Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.033
Cevap
98
Favori
442.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mutant alıyorum inşallah sorun yasamam daha önce next machina 3d almıştım dsmart modul ile kullanıyordum birden dumanlar çıktı makineden ve kapandı bir daha açılmadi servis kullanıcı hatası dedi dsmart modülden dolayı olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

Mutant alıyorum inşallah sorun yasamam daha önce next machina 3d almıştım dsmart modul ile kullanıyordum birden dumanlar çıktı makineden ve kapandı bir daha açılmadi servis kullanıcı hatası dedi dsmart modülden dolayı olmuş
    Elektronik cihazlarda arıza birazda şans işidir. Arıza çıkmadı mı, ömür billah çıkmaz. Çıktı mı da çıkar.

Enigma2 yazılımlı cihazları, next machina cihazla kıyaslamak doğru olmaz.

Özellikle enigma2 cihazlar profesyonel cihazlardır. Cihaza gerekli ayarları yapabilmek için, enigma2 yazılımına hakim olmak gerekmektedir. PC bilginiz iyi ise, üstesinden gelirsiniz.
  • Slm hocam mutanti 1340tl amazon dan sipariş geçtim inşallah memnun kalirim

• Görüntü kalitesi olarak memnun kalırsın. % 100

Kullanımına ve ayarlarına da zamanla alışırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan bey tv nin arkasına koyabileceğim e2 tabanlı (türkvod için) hangi uydu alıcısını önerirsin?Türkvod takip amaçlı kullanacam.Samsung Mu9000 kendinden uydulu smart televizyonum var.Netflix var kullanıyorum ama izlediğim diziler güncel değil güncel olan yeni çıkan bölümleri takip etmek amacıyla türkvod kurabileceğim bir cihaz arıyorum.Not android tv boxda var ama kodiyle falan uğraşmak istemiyorum.Şimdiden teşekkürler iyi bayramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desarj45

serkan bey tv nin arkasına koyabileceğim e2 tabanlı (türkvod için) hangi uydu alıcısını önerirsin?Türkvod takip amaçlı kullanacam.Samsung Mu9000 kendinden uydulu smart televizyonum var.Netflix var kullanıyorum ama izlediğim diziler güncel değil güncel olan yeni çıkan bölümleri takip etmek amacıyla türkvod kurabileceğim bir cihaz arıyorum.Not android tv boxda var ama kodiyle falan uğraşmak istemiyorum.Şimdiden teşekkürler iyi bayramlar.
    TurkVOD, IPTV üzerinden çalışan medyatik bir işlev olduğu için, öncelikle alacağınız cihazın yazılımının için "Flash Player" programının çalışması gerekecektir. Yani IPTV'ye giriş, sayfaların açılma hızı vs için Flash Player programı cihazın yazılımının içinde olmak zorundadır. Yoksa cihaz IPTV uygulamalarında çok ağır çalışır.

E2 tabanlı Flash Player programı destekli alabileceğiniz en uygun fiyatlı ürün, "Meelo Turbo" cihazdır. 87 - 90 dolar civarıdır. Google'dan araştırınız.

Dreambox 520 ve 525HD modelleri de yukarıdaki cihazla aynı işlemciyi kullanır. Fiyatları 20 - 30 dolar daha pahalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 23 Ağustos 2018; 12:7:48 >

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Slm hocam amazon.de siparişimi iptal etmiş Türkiye gönderme de sorun çıkıyormus bense araştırırken hepsidigital sitesinden 1500tl mutant buldum ve 1400tl vu+ 4k uno buldum size hangisi iyi acaba

• quote:

Slm hocam amazon.de siparişimi iptal etmiş Türkiye gönderme de sorun çıkıyormus bense araştırırken hepsidigital sitesinden 1500tl mutant buldum ve 1400tl vu+ 4k uno buldum size hangisi iyi acaba
    Web satış yeri olarak Hepsi dijital firmasından alış veriş yaparsan, büyük bir ihtimalle ürünü yollayamayacaktır. Böylelikle paran da içeride kalacak ve para idaesi için en az 2 ay uğraşmak zorunda kalacaksın. Kesin ve net bilgidir;
    https://forum.donanimhaber.com/hepsidijital-com-guvenilir-mi--114751733-12

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Web satış yeri olarak Hepsi dijital firmasından alış veriş yaparsan, büyük bir ihtimalle ürünü yollayamayacaktır. Böylelikle paran da içeride kalacak ve para idaesi için en az 2 ay uğraşmak zorunda kalacaksın. Kesin ve net bilgidir;
    https://forum.donanimhaber.com/hepsidijital-com-guvenilir-mi--114751733-12

Alıntıları Göster
    Peki vu 4k uno nasıldır hocam

• quote:

Peki vu 4k uno nasıldır hocam

Alıntıları Göster
    Uno 4K cihaz da iyidir.

