Şimdi Ara

Yüksek ses kaliteli mp3 player önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mp3 player piyasasını eskiden sıkı bir şekilde takip ederdim ancak uzun zamandır uzak kaldım geçmişte pek çok mp3 player i dinleyip kendi çapımda test etme şansım oldu ve hiçbir player'ın sesi beni iriver mp3 player ların sesi kadar tatmin etmedi. Şu anda da elimde t30 var ses kalitesi inanılmaz öyle ki bilgisayarımda dahi winamp ekolayzırı ile istediğim kadar oynayayım asla USER EQ su ayarlanmış iriver im kadar kaliteli ve tatmin edici netlikte ses alamıyorum, winamp ekolayzırı ile denemediğim kombinasyon kalmadı media player'in ekolayzırı ile de denedim üstüne SRS açtım... olmuyor ses o kadar net ve hafif yankılı, o kadar derin şekilde gelmiyor. Dinleyenler bilir iriver'in sesi bağımlılık yapıyor ve müzik zevkini artırıyor...

Ancak malesef hafısazı yetmiyor artık t30'umun. (1 Gb) Ve MALESEF İriver'lar artık tr'ye gelmiyor, tek tük sağda solda garantisiz olarak satılanlar dışında.

Bana:

EN AZ 2 Gb hafızalı yüksek ses kaliteli, Tr'de yaygın olarak bulunabilen, FLASH bellek türünde ve en önemlisi Ekolayzırını kendimiz ayarlayabildiğimiz (yani "rock" jazz"...vs şeklinde değil de FREKANSLARI kendimiz ayarlayabildiğimiz) mp3 player tavsiye edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temptingthemuse -- 26 Şubat 2008; 0:14:09 >

• trekstor organix.
    -----------------------
    http://www.hs.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.detail_product&product_id=6365&stock_id=6362

bunu al bence.bende t30 kullandım ama organix ses bakımdan bariz daha iyi.
  • Ekolayzır ve ses kalitesi işin içine girdiğinde diğer bütün kriterlerini unut ve Trekstor Vibez düşün.
  • arkadaşlar trekstor organix almayı düşünüyorum ses kalitesi çok üst düzey bir ürünmü sizce en azından iriver cowon gibi midir chip de 1. olmuş bu mp3 player bu arada
  • TR de yaygın olarak bulunmuyor ama yerinde olsam 4-8 GB iriver clix2 alırdım o olmazsa vibez de bir secenek olabilir
  • trekstorlar tüm nt mağazalarında bulunuyor ama kaarsızım samsung mu yoksa trekstormu
  • samsung u2 kullanan bir insan olarak kesinlikle samsungu tavsiye ederim.almadan önce internette ve alışveriş merkezlerinde araştırmıştım.Bi,r tek ses kayıt kalitesi çok iyi değil.Ancak kötü de değil.süs gibi bir işlevi yok ancak idare eder.
    zaten samsunglar srs teknoloji kullanıyorlar ve müziği sonuna kadar hissediyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.