Şimdi Ara

Yüksek Kaliteli OYUN Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana önerebileceğiniz,sınıf/meslek bol olan , aynı zamanda baya da oyuncusu olan bedava ya da ücretli bir oyun var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guild wars 2 öneririm. aylık ücreti yok sadece bir defa ödeme yapıyorsunuz. 2.el hesapları guild wars kategorisinde satılıyor ucuz bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

guild wars 2 öneririm. aylık ücreti yok sadece bir defa ödeme yapıyorsunuz. 2.el hesapları guild wars kategorisinde satılıyor ucuz bulabilirsiniz.

Hocam bence archeage varken gw2 gw2 varken archeage oynanmaz.
    Yeni çıkan mmorpglerden hiç ses soluk yok mu ya,ölü bi dönem geçiyor cidden.
  • Umutlarımı everquest Next.'e bağlamıştım ama maalesef suyunu çıkarttılar. Baktılar ki Landmark ile güzel para geliyor.. Erteledilerde ertelediler. Artık oynama isteğim kaçtı.

Valla açık konuşmak gerekirse ben tüm oynadığım online oyunları bıraktım. Skyrim oynuyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

quote:

guild wars 2 öneririm. aylık ücreti yok sadece bir defa ödeme yapıyorsunuz. 2.el hesapları guild wars kategorisinde satılıyor ucuz bulabilirsiniz.

hocam ordan burdan sürekli oyun çıkıyor ama alayı pay 2 win. köle yapıyorlar oyuncuları. ama gw2 öyle değil. o açıdan gw2 öneriyorum kesinlikle adaletli bir oyun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

quote:

hocam ordan burdan sürekli oyun çıkıyor ama alayı pay 2 win. köle yapıyorlar oyuncuları. ama gw2 öyle değil. o açıdan gw2 öneriyorum kesinlikle adaletli bir oyun.

Gw2 ye ben de sahibim,archeage gibi ona karşı da çok ümitliydim fakat endgame pvp dışında hiç bir olayı yok.
    Archeage treasure hunting olsun farming olsun yine biraz endgame sunuyor ama onda da p2w durumu mevcut.
    İki oyun da yetersiz geliyor o yüzden,csgo oynayıp duruyorum bütün gün,güzel bi mmorpg çıksa da oynasak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.