|
Bildirim
|
Bence km cok yüksek. 80.000 tl veriyorsun. 200.000 km araba alıyorsun. Arac kaliteli bile olsa metal bu aşınır. Kablo olsa çürür. Bence baska marka düşük km arac bakin. Iki kisinin kullanması temiz oldugunu göstermez. Misal abim tek el kullaniyor ama arabanin anasini aglatmiş. Hala da hor kullaniyor. Ama sorarsan tek el.
|
190binde jetta'ya 79 fazla pahalı değilmi?
|
Sorun yok bir 10 bin kilometre daha biner, sonra en yakın çöp konteynerine atarsınız hocam.
Şaka bir yana hayırlı olsun. Bu aletler o kadar narin değiller, bakımlı olduktan sonra hiç bir sorun yok. |
Fiyat çok ama çok yüksek
95 bine millet sıfır corolla aldı 0 km boş falan diyebilirsiniz 0 km 190 bin nere 0 km nere 90 bine sıfır astra sedan alınıyordu 65 bine egea 190 bin km deki araçtan iyidir 2 ele bu paraları bağladıktan sonra Peugeot 508 falan alırdım ben şahsen en azından d sınıfı bir araç jetta gibi geleceği olmayan 190 bindeki arabaya 79 bin bağlamak çok ilginç gerçekten. yazık olmuş geçmiş olsun dip not eğer konuyu araç aldım vs mutluluğunuzu paylaşmak için açsaydınız hayırlı olsun derdim sadece nasıl diye sorduğunuz için bende düşüncelerimi söyledim |
Hocam aracı aldık yazmışsın basliga, hayırlı olsun kazasız belasız insallah güzel günlerde kullanirsin. Ama Aracı aldıktan sonra konu açmanın mantığını anlayamadım, yani burda insanlarin sana iyi yapmışsın ya da hata etmişsin demelerinin sana ne faydası olacak onu anlamadım. Eksperin dediği konularda görüş için yazdım desen. Tamam enjektörler masraflı olur keza şanzıman da öyle. Hatta 4 enjektörde de sıkıntı varsa maliyeti yüksek olur ama tüm bunları da ustaya götürerek öğrenebilirsin. Maliyet için.
Tekrar hayırlı olsun, ancak dediğim gibi başlığın amacını anlamadim. Sizce km si çok mu yüksek demenin mantığı nedir aracı almissin, biz burda km si çok yüksek naptın kardeş araç patlar desek saticakmisin geri arabayı? Ya da boşver yüksek km iyidir bakımlı olsun yeter sıkıntı çıkarmaz desek için mi rahatlayacak? Aracı almadan önce konu actinmi bilmiyorum da almadan önce konu açıp görüşleri o zaman sorsan daha mantıklı olmaz mıydı sence de? |
Linç başlasın
|
Hayırlı olsun, belki benzer fiyata başka marka da olabilirdi daha düşük km, ancak geçmişini bilmek bir avantaj tabi.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 10 Temmuz 2019; 10:32:45 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|