Şimdi Ara

yüksek performanslı notebook soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar performansı gerçekten piyasa 200-300 tlye alabileceğiniz soğutuculardan kat kat daha iyi.fanlar tam güç çalışırken lenova y510p modeli leptopta wot full ayarlarda oynadığımda işlemci 60-70 ve leptopun altı gerçekten buz gibi oluyor.

her şeyi neden ve niçin kullandığı mı yazacağım.

ilk önce fanlardan başlayayım.iki adet Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı Ultra Sessiz Kasa Fanı kulandım çünkü hava basınç ve hava akım değeri en yüksek fanlardan biri ve kolay tedarik edilebilirlikten dolayı.

Addison ANC-880A Notebook Soğutucu Stand kulandım çünkü alüminyumdan yapılmış ısı iletkenlik kat sayısı yüksek talaşlı imalata uygun delik delme frezede işlemeye uygun sadece delik deldim frezelik hiç bir işi yoktu ama alırken bu olasılığı da göz önünde bulundurdum.

bu soğutucunun en önemli tercih sebebim üzerinde bulunan kanallar leptop, standın üzerine konulduğu zaman havanın yanlardan hızlı bir şekilde dışarı atımasında ve fanlardaki emiş kaybının daha aza indirgenmesinde fayda sağlayacağı için tercih ettim.

soğutucunun fanları 14 cm bu yüzden çok rahat oturdu tek sıkıntı 140*140*25 mm ebatlarında olan fanlardı kalınlığı 2,5 cm kalınlığındaki fanın yuvaya sığması için plastiğin altını kestim.

soğutucunun orjinal fanlarını söküp attım altındaki plastiği ahşap tipi kıl testere ile kestim alüminyum levhaya delik deldim ve ve silikon vidalar ile sabitledim hepsi bu kadar.

fanların pwm bağlantısını kestim kabloları çıkardım sarı ve siyah kaployu 12 dc 1a bir adaptöre bağladım. sonuç mükemmel :)

daha fazla resim gelecek resimler çok geç yükleniyor.yarın işten gelince resim yüklemeye devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şımarık kedi -- 7 Mayıs 2014; 0:51:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qq
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.