcıya uzun süreli taahhüt verip, yalın internet olarak mı başvurayım, ne yapayım ? Fikirlerinizi esirgemeyin. Teşekkürler.

• Telefonu kapatıp yalın internet al ttnetten.8mbps paket alırsın 24 ay taahhütlü aylık 54 civarı ödersin.Kullanmadığın telefona boşboşuna para ödeme.
  • Bu taahhüt te yalin adsl erişim ücreti olan 15tl alınıyormu?

Bunuda yazarsanız iyi olur

@simartem hocam hat değerleriniz iyiyse vf nun 49 TL lik telefonsuz kampanyası var ona geçin. Hat durumuyla yorumlayamiyorsaniz atin. Ona göre öneri vereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ressi1 hocam hat değerleri yönünden çok bilgim yok. modem arayüzü içinden hat zayıflaması vs gibi değerlin screenshot'ını aldım :

Yüksek fatura geliyor, hangi ISS kampanyasını önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simartem -- 12 Şubat 2015; 21:54:05 >
  • simartem S kullanıcısına yanıt
    Ben senden daha az ödüyorum ama hipernet (ttnet) kullanıyorum 24 mbps hız 75 gb akk 24 ay taahhüt 60₺ vdsl modem ücretini de her ay 5₺ ekleyerek sattılar toplam 65₺

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Yalın adsl erişim ücreti içinde 54 tl ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenHncr

Yalın adsl erişim ücreti içinde 54 tl ediyor.

Mh bana telefon dahil 50+15 tl ve 2 +2 toplamda 69 odeyeceksiniz 24 ay dedi hiz 16 mgbit eminmisiniz 54 tl oldugunua oyle bir kampanya gormedimde,link paylasirsaniz sevinirim.

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Bu paket 8mbps hızda tivibu iptal edilince, oluşan ücret 54 TL.16 mbps ye bende aynı parayı ödüyorum.
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    8mbps deyken faturada tivibu ücreti diye bişey görünce arayıp iptal ettim 10 lira indirim yaptılar.Şuan link veremiyorum çünkü bu paket şuan yürürlükte değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenHncr -- 13 Şubat 2015; 10:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenHncr

8mbps deyken faturada tivibu ücreti diye bişey görünce arayıp iptal ettim 10 lira indirim yaptılar.Şuan link veremiyorum çünkü bu paket şuan yürürlükte değil.

Tesekkurler mh ile gorustum yalin internet diyorlar tlfn ucretini ekliyorlar,dedim ne anlami kaldiki tlfonu baglatmamanin ben 70 tl odeyeceksem

• simartem S kullanıcısına yanıt
    Bence vf nun tarifesine geçin değerlerimiz iyi 13-14 alıyor. Telekom portlar da ariza çıkarmazsa sorunsuz hizmet alırsınız

• uydunet varsa uydunete geçin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.