Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.029
Cevap
97
Favori
441.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OK demekki xoro beni aşıyor en azından şimdilik aşıyor.....Maalaseffff....
  • Sen bilirsin arastir bak sahinden com da duruyor ilan zaten sti 7105 islemci var technisat vantge vt1 ayni islemciyi kullaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun cihazınızda değil ne yazık ki benim cüzdanımda.
    Bütçem uygun olsa hiç düşünmezdim.
    technisat techniboxu da siz satmışsınız sanırım benim işimi görür zaten sadece turksat izliyorum tek takıntım da görüntü kalitesi
  • O zaman benim topfield 2001 hd yi al dene

• Fiyat uygun 200 tl tam turksat izlemek icin goruntu kalitesi tecnhniboxla ayni bende cihaz cok

• OK Alayım deneyelim bakalım sizin gibi üstatlara güvenmek lazım
  • Bir de merak ettiğim acaba bu son FW ile Isio ve Corder serilerinde DS deki 10970 sorunu bittimi?? deneyen varmı diye merak ediyorum?

Saygılar

CAN
    Paylaş

merhaba üstat. ben izmirden öğretmen olan.evet son yazılımla görüntü kalitesi inanılmaz arttı.hem sd de hemde
    hd de. ama 10970 frekansı hala problemli.saygılar...
  • Olur istanbuldaysan al

• İşte sorun da bu zaten.
    Ne yazık ki Bandırma dayım şimdi ne olacak
  • Sen beni ara 05360749261

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciayca61

Al benim xoroyu icin rahat etsin hd sd super goruntu

Abi darıldım sana :)) Ben kendimi ayrıcalıklı sanırdım. Geldin foruma, ortalığı karıştırdın. Açıktan tel no yazmalar falan. Kıskandım şimdi. Bunun hesabını soracağım sana.
  • albani kullanıcısına yanıt
    Can abi tekrar selamlar. İşten güçten vakit bulup da sıkça yazı yazamıyorum buralara. Bir de maşallah senin yazdığın yazı kadar benim cevap verebilmem için 1.5 gün falan uğraşmam lazım. :))

-Benim biss haricinde paylaşım, IP tv, Portal gibi ekstra özelliklerle işim yok. MP özelliğinin iyi olmasını da abimden aldığım MP'nin hdmi girişinde problem olması ve ayrıca bir kutu istememem. Kumanda, menü kolaylığı gibi etkenleri de her kullanıcı ister elbette. Bana kalırsa bu firmalar MP işine özellikle eğilmiyorlar. Hele de Almanlar. Çünkü bu firmaların bir çoğu ayrıca MP yapıp onu da sattıkları için uydu alıcılardaki MP lere biraz da bilinçli olarak eğilmiyorlar. Ne pinpirikli herifler ya.

-Bahsettiğim biss modül olayı şöyle. Multivizyon.tv sitesinde satılan Orion modül ve Platinum modül biss olayını çözüyormuş. Bunu birkaç arkadaş araştırdı. Satıcı firmadan da bu yönde bir bilgi geldi. Yine de firmayı arayıp kendin de teyit ettirebilirsin istersen. Ayrıca 7 gün içinde iade garantisi de var firmanın. Olmadı yollarsın geri.

-Xoro'nun sahibi aynı zamanda geçtiğimiz hafta yurtdışından Eviado One siparişinde bulundu. Bu cihaz ilk çıktığında 450 € fiyatla çıkmış. Sonra firma iflas etmiş sanırım. Firmaların ellerinde kalan son modeller 140 € ortalama fiyatla satılmaya çalışılıyor. Cihaz hakkında bazı yurt dışı kaynaklı inceleme siteleri görüntü kalitesi anlamında olumlu not verince ve cihaz STİ 7105 işlemcili olunca arkadaş bu cihazı almak istedi. Çünkü kendisinde bu aralar STİ 7105 işlemci olup da yazılım olarak üzerinde durulan bir cihazın iyi görüntü vereceğine dair bir kanaat var. Technisat Corder S1 ve Vantage VT-1 kullanıcılarının olumlu yorumları ve Xoro 9500 tecrübesi bu işlemciye sahip cihazlar hakkında özel bir eğilim duymasına yol açtı. Bu cihazı şimdilerde Fransız Altech firması Set One ismiyle üretmeye devam ediyor ve 350 € fiyatla satıyor. Ancak siparişin üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen ürün kargoya verilmeyince arkadaş siparişi iptal etti ve bugün itibariyle sendeki cihazın Technisat'ın HD+ ve harddisk olmayan versiyonunu 270 € fiyatla Computeruniverse den sipariş etti. Neticede ortada cihaz hakkında olumlu kullanıcı yorumları var. Technisat için konuşuyorum tabiiki. Adamlar 100 € luk cihazda bile kalitelerini konuşturuyorlar.

