Şimdi Ara

Yüksek Km Araç Aldık Yorumlarınız Neler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun öncelikle. Allah kaza bela vermesin.
    Araç bakımlı ise alınır, ama vw enjektör ve turboyu detaylı baktırmanızı öneririrm.
    Ama benim kafama takılan x kişisi sadece şehiriçi kullanıyor, diğeri Şehirler arası ve 4 yılda 190 bin km, senede 48 bin km yol yapıyor araç. Şirket araçları ile kafa-kafaya nasıl oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 190binde jetta'ya 79 fazla pahalı değilmi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Düz vites hocam

• 2015 - 190 bin 80 bin TL de vosvos müthiş bir masraf kapısı alıyorsunuz hayırlı olsun.

Bakımlı ise tamam ama türkiye de aracına gerçekten bakım yapan adam sayısı az.
  • bana fiyatı yüksek geldi açıkçası 190 bin km yapmış jetta için.

bunun dışında bakımları zamanında yapılıp düzgün kullanılan bir arabadan korkmamak lazım. şehir içi arabayı daha çok yoruyor. uzun yolda o kadar yorulmamıştır.

hayırlı olsun.
  • Bu km'deki jettalara hem internetten hem de galeriden baktık fiyat normal duruyor. Bir de bir kısmını çek olarak ödüyoruz malum herkes kolay kolay çek kabul etmez.

• Periyodik bakımlarını düzenli yaptığınız sürece bir şey olmaz.

• Hocam aracı aldık yazmışsın basliga, hayırlı olsun kazasız belasız insallah güzel günlerde kullanirsin. Ama Aracı aldıktan sonra konu açmanın mantığını anlayamadım, yani burda insanlarin sana iyi yapmışsın ya da hata etmişsin demelerinin sana ne faydası olacak onu anlamadım. Eksperin dediği konularda görüş için yazdım desen. Tamam enjektörler masraflı olur keza şanzıman da öyle. Hatta 4 enjektörde de sıkıntı varsa maliyeti yüksek olur ama tüm bunları da ustaya götürerek öğrenebilirsin. Maliyet için.

Tekrar hayırlı olsun, ancak dediğim gibi başlığın amacını anlamadim. Sizce km si çok mu yüksek demenin mantığı nedir aracı almissin, biz burda km si çok yüksek naptın kardeş araç patlar desek saticakmisin geri arabayı? Ya da boşver yüksek km iyidir bakımlı olsun yeter sıkıntı çıkarmaz desek için mi rahatlayacak?

Aracı almadan önce konu actinmi bilmiyorum da almadan önce konu açıp görüşleri o zaman sorsan daha mantıklı olmaz mıydı sence de?

• ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Geçen dedim ticaret ile uğraşan adam çek ile ödeme yapabilir diye dolandırıcı muamelesi gördük siz gene anlaşabilmişsiniz ne mutlu

Bu arada alınmaz diyen arkadaşlara şöyle söylemek lazım, kilometresi düşük sadece şehir içinde her gün kullanılmış araç, daha çok yorulmuş bir araçtır. Aşınma vs diyorlar ama şehirlerarası yolda motor aşınması dediğim koşula göre çok çok daha az.
  • 80 bin liraya çıktıktan sonra 2. elde seçenek fazlasıyla var. Keşke daha farklı bir tercihte bulunsaymışsınız. Babam da ben de VW sahibiyiz, ancak VW 2. el piyasası diğer araçlara göre şişirilmiş bir piyasadır. O paraya daha farklı markanın 100bin km altı bir aracını veya daha düşük segmentte sedan olmayan bir VW tercih edilebilirdi.
  • 1.6TDI yeni jeneraasyon olduğu için ömrü ile ilgili bir şey diyemem ama genel gördüğüm itibari ile forumda herkes aşırı pimpirikli.

Özellikle eski karadizellerde bile km arayan var Biz 1.9TDI 130'lukta 500K KM devirdik, çerez parasına sattık. Bizden sonraki sahibi de hiç arayıp kardeşim bize ne sattın sen demedi.

Önemli olan kullanmayı bil, yakıtı kaliteli al (yeni nesil için, eski yıldız pompada kırsal mazot daha sağlıklı ) bakımları eksik etme dizel araçlar enjektör harici sıkıntı çıkarmaz.
  • 4 yilda 190 bin biraz cok degil mi benim 2013 ibizam var yil olarak eski ama km 103binde hala bakimlari zamanli yapildiysa sorun olacagini zannetmiyorum bu arac piyasasinda 80 bine daha fazla seçenek vardi aslinda ama hayirli olsun demekten otesi gdlmiyor artik alinmis araca sadece bakinlarini yaptırın dikkat edin yeter.

• Geçmiş olsun. Ben malum sitedeki ilanları 50 bin km ye kadar işaretlerim hep
  • dizelde 100bin üzeri her zaman süprize açıktır bunu bilin ama kafaya takmaya değmez. arabanın keyfini sürün yani.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Manuelmiş, DSG kelimesini kelime kelime aradım
  • jiraiiya kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim. Alana kadar durumu temiz olduğu için km'yi çok takmadım ancak zaman zaman 'acaba' diyorum kendi kendime. İçimi rahatlatmak için açtım diyebilirim. Ki iyi de geldi. Çünkü yüksek km alan ve kullanan kişiler de yorum yaptığı gibi benim gibi bakımı düzgün, temiz bir araç olduğu için sorun çıkarmayacağını düşünenler de oldu.

• Dsg li yüksek kmde dizel golfü ben alıyorum.

• Hayırlı olsun güle güle kullanın.Artık herkes bu kmlere alışacak yada alışmak zorunda kalacak. Malum artık sıfır araç satışı bitti insanlar arabalarına daha uzun süre binmek zorundalar ve bineceklerde.

• yükek km takıntım yok ama açıkcası o fiyata kore gurubu daha düşük km li güzel bi crdi alırdım :)
  • Hayırlı olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.