Şimdi Ara

Yüksek Km Araç Aldık Yorumlarınız Neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar forum ahalisi. Uzun süredir aile aracı bakıyoruz. Sedan ve dizel olması önceliğimizdi.

Malum siteye fazla bakmadık ticaretle uğraştığımız için çevreden çok araba düşüyordu tanıdıktan alalım dedik.

2 gün önce bir Vw Jetta'da karar verdik. Araç 2015 model Comfortline. KM 190.000'de. İlk sahibi ve ikinci sahibini tanıyoruz. İlk sahibi İstanbul içinde işe gidip gelmek için kullanmış, ikinci sahibi d şehirlerarası çok gezmiş.

Aracın ekspertizi yapıldı herhangi bir kaza görünmüyor. Sağ kapıda göçük düzeltme hariç işlem, değişen parça ve boya da yok.

Motor iyi durumda yalnızca ekspertiz enjektörlerin bakım zamanı gelmiş baktırmanızı tavsiye ederiz dedi. Herhangi bir sorun var demedi. Masraf açar mı bilmiyorum.

Debriyaj balatasının değişmesi lazımmış onun masrafı olacak.

Kozmetik ve yürüyüş çok iyi durumda içim çok ısındı araca karşı.

Fiyat olarak 79.000'e anlaştık.

Şu ana kadar KM hariç canımı sıkan hiçbir nokta almadı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce çok mu yüksek?

• Bence km cok yüksek. 80.000 tl veriyorsun. 200.000 km araba alıyorsun. Arac kaliteli bile olsa metal bu aşınır. Kablo olsa çürür. Bence baska marka düşük km arac bakin. Iki kisinin kullanması temiz oldugunu göstermez. Misal abim tek el kullaniyor ama arabanin anasini aglatmiş. Hala da hor kullaniyor. Ama sorarsan tek el.
    Fiyat çok ama çok yüksek
    95 bine millet sıfır corolla aldı 0 km boş falan diyebilirsiniz 0 km 190 bin nere 0 km nere
    90 bine sıfır astra sedan alınıyordu
    65 bine egea 190 bin km deki araçtan iyidir

2 ele bu paraları bağladıktan sonra Peugeot 508 falan alırdım ben şahsen en azından d sınıfı bir araç jetta gibi geleceği olmayan 190 bindeki arabaya 79 bin bağlamak çok ilginç gerçekten.

yazık olmuş geçmiş olsun

dip not eğer konuyu araç aldım vs mutluluğunuzu paylaşmak için açsaydınız hayırlı olsun derdim sadece nasıl diye sorduğunuz için bende düşüncelerimi söyledim
    Hocam aracı aldık yazmışsın basliga, hayırlı olsun kazasız belasız insallah güzel günlerde kullanirsin. Ama Aracı aldıktan sonra konu açmanın mantığını anlayamadım, yani burda insanlarin sana iyi yapmışsın ya da hata etmişsin demelerinin sana ne faydası olacak onu anlamadım. Eksperin dediği konularda görüş için yazdım desen. Tamam enjektörler masraflı olur keza şanzıman da öyle. Hatta 4 enjektörde de sıkıntı varsa maliyeti yüksek olur ama tüm bunları da ustaya götürerek öğrenebilirsin. Maliyet için.

Tekrar hayırlı olsun, ancak dediğim gibi başlığın amacını anlamadim. Sizce km si çok mu yüksek demenin mantığı nedir aracı almissin, biz burda km si çok yüksek naptın kardeş araç patlar desek saticakmisin geri arabayı? Ya da boşver yüksek km iyidir bakımlı olsun yeter sıkıntı çıkarmaz desek için mi rahatlayacak?

Aracı almadan önce konu actinmi bilmiyorum da almadan önce konu açıp görüşleri o zaman sorsan daha mantıklı olmaz mıydı sence de?
  • Piyasada km düşürülmüş o kadar çok araç varki hocam, sizin km doğru ise bir sorun olmaz. Bakım yaptırın devam. Enjektör ve debriyaj size biraz masraf açar ama kafanız rahat uzun süre binersiniz. Bende zamanında 260.000 km'de dizel fiesta aldım bindim hiç bi sorun açmadı 1 yıl sonra kaza yapınca sattım yoksa satmaz devam ederdim. Bakımları yaptırın ve kafanız rahat olsun aracın geçmişini biliyorsunuz. hayırlı olsun
  • Düzgün kullanıldıysa, bakımları zamanında yapıldıysa hiçbir sorun olmaz. Tek eksi yanı şimdi siz satarken 250-300 bin km'de olacak o zaman biraz geç satılır ve ucuza gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısmetse ben de ablamın ilk sahibi olduğu 223.000 km'deki dsg'li dizel Golfünü alacağım. Bildiğim araç olduğu için alıyorum. Yoksa tanımadığım birinin aracı olsa almazdım.
  • aynı arabadan istanbulda sınıf arkadaşım da almıştı 2009 yılında, 53 bine 0 km. sizin aracın km dedir aşağı yukarı, cayır cayır kullanıyor hala.
  • Linç başlasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escape__06 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. KM düşürme ve her türlü sahtekarlık olduğu için yabancıdan almayalım dedik. Aracın geçmişini bilmek insanın içini rahatlatıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim insanımız kaza boya olayına çok takıyor hocam tek artımız o 300.000'e kadar kullanır uygun bir fiyata satarız diye düşünüyoruz.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Haklısınız böyle bir aracı yabancıdan almak riskli olurdu. Şimdiden hayırlı olsun.
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Düzgün kullanıldıktan sonra dayanıklı araçlar deniliyor biz de kullanıp göreceğiz hayırlısıyla.
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Hem Vw konusu hem de yüksek km bakalım neler gelecek dedim ama mantıklı yorumlar geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

Haklısınız böyle bir aracı yabancıdan almak riskli olurdu. Şimdiden hayırlı olsun.
    eyvallah sana da hayırlı olsun. senin alacağın aracın triger ve devir daim pompası değişim zamanı yaklaşmış. bence onları değiştir. devir daim pompası VW'lerde sıkıntılı bir parçadır. bozulduğunda (geç farkedersen) conta yakmaya kadar gidebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 10 Temmuz 2019; 10:32:45 >
  • Sorun yok bir 10 bin kilometre daha biner, sonra en yakın çöp konteynerine atarsınız hocam.

Şaka bir yana hayırlı olsun. Bu aletler o kadar narin değiller, bakımlı olduktan sonra hiç bir sorun yok.
  • Hayırlı olsun, belki benzer fiyata başka marka da olabilirdi daha düşük km, ancak geçmişini bilmek bir avantaj tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomatik ise bomban hayırlı olsun.

• arkadaş bende bunu anlamıyorum araba da bu gezmek için alıyosun rent a car da kullanılmamıssa km nın cokta sorun olmaması lazım ev alsan bile 4 sene sonra durdugu yerde 4 yıllık ev oluyor
  • Bakımları yapıldıktan sonra 500 bin bile devirir bence

• DSG değildir inşallah maşallah

• Hocam hayırlı olsun 👍

• Bence km cok yüksek. 80.000 tl veriyorsun. 200.000 km araba alıyorsun. Arac kaliteli bile olsa metal bu aşınır. Kablo olsa çürür. Bence baska marka düşük km arac bakin. Iki kisinin kullanması temiz oldugunu göstermez. Misal abim tek el kullaniyor ama arabanin anasini aglatmiş. Hala da hor kullaniyor. Ama sorarsan tek el.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.