Herkese merabalar forumda çok araştırdım ama bir türlü karar veremedim. Bass ı düzgün ve yüksek ses verebileb bir kulaklık arıyorum maximum fiyat 60tl. Philips SHP2500 düşünüyorum ama sesi çok az çıkıyor diyorlar biri yanımda tv izlerken dışardaki sesleri duymamak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir. ayrıca Phılıps SHM7110,Philips SHO8801/10 bu ikisi nasıl kullanan var mı ?
Philips SHP2500 kullanıcısıyım bu kulaklığın ses performansından gayet memnunum en iyi özelliği ise diğer verdiklerine kıyasla kulağı tamamen kapatması bu özelliği sayesinde bassları daha iyi duyabiliyorum.
hocam peki rock müzik fln dinlenebilir mi bu kulaklıkla? bir de dışarıdaski sesleri kesme ve dışarıya ses verme durumu nedir? belirtebilirsen çok faydalı olur. teşekkürler.
bugun siparişi veririm ozaman sesi sonuna kadar açtığında ses de boğulma oluyor mu sesi yüksek çıkıyor mu ?
Yuksek ses istiyorsan yanlis kulaklik. Cok dusuk cikar sesi. Rahatligi iyidir ama. Sonucta 20 tllik kulaklik bu.
dün siparişi verdim bugun elime geldi sph 2500 ilk önce arka girişe taktım sesi cidden çok az çıkıyordu moralim bozuldu ama ön girise denedigimde mükemmel bir ses verdi öneren arkadasa tşkler ses seviyesi abartı çok iyi değil ama fiyata göre çok iyi