Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.033
Cevap
98
Favori
442.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Serkan bey bu fiyatlara alabilecegimiz broadcom cipsetli cihazlar hangileridir? Dahada önemlisi 200 TL ye broadcom lu cihaz alabilir miyiz? Bu arada değerli vaktinizi harcadigim için hakkınızı helal edin. Zira belki de hep aynı sorular soruluyor sizlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Serkan bey bu fiyatlara alabilecegimiz broadcom cipsetli cihazlar hangileridir? Dahada önemlisi 200 TL ye broadcom lu cihaz alabilir miyiz? Bu arada değerli vaktinizi harcadigim için hakkınızı helal edin. Zira belki de hep aynı sorular soruluyor sizlere.
    Dövizin yükselmesi nedeniyle, broadcom işlemcili cihazları 200 TL'ye almak mümkün görünmemektedir.
  • Arkadaşlar merhaba. Maksimum 200 veya 250 liraya uydu alıcı arıyorum.
    Evde internet yok, çanak sadece türksat var merkezi sistem, belki usb'den film izler mkv mp4 artık ne bulursa.
    Isınma donma yapmasın, kaliteli görüntü sağlasın, kanal geçişleri güzel olsun yeterli. Enişteme alacağım cihazı, kendisi pek anlamaz bu işlerden o yüzden kaliteli bir cihaz arıyorum beni mahçup etmeyecek. Bir kaç markayı inceledim fakat herkes iyi yorumlar yapmış karar veremedim hangisini seçeceğime. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

Arkadaşlar merhaba. Maksimum 200 veya 250 liraya uydu alıcı arıyorum.
    Evde internet yok, çanak sadece türksat var merkezi sistem, belki usb'den film izler mkv mp4 artık ne bulursa.
    Isınma donma yapmasın, kaliteli görüntü sağlasın, kanal geçişleri güzel olsun yeterli. Enişteme alacağım cihazı, kendisi pek anlamaz bu işlerden o yüzden kaliteli bir cihaz arıyorum beni mahçup etmeyecek. Bir kaç markayı inceledim fakat herkes iyi yorumlar yapmış karar veremedim hangisini seçeceğime. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

200 - 250 tl aralığında, aradığınız özellik ve kalitede cihaz olmaz.

Bütçeyi en az 500 tl'ye çıkarmalısınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Arkadaşlar merhaba. Maksimum 200 veya 250 liraya uydu alıcı arıyorum.

200 - 250 tl aralığında, aradığınız özellik ve kalitede cihaz olmaz.

Bütçeyi en az 500 tl'ye çıkarmalısınız.

Alıntıları Göster
    Iptv destekli bir cihaz istemiyorum, modüllü bir cihaz da istemiyorum. Para edecek bir şey söylemedim ki üstad. Usb'den medya izleme olayı fiyatı arttırdıysa ona da gerek yok. Öylesine yazdım onu.

• quote:

Iptv destekli bir cihaz istemiyorum, modüllü bir cihaz da istemiyorum. Para edecek bir şey söylemedim ki üstad. Usb'den medya izleme olayı fiyatı arttırdıysa ona da gerek yok. Öylesine yazdım onu.

Alıntıları Göster
    Anladım da...

Kaliteli görüntü alabilmek için, kaliteli görüntü üreten işlemciye sahip uydu cihazı almak lazım gelir öncelikle... Aynı şekilde kanal geçiş hızı da, işlemci hızına bağlıdır.

Kaliteli işlemci kullanılan cihazların fiyatları ise, belirttiğim rakamın civarındadir.

Uydu cihazı alırken, şu özellik olmasa da olur mantığı üzerinden hesaplı fiyat aramak mümkün değildir.

Hasılı; görüntüyü kaliteli istiyorsan, cihazın fiyatını da belirlemiş olursun.

• quote:

Anladım da...

Kaliteli görüntü alabilmek için, kaliteli görüntü üreten işlemciye sahip uydu cihazı almak lazım gelir öncelikle... Aynı şekilde kanal geçiş hızı da, işlemci hızına bağlıdır.

Kaliteli işlemci kullanılan cihazların fiyatları ise, belirttiğim rakamın civarındadir.

Uydu cihazı alırken, şu özellik olmasa da olur mantığı üzerinden hesaplı fiyat aramak mümkün değildir.

Hasılı; görüntüyü kaliteli istiyorsan, cihazın fiyatını da belirlemiş olursun.

Alıntıları Göster
    İşlemci konusunda haklısınız.
    Peki bu bütçeyle uydu alıcı cihaz öneremiyor musunuz bana? Uçuk bir görüntü kalitesi istemiyorum, zira eniştemin televizyonu philipsin 4-5 yıl önce çıkardığı ambilight'lı tv. Bana önerilecek uydu alıcı 4k görüntü sağlamayacak yani. Uzun lafın kısası 200-250 liraya görüntü kalitesi yüksek, kanal geçişi hızlı bir cihaz arıyorum. Böyle bir cihaz bu fiyata piyasada yoksa çoğu insan çamur gibi tv izliyor demektir. Yani illa 500 liralık bir cihaz mı almak gerekecek anlayamadım?

