Şimdi Ara

Yüksek lisanstan sonra tekrar uzatma tecil eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu an yüksek lisans öğrencisiyim. Yüksek lisansımı normal süre içerisinde tamamlayamadım ve öncelikli bir yıl uzatma hakkımı kullandım ve tecilim 17/01/2024 te bitiyor. Daha sonra deprem sebebiyle tezimi bitiremediğim için enstitü bana bir dönem ek süre verdi(Tecilim varken uzamayacağı için bu uzatma tecile yansımadı).

Simdi bu aldığım ek süre hakkım tecilimi uzatır mı? Bazı yerlerde yüksek lisans 3 yıl 4 ay uzatır şeklinde ibareler gördüm ancak emin olamadım(17/01/2024'te 3 yıl 4 ayım dolmuş oluyor). Burdaki 3 yıl 4 ay üniversitenin bize verdiği süreden dolayı mı bu şekilde

Bir de şu anda tezimi tamamlayamayabilirim. Tamamlayamazsam tekrardan uzatma isteyeceğim. Uzatma verilmezse farklı bir üniversitede yüksek lisanslara başvuracağım. Onların da alım dönemi genelde şubat oluyor ve o tarihte benim tecilim bitmiş oluyor. Tecil bittikten sonra tekrar yüksek lisansa başvurunca uzatma alır mıyım?

Not: daha önce yoklama dönemine veya sınıflandırmaya hiç girmedim.

Teşekkürlerr

• Doktora lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden

• 4455ali 4 kullanıcısına yanıt

yükselterek gitmen lazım. aynı seviyede ya da daha düşük eğitim programına tekrar kaydolman tecili uzatmaz.

• Onu biliyorum zaten mezun olmadım ki henüz yüksek lisanstan. Azami süresi olan 3 yıl 4 ayı geçmiş oldum. Depremden dolayı ekstra uzatma verildi. Simdi tekrar ikinci bir uzatma verilirse tecil uzar mı onu merak ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.