Şimdi Ara

Yüksek Km Araç Aldık Yorumlarınız Neler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun. Eski aracımda çok kilometre takıntısı yapardım ancak ikinci aracı aldığımda bunun boş iş olduğunu anladım. Şimdiki aracım 2015 model dizel ve 100 bin kilometre bandına gelmesine de çok az kaldı,genelde hep şehirler arası kullanılır. Ömrüm yettiği ve ihtiyaçlarımı karşıladığı sürece aracımı değiştirmeyi düşünmüyorum. Bakımlarımı da kilometre dolmazsa yıl bazında yaptırırım. Sizde aracınızda öncelikle kilometreye göre bakım yaptırın, eğer belirlenen kilometreye ulaşamadıysanız yıla göre bakım yaptırın, bunlar size yol su elektrik olarak geri dönecektir.
  • 4 ay önce aynı paraya 50 bin km de 2017 focus 1.5 tdci powershift araç aldım
    bu be vw sevgisidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyatlara sıfır egea alınır
  • Fiyat çok ama çok yüksek
    95 bine millet sıfır corolla aldı 0 km boş falan diyebilirsiniz 0 km 190 bin nere 0 km nere
    90 bine sıfır astra sedan alınıyordu
    65 bine egea 190 bin km deki araçtan iyidir

2 ele bu paraları bağladıktan sonra Peugeot 508 falan alırdım ben şahsen en azından d sınıfı bir araç jetta gibi geleceği olmayan 190 bindeki arabaya 79 bin bağlamak çok ilginç gerçekten.

yazık olmuş geçmiş olsun

dip not eğer konuyu araç aldım vs mutluluğunuzu paylaşmak için açsaydınız hayırlı olsun derdim sadece nasıl diye sorduğunuz için bende düşüncelerimi söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 10 Temmuz 2019; 16:25:12 >
  • adeta şok içerisindeyim!
    gidip egea'ya sarılasım var! (sonunda bunuda dedirttiniz ya bana, yuh olsun bana)

• Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim herkese tek tek cevap veremeyeceğim sayıda birikmiş.

Tabiki başka marka ve modellerde daha iyileri bulunabilirdi ancak gönlümüz bundan yanaydı. Aynı model rakipleri arasında da günümüz piyasasında iyi bir değere aldığımızı düşünüyorum. Dileğim gelecek zamanda bize masraf açmamasıdır.
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    tek objektif cevap bu olmuş

belki diğer arkadaşlarda üzülmesin diye bir şey dememiş olabilir ama 2. el ve bu kadar yüksek km.li araç için bence de çok yüksek fiyat
    1 milyon km. dahi gider demenin alemi yok ,araçlar eskidikçe masrafları da artıyor ve bazı markalarda parça ve tamir masrafı diğerlerine göre çok daha yüksek oluyor

neyse artık aldığına göre hayırlı olsun demek düşer bize :)
  • Burada km değil de kaça aldığın daha önemli. O km deki ve masrafı almadan belli olan araç için 79 bin facia bir rakam.

Enjektör bakımı kurtarmazsa en az 6.000-7.000 TL masrafı var. Baskı balata da keza değişecek. Öte yandan lastikler nasıl ? Kötü ise onlarda degisecek. En iyi ihtimalle 2.000 en kotu ihtimalle 10.000 masrafı var aracın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

4 ay önce aynı paraya 50 bin km de 2017 focus 1.5 tdci powershift araç aldım
    bu be vw sevgisidir
    Helal olsun

demek düşer bize de sizin için hocam. herkes bir TuVneRa olamaz. Arkadaşım geçen sene o fiyata aldı aynı aracın manuel olanını. Geçen seneden beri fiyat artışlarını da hesaba katarsak arkadaş size göre 15-20 bin lira fazla ödemiş

bana da sivik ile takasa 3008 bulsana hocam eat8 olanından, bir hevesimi alıp satayım seneye. seni de görürüm tabi senin fiyat tarifenden olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

Bu km'deki jettalara hem internetten hem de galeriden baktık fiyat normal duruyor. Bir de bir kısmını çek olarak ödüyoruz malum herkes kolay kolay çek kabul etmez.
    Satışı verdiler mi peki? rehin koydular mı?
  • cosef kullanıcısına yanıt
    Henüz değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence fiyatı fazla.
    Bizim aldığımız araç 2011 model ve 100.000 km civarıydı. Koltuklarından el frenine kadar deriyle kaplı.1.El fiyatı 30000 € yani 210000 TL. Dizel,yarı otomatik 6 vitesli. 50000 TL'ye aldık.