Vu+ Uno 4K : Broadcom BCM7252s ; Enigma2 yazılımlıdır.

Dreambox 900 UHD : Broadcom BCM7252s ; DreamOS yazılımlıdır.

- DreamOS yazılımlı cihazlar, yazılım özellikleri yönünden A kalite cihazlardır.

DreamOS ile enigma2 cihazların farkı şu;

Dreambox dışındaki markalar, yeni model çıkarınca eski model cihazlarının yazılım gelişimini durdururlar. Yani yazılım özelliklerine verilecek yeniliklerden bahsediyorum.

Oysa DreamOS yazılım cihazların yazılım gelişimi, ürün kullanılmaya devam ettiği sürece devam eder. Dolayısıyla, kullanıcı uzun yıllar cihazında yenilikleri kullanma imkanına kavuşmuş olur.

- Ayrıca alacağınız cihazda, DVB-T2 ve DVB-C tuner'i de bulunursa, sonradan cihaz masrafı çıkarmaz.

Bu nedenle, ikinci el bile olsa, üçlü tuner'i bulunan Dreambox 900UHD cihaz almak, en mantıklısı ve en hesaplısı olur.

vu +4k uno tedarikcisi olan atlanta firmasında buldu ama ellerinde varmı bilmiyorum bayramdan sonra bir sorayım tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Space

vu +4k uno tedarikcisi olan atlanta firmasında buldu ama ellerinde varmı bilmiyorum bayramdan sonra bir sorayım tesekkurler

Bu kadar bilgilendirmeden sonra dream dışında cihaz alırsan bile bile lades demiş olursun.

Çünkü ödeyeceğin rakam az para değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 23 Ağustos 2018; 16:26:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    dream mı al diyorsunuz hocam
  • quote:

dream mı al diyorsunuz hocam
    Hocam bu ne ya !?

Gençler gibi işi Chat'e döktün ?

Neyi al dediğim yeterince açık değil mi ?

Çünkü ödeyeceğin rakam az para değil. Para da kolay kazanılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Hocam bu ne ya !?

Gençler gibi işi Chat'e döktün ?

Neyi al dediğim yeterince açık değil mi ?

Çünkü ödeyeceğin rakam az para değil. Para da kolay kazanılmıyor.

Alıntıları Göster
  • Merhaba. Görüntü kalitesi haricinde hiçbir şeyi onemli olmayan bir cihaz tavsiyesi rica ediyorum. Fiyat konusunda 200 TL yi geçmemeli. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Türkiye'deki teknoloji marketlerde satılan tüm cihazların neredeyse hepsinin kullanım kılavuzunu okudum lakin ht1050se dışında otomatik timeshift yani kanaldayken hiçbir tuşa basmadan kayıt Yapıp başka kanala geçince eski kayıtı silip yeni kayıta başlayan cihaz bulamadım. Gel gelelim ht1050se berbat bir cihaz görüntü çamur ve ısınınca kanal ve kayıtlar donuyor. Bana çok pahalı olmayan ancak bu işlevi görebilecek donmayan bir cihaz önerir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiskinC

Hocam Türkiye'deki teknoloji marketlerde satılan tüm cihazların neredeyse hepsinin kullanım kılavuzunu okudum lakin ht1050se dışında otomatik timeshift yani kanaldayken hiçbir tuşa basmadan kayıt Yapıp başka kanala geçince eski kayıtı silip yeni kayıta başlayan cihaz bulamadım. Gel gelelim ht1050se berbat bir cihaz görüntü çamur ve ısınınca kanal ve kayıtlar donuyor. Bana çok pahalı olmayan ancak bu işlevi görebilecek donmayan bir cihaz önerir misiniz.
    Kayıt yapacağım zaman, PC'de uydu tv kartı üzerinden kayıt yaptığım için, uydu cihazlarının kayıt işlevi ve özellikleri ile hiç ilgilenmedim.
    Merhaba. Görüntü kalitesi haricinde hiçbir şeyi onemli olmayan bir cihaz tavsiyesi rica ediyorum. Fiyat konusunda 200 TL yi geçmemeli. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Merhaba. Görüntü kalitesi haricinde hiçbir şeyi onemli olmayan bir cihaz tavsiyesi rica ediyorum. Fiyat konusunda 200 TL yi geçmemeli. Saygılar.
    Görüntü kalitesi için, Broadcom işlemcili bulunan cihazlardan birini alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.