-Ben de arkadaştan Xoro 9500 modelini test etmek için söz aldım. Technisat gelene kadar Xoro 9500 satılmazsa, cihaz gelince bunu bana gönderecek. Ben de para durumuna göre ya bu cihazı alacağım ya da daha alt modeller olan 9200 ve 8900 modellerine yöneleceğim. Bu iki model hakkında da iyi şeyler duyuyorum. Sizdeki Technisat da eminim çok güzeldir ama para durumu düşündürüyor işte. Ama test için cihaz gelince duruma bakarım ve çok çok hoşuma giderse gemileri de yakabilirim belli olmaz o işler.

Bu cihazlar haricinde arkadaşın vazgeçtiği Eviado One ve Vantage VT-1 de aklımı çelmiyor değil. Bir de bu aralar şunu araştırıyorum. Samsung ve LG firmasına ait DVB-S2 tunerli Bluray ve MP cihazları var. İncelemelerde de SD görüntü kalitesi olarak çok yüksek puanlar alması ve MP kalitesi beni düşündürüyor. Ancak bu cihazların bazılarında lnb girişinin bulunmaması biraz garip geldi. DVB-S2 tuner var ancak LNB girişi yok. Çalışma sistemlerini tam çözemedim. Modül girişi de bulunuyor. Bazılarının fiyatları da ciddi yüksek. Yurt içinde kullanana da rastlamadım henüz.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 15:36:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciayca61

Sen beni ara 05360749261

Abi selam sende baska hangi cihazlar var bana haber ver paslasalim

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 15:36:59 >
  • Ustad cihaz geldimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 4 Nisan 2014; 15:25:29 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 15:37:27 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 15:38:00 >
  • albani kullanıcısına yanıt
    -Üstad ben İstanbul'da oturmuyorum. Karaköy'e de hiç gitmedim. Tabi askerliğim esnasında çarşı izninde gezme maksatlı gittiğimi saymazsak :))

-Eviado ve bunun gibi bir sürü cihaz var görüntü kalitesinin iyi olduğunu düşündüğümüz ve de okuduğumuz. Ancak tabi Almanya'nın da donanım ve yazılım anlamında baba markaları olunca fazla dikkat çekmiyor bu cihazlar. Bu arada Technisat'ın da ne kadar sağlam bir firma olduğunu Technibox S1 modeliyle bir kez daha tescil etmiş olduk. 70-80 € bir cihazda bile kalitelerini konuşturuyorlar. Bu arada Topfield SBP 2001 cihazının yeni sahibi de makinayı çok beğenmiş. Demek ki ben görüntü ayarlarıyla oynamamak ile hata etmişim. Ben de bugün televizyonumu ilan sitelerine verdim. Bakacaz artık duruma. Ben bu aralar Avrupa çıkışlı cihazlar üzerinde ciddi yoğunlaştım. Pek tanınmamış markalara da bakınıyorum. Hobi olarak da takip ediyorum. Xoro firmasının 9200 ve 8900 modellerini araştırıyorum. Ayrıca arkadaşa Technisat gelince bana Xoro 9500 ü gönderecek ve onu da test edeceğim. Çok memnun kalırsam duruma bakacaz artık. TV+uydu alıcı ikilisine ciddi bir bütçe ayırmayı düşünüyorum.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 15:38:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.