Şimdi Ara

yüksek viteste hizlanmiyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaslar arabamin problemi su.1-2-3.viteste 100.goruyorum fakat 4. ve 5. viteste 120 i geçmiyor. Bu problem benzinde de aynı
    Avans subap sente ayarı yaptırdım. Buji ve buji kabloları değişti. Distributor üst kapağı değişti. Karburator komple elden geçti sorunu çözemedim yardımlarınızı ihtiyacım var araba 89 model dogan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baskı balata filan baktırdınız mı?
  • Devir yükselmesine rağmen hız artmıyorsa baskı balatada problem vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 11 Temmuz 2014; 14:16:46 >
  • O hızlara ulaştıktan sonra baskı balata kokusu geliyor mu ?

Aynı sorun bende de var benimki 140ları görüyor ama baskı kokusundan araba içinde durulmuyor
  • ben 4. viteste 100 ü göremiyorum nasıl olur

• Arkadaslar devir yükseliyor fakat gitmiyor demiyorum.devir 1-2 ve 3. Vites normal 80-100km hıza ulaşıyorum fakat 4 ve 5.viteste devir 3000 i geçmiyor ve hızlanıyor bayılıyor araba özellikle rampalar da da düşük devirde bayılma var sürekli vites düşüyorum

• Baskı balataya baktırın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rölantide Yüksek Devir Problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baskı balata bitmiş olsa araba hiç hızlanmaz ama yanlış mı biliyorum.kalkislarda falan problem yok normal bir şekilde yürüyor yüksek vites bayiyor anlamadım gitti

• 89 model doganla 120yi gecip azraille selamlasmaya gerek yok birakin boyle kalsin bence

• 1 vites 100 2vites 100 3.vites 100
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

89 model doganla 120yi gecip azraille selamlasmaya gerek yok birakin boyle kalsin bence

Nick mesaj uyumsuzluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cullenflush

Arkadaslar devir yükseliyor fakat gitmiyor demiyorum.devir 1-2 ve 3. Vites normal 80-100km hıza ulaşıyorum fakat 4 ve 5.viteste devir 3000 i geçmiyor ve hızlanıyor bayılıyor araba özellikle rampalar da da düşük devirde bayılma var sürekli vites düşüyorum

o zaman hava filtresi , bujiler , buji kabloları, ateşleme bobinlerini kontrol ettirerek durumlarına bak eğer durumları kötüyse değiştir performans artışı olur
    yalnız arkadaşında dediği gibi 89 model doğana 120 bile fazla
  • cullenflush C kullanıcısına yanıt
    Araç 2. el ise 4. ve 5. vites atak olsun diye son 2 dişli değiştirilmiş olabilir.
  • carbon temizleme yaptir gider

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLKANNGUNGORR

carbon temizleme yaptir gider

Karbon temizleme işlemi nasil oluyor

• paspas pedalın altına sıkışmıştır.
  • Ya 170 km hiz görüyordum.ama en son karbüratör temizletmeye gittiğimde usta avans vakumunu degistirdi.patlak diye.onunla bir baglantisi olur mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: SweentLyy

quote:

Orijinalden alıntı: cullenflush

Arkadaslar devir yükseliyor fakat gitmiyor demiyorum.devir 1-2 ve 3. Vites normal 80-100km hıza ulaşıyorum fakat 4 ve 5.viteste devir 3000 i geçmiyor ve hızlanıyor bayılıyor araba özellikle rampalar da da düşük devirde bayılma var sürekli vites düşüyorum

o zaman hava filtresi , bujiler , buji kabloları, ateşleme bobinlerini kontrol ettirerek durumlarına bak eğer durumları kötüyse değiştir performans artışı olur
    yalnız arkadaşında dediği gibi 89 model doğana 120 bile fazla

Hava filtresi buji kablolari yağ değişimi karbüratör temizliği subap ve avans ayari yapildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Araç 2. el ise 4. ve 5. vites atak olsun diye son 2 dişli değiştirilmiş olabilir.

Evet araç 7.sahibiyim ama dişliler değiştirilse seri olur ama gitmiyor yuksek viteste

• fiat karbon temizleme yaz videoyu izle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.