Ama vw jetta nasıl bilmiyorum.
  • Ben 2014 makyajsiz jettayi 0 dan 163000 e kadar kullandim.Dizel ve dsgydi.Motor kaynkali hic bir sorun yasamadim bu surede

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Helal olsun

demek düşer bize de sizin için hocam. herkes bir TuVneRa olamaz. Arkadaşım geçen sene o fiyata aldı aynı aracın manuel olanını. Geçen seneden beri fiyat artışlarını da hesaba katarsak arkadaş size göre 15-20 bin lira fazla ödemiş

bana da sivik ile takasa 3008 bulsana hocam eat8 olanından, bir hevesimi alıp satayım seneye. seni de görürüm tabi senin fiyat tarifenden olursa

Alıntıları Göster
    ben bunu ilahi güce bağlıyorum
    zira iki çocuk baba baba araba araba diye dedi durdu
    nihayetinde tatmin olsunlar diye otobosla giderken yol üzerinde gördük galeriyi ve gidip satın aldık
    özel bir çaba sarfetmedim

cenabı hak bir yandan alır bir yandan verir

• 2015 model bile olsa aldığınız araç 2010 teknolojisi, çıktığı yıl bile bir önceki kasa jettadan daha düşük kalite malzeme kullanıldığı için çok eleştirldi. zamnala bir iki küçük makyajla albenisi arttırıldı. kasa tipi güzel olduğu için ve vw algısı sayesinde sattı.

ama hiç bir sebep şu aracın yerine tercih olamazdı;
    sahibinden.com
    Renault / Megane / 1.5 dCi / Joy / ÖĞRETMENDEN HASARSIZ BOYASIZ DEGISENSIZ!!! sahibinden.comda - 703970540
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmenden-hasarsiz-boyasiz-degisensiz-703970540/detay
    (2017 megane joy)

güvenlik sizin can sizin para sizin.
    ama 2016 teknolojisi ve güvenlik sınırları ile üretilmiş 2017 araç alabilirdiniz. hemi de dizel :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 13 Temmuz 2019; 22:25:28 >

• Hocam o nasıl fiyat öyle. Bir ay önce 34 bin km de bebek gibi 2016 fluence icon paket edc vites aldım 82 bine hatasız boyasız hemde hiç tanımadığım birinden. Size geçmiş olsun

• Yüzde 5 lik dilimdeki km düşürülmemiş araç bulmuşsunuz ne güzel.

Sıkıntılı parçaları değiştirin yağını suyunu kontrol edin bakımları aksatmayın bir o kadar da siz binersiniz sıkıntısız.

Yakın arkadaşımın yaptığı bir olayı anlatayım

2017 de aldığı aldığı Peugeot 301 şirket aracının içini dışını her yerini şeffaf jiletin tarzı bir şey ile kaplattı koltuklar kılıflı farlar bile jiletinliydi 2 yılda 160 bin km yaptı araba 2 yıl kontak kapatmadı 3 kere lastik eskitti araba

arabayı aldığında arabanın üstünde gelen lastik ve hava filtresi ne kadar tüm yeni parçaları söküp yan sanayileri kendisi taktı çünkü parçaların üretim tarihleri arabanın üretim tarihi ile tutması lazımdı.

arabanın 10 kere yağını kendisi değiştirdi bir tanede servisten orjinal yağ boşaltım vidasını bile aldı anahtar değdiği belli olmasın diye.

2-3 ay önce eski tarihli parçaları lastikleri takıp kılıfları jiletinleri çıkarıp km yi 15 bine düşürdü ve muayeneye öyle soktu.

Alacak eleman geldi 501 nokta sözde en iyi expere 500 tl bayılarak kontrol ettirdi. Sonuç mu kusursuz içinde dışında çizik bile yok.

İlana koyduğu ertesi gün satıldı neredeyse sıfır fiyatına yakın.

O yüzden babamın oğlu gelse kimse bana km nin orjinal olduğunu anlatamaz.

Dediğim gibi siz düşürülmemiş bulmuşsunuz. Bu devirde yüksek fiyat düşük km değil düşük fiyat bakımlı yüksek km alınır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fiyat çok fazla. El titrer o parayı o km de jettaya verirken. Geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.