• quote:

İşlemci konusunda haklısınız.
    Peki bu bütçeyle uydu alıcı cihaz öneremiyor musunuz bana? Uçuk bir görüntü kalitesi istemiyorum, zira eniştemin televizyonu philipsin 4-5 yıl önce çıkardığı ambilight'lı tv. Bana önerilecek uydu alıcı 4k görüntü sağlamayacak yani. Uzun lafın kısası 200-250 liraya görüntü kalitesi yüksek, kanal geçişi hızlı bir cihaz arıyorum. Böyle bir cihaz bu fiyata piyasada yoksa çoğu insan çamur gibi tv izliyor demektir. Yani illa 500 liralık bir cihaz mı almak gerekecek anlayamadım?

Alıntıları Göster
    Milletin ekseriyeti, uygun fiyatlı cihazlarla, HD yayını, SD kalitesinde seyretmektedir.

Umarım bu yanıt çok şey ifade eder.

• quote:

Milletin ekseriyeti, uygun fiyatlı cihazlarla, HD yayını, SD kalitesinde seyretmektedir.

Umarım bu yanıt çok şey ifade eder.

Alıntıları Göster
    Sizin tecrübeniz benden çok daha fazladır eminim. Yorum yapamıyorum o yüzden.
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Serkan Bey Merhaba, Bende arkadaşın istediği gibi aynı özelliklerde bir uydu alıcı almak istiyorum. Bunun için
    www.hepsidijital.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hepsidijital.com/vestel-codebox-hd-ci-uydu-alicisinı
    buldum. Broadcom işlemcili, Fiyatıda oldukca iyi, toplu kanal taşıma yok. Bu ürünü tavsiye edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpceren -- 13 Eylül 2018; 19:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpceren

Serkan Bey Merhaba, Bende arkadaşın istediği gibi aynı özelliklerde bir uydu alıcı almak istiyorum. Bunun için http://www.hepsidijital.com/vestel-codebox-hd-ci-uydu-alicisinı buldum. Broadcom işlemcili, Fiyatıda oldukca iyi, toplu kanal taşıma yok. Bu ürünü tavsiye edermisiniz.
    Cihazın görüntü kalitesi iyi ama yazılımında birkaç hata var.

Dene, işine yararsa alabilirsin.

Link verdiğin yerden de alma. Adam malı göndermez. Parayı alana kadar 2 - 3 ay uğraşırsın. Satıcının forumda konusu da var.

• Uyarıların için çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.
    Bu özelliklerde 400 TL.ye kadar önereceğiniz daha iyi bir cihaz varsa alabilirim.

• Merhaba arkadaşlar.
    Birkaç adet kasalı ve şık tasarımlı uydu alıcısı belirledim. MAG-Amstrad OTT Box, BOTECH BC 8001 HD ve MAGBOX Royal X. Bunların yanında bir de Supermax Jaguar Full Hd Kasalı da var bunun özellikleri daha daha açık.
    Görüleceği üzere hepsinin de ortak özelliği fulhd(1080p), IPTV ve CCCam destekli olması. Ancak hiç birisinin de işlemcisi ve teknik özellikleri hakkında detaylı bilgi yok. İlk üçünün özelliklerini bilen ve önerisi olan arkadaş varsa ve paylaşırsanız memnun olacağım.
  • Mesela ben şu anda vestel codebox alsam . Dvbt2 ye geçildiği zaman tekrar uydu alıcısını değiştirmek zorunda mı kalacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pathology_

Mesela ben şu anda vestel codebox alsam . Dvbt2 ye geçildiği zaman tekrar uydu alıcısını değiştirmek zorunda mı kalacağım ?
    Uydu cihazında ilaveten DVB-T2 tuner'i de bulunsun istiyorsan, combo tuner'li uydu cihazlarından birini almalısın.

Zaten codebox cihaz bu hali ile de bir halta yaramaz. Çünkü HEVC decode edemiyor. Yani külliyen çöp.
  • Mtc mini uydu alıcısı aldım türk malı. Nasıldır bilgisi olan var mı

• Bugün 2.El fakat hiç kullanılmamış bir Kathrein UFS 903Sw buldum ve hiç düşünmeden aldım neredeyse mini uydu alıcılar parasına, akşam evde deneyeceğim buradan yazarım yorumlarımı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E2BECF3D0

Bugün 2.El fakat hiç kullanılmamış bir Kathrein UFS 903Sw buldum ve hiç düşünmeden aldım neredeyse mini uydu alıcılar parasına, akşam evde deneyeceğim buradan yazarım yorumlarımı....
    Kathrein UFS 903 SW model cihazda, STI 7101 no'lu işlemci vardır.

Özellikle SD kanalların görüntü kalitesi optimum düzeyde olacaktır.

STI 7101 no'lu işlemcinin ürettiği HD görüntü kalitesi, az farkla da olsa broadcom serisinin biraz gerisindedir.

Günümüzde SD kanalların sayısının azaldığını dikkate aldığımızda, STI serisi işlemciler bir avantaj sağlamamaktadır. Zaten ST firması da uydu cihazları için işlemci üretiminden vazgeçmiştir.
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle modeli yanlış yazmışım farkında olmadan UFS 906 Sat-IP destekleyen model cihaz İşlemcisi nedir bilmiyorum STI olma olasılığı yüksek tabi. Görüntü kalitesi olarak yorumunuza kesinlikle katılıyorum.gerçekten sıfır durumda olması ayrıca bir güzellik oldu benim için. FTA kullanıyorum özel bir yeteneğe ihtiyacım yok amacım sadece iyi kalitede yayın almak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2BECF3D0 -- 7 Kasım 2018; 17:1:0 >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.