Şimdi Ara

yüksek pil ömürlü makine arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 400ytl civarı paraya amatör fotoğraflar çekebileceğim makine arıyorum. fakat öyle 20 tane fooğraf çektiğimde pili bitsisn istemiyorum. bu yüzden yüksek pil ömürlü kaliteli makine önerilerinizi bekliyorum.

mesela nikonun bazı modellerinde tek pille 1000 fotoğraf çekebileceğimiz idda edilmiş. bu konu hakkında fikri olan söylerse sevinirim.

• Fuji F30 la 300 resim test edilip onaylandı ben tarafından. Hemde bol bol kurcalama izleme dahil.
  • nikon kullanan yokmu sadece 1000 foto olayının gerçek olup olmadığını merak ediyorum, ayrıca birde çekim kaliteinden bahsederseniz sevinirim.

ve tabii alternatiflerede açığım
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizen

nikon kullanan yokmu sadece 1000 foto olayının gerçek olup olmadığını merak ediyorum, ayrıca birde çekim kaliteinden bahsederseniz sevinirim.

Bence 1000 fotoğraf olabilirde bunun nikonla ne ilgisi var başka makinalarlada 1000 civarı foto çekildiğini duymuştum burda önemli olan pil değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: necokyar86

quote:

nikon kullanan yokmu sadece 1000 foto olayının gerçek olup olmadığını merak ediyorum, ayrıca birde çekim kaliteinden bahsederseniz sevinirim.

Bence 1000 fotoğraf olabilirde bunun nikonla ne ilgisi var başka makinalarlada 1000 civarı foto çekildiğini duymuştum burda önemli olan pil değilmi

ya şöyle söyliim arkadaşımda hp var duracell lerle 50 tane foto çekemiyoruz o yüzden pil ömrü benim için önemli sony bu konuda daha iyi ama 1000 foto çekecek kadar değil
  • ben bu linkteki piller ile 600'e yakin fotograf cektim ve hala dusuk pil uyarisi vermedi

http://forum.donanimhaber.com/m_14542016/tm.htm

makinem canon S3 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadr35 -- 15 Ağustos 2007; 15:36:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadr35

ben bu linkteki piller ile 600'e yakin fotograf cektim ve hala dusuk pil uyarisi vermedi

http://forum.donanimhaber.com/m_14542016/tm.htm

makinem canon S3 bu arada

senin kullandığın piller bir numarada ondan
  • Siz Duracell pilleri pil mi zannediyorsunuz? Elbette ki 50-60 fotoğrafta biter.

Arkadaşım , sana rechargable "doldurulabilir" pil kullanmanı tavsiye ederim.
    Piyasada UNİROSS yada SONY' nin 2500 mAh. olanları mevcut.
    Bunlardan kullanırsan 400-500 fotoğrafa bana mısın bile demez.
    Piyasada , 4 adet 2500 mAh. kalem pil ve şarj adaptörü yaklaşık 30-40 YTL tutuyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: necokyar86

quote:

ya şöyle söyliim arkadaşımda hp var duracell lerle 50 tane foto çekemiyoruz o yüzden pil ömrü benim için önemli sony bu konuda daha iyi ama 1000 foto çekecek kadar değil

Aynı makinayı yüksek kapasiteli şarj edilebilir pillerle d deneyin.Sıradan kuru piller bu makinalarda genellikle erken biter zaten.Kuru pille yapılan karşılaştırma gerçeği yansıtmaz,sizi yanıltır.

• size tavsiyem Varta 2500 mah photo accu piller ve ataba at-998 model şarj cihazı bu setle sırtınız yere gelmez ama photo accu ları bulmak biraz zor olabiliyor onun yerine power accu modelleride olabilir
  • anladığım kadarıyla makineden çok pili önemsiyorsunuz
    genel kanı varta photo acc şarjlı pilinde
    makine olarakta en azından hp almıyoruz

çok teşekkürler verdiğiniz cevaplar için
  • Canon A530 veya A540 + 2600 Mh bir çift Duracell ile bi hafta gidiyor.Ama duracell Fiyat da sana uyar.
  • hepsi 2500lük 2 tane Photo accu ve 5 power accu kullanıyorum. Aynı tarihlerde aldım. Photo acculardan biri iflas etti diğeri de power accular kadar gitmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.