Şimdi Ara

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.055
Cevap
163
Favori
287.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar güncel fiyatlardan önerebileceğiniz flac kalitesinde müzik dinlemek içi kullanabileceğim kaliteli uygun fiyatlı bir kulaklık öneriniz var mıdır ? şu an hyperx cloud2 den dinliyorum ama daha iyisi vardır elbet
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    mp3tag programı işinizi görür
  • Zinedineh Z kullanıcısına yanıt
    Çünkü ne yazık ki plak şirketlerinin bazıları (özellikle Türkiye'de) internetten buldukları 128 kbps MP3 kalitesinde, hatta kasetten albümleri (Şahin Özer'i örnek gösterebiliriz) çekip dijital platformlara yüklüyor.

Bu konuda Avrupa Müzik diğer plak şirketlerine örnek gösterilmelidir. Odeon, Tempa, Süper Müzik, Yavuz Asöcal ve Bonus Müzik alt firmaları ile inanılmaz bir kataloğa sahipler ve dijitale yükledikleri her albüm kapak kalitesinden ses kalitesine gayet kaliteli.

Yüklenen ses formatı ham CD kalitesi olmadıktan sonra bu tür platformlardan çektiğiniz FLAC formatları da yüklendiği kaliteden farklı olmayacaktır. (792kb/sn görünse dâhi)

İstanbul Plak ve Şahin Özer Plakçılık firmalarının dijitale yüklediği çoğu albüm kalitesizdir. Deneyebilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efekcr kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç 24bit Hi-Res olarak albümleri basan firmalar var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flac paylasim sitesi kurmak mumkun degil mi? Herkes elindekileri yukleyebilecegi bir ortam yaratmak...

Herkes kendi zevkine gore emin biseyler buluyordur tabi ama turkce de skintilar oldugu asikar...

benim elimde yaklasik 100 adet yerli rock cd mevcut eminim bir cogunuzda daha fazlasi mevcuttur boyle bi fikir cok mu ütopik?

• Nour77 N kullanıcısına yanıt
    İşin yasal bir tabanı olmadığı için amiyane tabirle gümler maalesef. Siteyi kurduğumuzun ertesi haftası sanatçılar mahkemeye başvurup erişim engelini basarlar üstüne fikri mülkiyet hakkı ihlali davaları da cabası. Bu sanatçı camiası Tunein'i dahi yasaklatmış bir camia.

Bu işlerin anavatanı Rusya. Adamlarda telif melif yok, dümdüz gidiyorlar

• Haklisin ustadim... bi umut iste :) kapali devre yapilmali birsekilde...

• Zinedineh Z kullanıcısına yanıt
    Belliki çakma flac o dosya. hani 480p videoyu 1080p ye convert ederek, infoda 1080p görünüyor diye, görüntünün gerçekten 1080p olduğunu sananlar vardır ya. (bi aralar ortalık çakma fullHD filmlerden geçilmiyordu.)
    buda öle bişey olsa gerek. adam belliki mp3 den flac yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supreius

mp3tag programı işinizi görür
    teşekkür ediyorum.

ilk fırsatta deneyeceğim.
  • Üye alımına kapalı ve sadece kendi içlerinde paylaşım yapan bir site var. Eskiden açıktı. Ben de o siteden birçok yerli 320kbps ve/veya flac yerli albüm edinmiştim. Üstelik kapaklarıyla, kartonetleriyle. Sonra sitenin adminleri/mod.ları siteyi halka kapattılar. Kendince haklı sebepleri var ama çok üzülmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 25 Mayıs 2019; 18:43:32 >
  • Dikkatimi çeken bir durum var. Müziklerin bilgi kısımlarını incelerken farkettim. Streaming servislerdeki müziklerin bazılarında yayımcı olarak şu şirketin adı çıkıyor Digital Distribution Turkey bu plak şirketi faarketmeksizin böyle. Bu şirkette şu şirketi gösteriyor

Kim ola ki bunlar?
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Onları drive yüklede nasiplenelim.

• Megadeth ve Slayer ın 1024kbps ve bazı 24bit versiyonlarını indirmiştim zamanında, gerisi önemli değil

• metaxa171 kullanıcısına yanıt
    Nereden indiriyorsunuz.
    Ben denemelik bile olsa flac bulamadım.
    Acaba nasıl bir şey çok merak ediyorum.
    Kulaklığım cx275s çok pahalı değil ama idare eder.

• apali42 kullanıcısına yanıt
    Çeşitli torrent sitelerinde mevcuttur muhtemelen, googlelayıp rastgele bi siteden indirmiştim yüksek hızda, Megadeth inki yaklaşık 70gb, slayerın da 58-60gb civarıydı

• Arkadaşlar müzik convert için en kaliteli program hangisi,kaliteyi bozmadan format değiştirmek için örneğin flacdan wav a çevirmek için?
  • Arkadaşlar .flac parçalar için yardımcı olabilirim. Türkçe parça olmadığı ve aşırı eski bir parça olmadığı sürece pek çok şarkıyı flac formatında temin edebilirim. Parçanın yükleneceği alan size ait olacaktır. Parça sayısını abartmamak koşuluyla özelden istekte bulunabilirsiniz.
    Not: Kaynağım torrent vb sahte flac yüklenmiş yerler değildir, kaynak paylaşmıyorum.

• yıldırım67 kullanıcısına yanıt
    Hocam Athame win10 da çalışmıyor.Bu sorunu nasıl aşarım ?
  • https://hd.24bitlossless.com/

https://hd.24bitlossless.com/
  • Arkadaşlar Türkçe Flac parça konusunda yardımcı olacak varmı.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.