Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.029
Cevap
97
Favori
441.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu tv için reciever arıyorum arkadaşlar,mutfağa olacak yani hd sd pek fark etmiyor görüntü kalitesi bakımından

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/3000-series-digital-crystal-clear-oezellikli-led-tv-22pfl3206h_12/prd/
  • Ne yazık ki Ülkemizde 3-5 marka dillerde dolaşıp duruyor ama bunların dışında neler var neler.
    İyi araştırmak lazım ve neye ihtiyacınız varsa onu almaya gayret edin asla kullanmayacağınız birtakım özellikler yüzünden fazla para vermeyin.
    Ne istediğinize karar verin ve sadece o yönde araştırma yapın.
  • SadeceTV yi belirtmen pek yararlı olmaz; Bütçe ne kadar, hangi uyduları izliyorsun, ek özellikler arıyormusun vs. vs.
    Bunları da belirtirseniz mutlaka yardımcı olacak arkadaşlar vardır.
    Tema59 isimli üyenin sattığı ürünü bir araştır bence (Technisat.technibox.s1)
  • Mutfağa alacağımız için genellikle ulusal kanallar seyrediliyor.Bütçeyi daha belirlemedim ama en fazla 100 tl olur diye düşünüyorum,ek özellik aramıyorum.Karasal yayından gına geldi,karıncaların maçını seyretmek istemiyorum
  • 30 tl ye de uydu var idare eder sanki, çin pıyasaya girmesile uydu fiyatları düşmüştü :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeniz oldukça kısıtlı ama şuna bir bakın işinizi görür sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

30 tl ye de uydu var idare eder sanki, çin pıyasaya girmesile uydu fiyatları düşmüştü :)

30 TL ye uydu mu hem de çin malı mı.......
    Görüntü veriyormu acaba sahiden....
  • merhaba arkadaşlar
    bende uydu alıcı bakıyordum ama çokı geniş bir konu.
    yüzlerce marka model var. bi türlü karar veremiyorum.
    fazla bütçem yok yaklaşık 250 tl ayırabilirim uydu alıcı için.

istediğim ds modül takılabilsin,stabil olsun, ntv ve star daki avrupa maçlarını izleyebileyim ( biss key oluyor galiba)
    birde başta yazmam gerekeni sonda yazıcam ama resim kalitesi ve hızı önemli. tv büyük olduğu için daha çok HD yayında kullanıcam.
    paylaşım falan o işlerden çok anlamıyorum o yüzden değinmedim.benim aklıma dbox 800 geliyor ama resim kalitesi nasıldır bilemiyorum.
    birde 2. el Kathreine UFS 932 CI+ var burdan bir arkadaşın sattığı.
    bunlar bana çare olabilirmi ustalardan fikir istiyorum.
    şimdiden teşekkürler.

TV:pioneer 6090
  • Hocam Minix Hd diye bir alet var onu tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmokx

quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

30 tl ye de uydu var idare eder sanki, çin pıyasaya girmesile uydu fiyatları düşmüştü :)

30 TL ye uydu mu hem de çin malı mı.......
    Görüntü veriyormu acaba sahiden....

Var var hemde idare eder sadece bir kaç saat çalışınca ısınma sorunu oluyor

• Ben nedense mini modellere hiç sıcak bakmadım ama hem TV nizin boyutunu hemde mutfakta kullanacağınızı düşünürsek neden olmasın.
    Büyük ihtimalle mutfağınızda normal boyutlardaki cihazı koyacak yer sorununuz da olacaktır.
    Ayrıca bu cihazların hepsi sizi karıncaların maçını izlemekten kurtarır, hiç şüpheniz olmasın
  • Creative BLack kullanıcısına yanıt
    Sadece birkaç saat çalışma ile ısınıyorsa günde 10-15 saat açık kalırsa ne olur artık sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmokx

Sadece birkaç saat çalışma ile ısınıyorsa günde 10-15 saat açık kalırsa ne olur artık sen düşün

Tercube etmedim tanıdık almış çok ısınıyor diyordu hem tv izle hem kır üstünde yumurta pişir :))

• wendor W kullanıcısına yanıt
    DBox 800 kullandım HD görüntüler çok iyi ama SD lerde bir o kadar kötü. Cihazın açılışı çok merasimli yani çok geç açılıyor.Kumanda berbat cihazı görmeden çalışmıyor.
    Ben tavsiye etmem ama daha önceki araştırmalarımda Kathreine UFS 932 CI+ beğendiğim cihazlar arasındaydı.
    Size daha uygun olan Kathreine UFS 932 CI+ sanki yinede aceleci olmayın diğer arkadaşlardan da öneriler gelecektir.
  • Creative BLack kullanıcısına yanıt
    Bak bu iyiymiş işte çok amaçlı uydu alıcısı, keşke daha önce haberim olsaydı
  • teşekkürler sayın xmokx.
    sadece bu cihazlarla sınırlı değilim başka önerilerilerede açığım kriterlerim doğrultusunda.
    kath. 932 biss key girme olayı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wendor

teşekkürler sayın xmokx.
    sadece bu cihazlarla sınırlı değilim başka önerilerilerede açığım kriterlerim doğrultusunda.
    kath. 932 biss key girme olayı varmı

Pioneer. 6090 yakışacak net görüntü alabileceğiniz cihaz d.smart modül sorunu olmayan Katherin 913 ve 932 technisat technibox.s1 yakışır dreambox800hd enigma2 tabanlı cihazdır hd görüntü çok iyi sd görüntü kötüdür ve d.smart modül kullanamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kath. 913 zaten fiyattan kaybediyor bi kere. S1 ve 932 daha alınabilir duruyor.
    peki bu S1 i nerden bulabiliriz fiyatı ne civardadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wendor

kath. 913 zaten fiyattan kaybediyor bi kere. S1 ve 932 daha alınabilir duruyor.
    peki bu S1 i nerden bulabiliriz fiyatı ne civardadır.

Merhaba technisat.technibox.s1 bende var isterseniz satabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayınlar 1080i zaten en iyisini yazsanızda alacağınız yayın belli.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.