Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.033
Cevap
98
Favori
442.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

Eklediğin linkte ufs913 e e2 yükleyince görüntü kalitesinin bozulduğundan bahsediyor.

Bir zahmet konunun sonunda ne yazmış okusanız

Alıntıları Göster
    Tabiki okudum o yorumu kardeşimiz ticari olarak yazmış o yorumu ben kullanıcıyım aradaki fark bu sen gene e2 li cihaz al güle güle kullan...

• merhaba tekrar herkese iyi günler...60 tl dreambox 800 hd buldum temiz..sadece makine kumanda ve şarzı yok alsam nasıl olur ççalınırmı bu saaten sonra..teşekkürler.. kumanda ve şarzını ınternetten almayı düşünüyorum mantıklımıdır. 60 tl ye orijinal temiz dreambo 800..teşekkürler
  • 10vil 1 kullanıcısına yanıt
    60 TL ye DM800 mü olur?!Çok ucuz, dikkat et bir tersliği olmasın.İyi bir serverla dünyaları seyredersin.
    Kumanda+şarj 40 TL ye bulursun.
  • hiç nir sorun yok diyor makınada...ınternetteteen baktım kumanda 35.şarz 40 tl teşeekürler.cevabınız için
  • serkan usta lütfen yardımın gerekiyor.. dreambox 800 60 tl ye alacağım orijinal makine imiş, hollandadan getirmiş bu arkadaşım abisi ve arkadaş diyorki sadece kablolu yayınları izleyebilirsin diyor bizim uydulara olmaz hollandada abimler kablolu yayın izliyor diyor ..ama bu makınanın tüner girişi biraz farkı gibi resim atacağım bakarmısın hd yayınları izlemek istiyorum ben izleyebilirmiyim..
  • alacağım cihazın arkası aynen böyle tünerler biraz ilginç geldi bana..hd yayın bizim turksatı baglayabilirmiyim buna teeşekkürler

• atlanta hd box
  • Selamlar herkese,
    Bir adet uydu alıcısı almak istiyorum. Android Tvye sahibim. Uydu alıcısı istememin sebebi normal kanalları kullanırken internetin kotasından gitmemesini sağlamak. Sorun çıkarmayacak, çok pahalı olmayan ürün tavsiyelerinize açığım. Kaydetme özelliği olursa fena olmaz, yoksa da sıkıntı değil. Biraz araştırdım Human Nano Free önermiş çoğu insan. Fiyatı 189 lira.
  • humax nanoyu alma bence ..ustalar ne alman konusunda yardımcı olurlar ..200 tl yi çöpe atarsın nano ile..
  • Ne onerirsiniz 100-150 lira civarina? Android tv var zaten internet yemesin diye uydudan goruntuyu alan hdmi girisli en optimal urunu ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 tl ye biraz iyi bişe bulamayız sıfır olarak..alt seviye cihazlar olur genelde..görüntü kaliteside bizi memnun etmez.. bende uydu alıcı araştırıyorum 3 aydır..bende 200 250 tl civarı bakıyorum..sahibinden sitesinde vu solo var 250 tl ye onu düşünüyorum..yada yıne aynı sitede atlanta hd box cihaz var 110 tl..birde drembox 800 hd var 150 tl ye bulabilirsin ama dediğim gibi 2. el cihazlar ..mesela bak yukardakı mesajda ben bitane dreambox 800 buldum 60 tl ye ustalara sordum hd yayın izleyebılrmıyım bu uyduyla diye cevap bekliyorum onay gelırse alcam cıhazı..acele etme ustalarda bişeler yazar soruna..
  • semiramist1 kullanıcısına yanıt
    Sunny AT-16024 kesinlikle öneririm.

• turoktr kullanıcısına yanıt
    iptv'li uydu alıcı alacaklara en iyi tavsiye budur "iyi bir serverla dünyaları seyredersin" altına imzamı atarım. ankarada uydu alıcı alacaklar konya sokaktaki dükkanları gezerler. ben de öyle yaptım 1 ay önce dreamtech 2018 uydu alıcı aldım, fiyatı 190tl, wireless için anteni yanında ücretsiz verdiler. ancak bu fiyata takılmayan serverlı cihaz beklemeyin. sağlam serverlı cihazlar 350tl'den başlıyor, bunun görüşmesini yaptım, güvenilir bir kardeşimizden fiyat aldım. dolayısıyla takılmadan keyifli maç, belgesel, film kanalları izlemek isteyenler 400tl ve üzerinde ödemeyi göze almalılar.
  • 10vil 1 kullanıcısına yanıt
    Türksat bağlanabilir de bu cihaz bildiğimiz DM800 HD nin multi tipi.Üstelik H.264 kodekli.Bence 500 TL vermeye değmez.
    Bunun yerine yaklaşık aynı paraya DM 525 HD yi tavsiye ederim.
  • M.Luther King kullanıcısına yanıt
    350-400 TL lik hangi cihazı önerdiler, detay verebilir misiniz?
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Ben maks. 200 liralık cihaz düşündüğüm için özellikle ürün sormadım, o yüzden bilgim yok, sadece serverlarının güvenilir olduğu bilgisine istinaden kısa bir görüş aldım.

• Merhaba

Sunny 14700 cihazımın tuneri bozuldu vertical kanalları gösteriyor horizontal kanalları göstermiyor
    görüntü kalitesinden çok memnundum şimdi tekrar cihaz da almak istemiyorum

tunerin üzerinden herhangi bir numara yada kod yazmıyor nasıl bulunur acaba
    Bu cihaza uygun tuneri nerden bulabilirim Aliexpress yada yurtiçi herhangi bir yerden bir bilginiz var mıdır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 11 Aralık 2018; 5:54:39 >
  • Android box ların hibrit olanlarını kimse istemiyor anlaşıln
  • quote:

Orijinalden alıntı: pathology_

Merhaba

Sunny 14700 cihazımın tuneri bozuldu vertical kanalları gösteriyor horizontal kanalları göstermiyor
    görüntü kalitesinden çok memnundum şimdi tekrar cihaz da almak istemiyorum

tunerin üzerinden herhangi bir numara yada kod yazmıyor nasıl bulunur acaba
    Bu cihaza uygun tuneri nerden bulabilirim Aliexpress yada yurtiçi herhangi bir yerden bir bilginiz var mıdır acaba ?
    bu vertical horizontal sorunu kablolamadan da kaynaklanıyor. bir cihaz eve getirip deneyin sonra karar verin.

• başka bir cihaz taktığımda sorun olmuyor tüm kanallar açık , sadece bu cihazda bu şekilde sorun başladı
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.