Şimdi Ara

Yüksek Voltaj Nedeni İle Arızalanan Anakart P5K-SE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Resimde kırmızı ile işaretlenen yerin, yüksek voltaj nedeni ile üstünden bir parça kopmuştur.
    Görünürde başka bir şişme,siyahlık vb göremedim.
    Anakart çalışıyor ama sesli uyarı ile ekran kartını görmüyor. 3 Değişik çalışan ekran kartı ile test edildi.

Kartın garantisi yok. Bu arızalı yer anakart tamiri yapan yerler tarafından yapılırmı. Tabi ilk önce o parça bulunurmu ?
    tamir yapıldıktan sonra anakart çalışmada stabilite problemleri yaratabilirmi ? Tahmini ücret ne olur ? Yaptırmaya değermi ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

• tamir yapan yerler var ama eskiden çalıştığım yerde tamir ettirmiştik hiç memnun kalmadık tekrardan bozuldu. ucuz yollu bir kart alsan bana göre daha iyi.
  • Peki aynı parça bulunabiliyormu ?
  • Tamir Ettirmek Sağlıklı olmaz
  • tamir eden yer bulabilirsin bu işte ustalaşmış kişiler ise anakartta sorun olmayacığına eminim ama arkadaşın dediği gibi yeni bir kart alırsan daha mantıklı olur.Elektriik şebekesinden dolayı anakartın yandıysa parayı alabilirsin :D
  • kardesım o kartı dıyelımkı yapan buldun kartın fıyatını gecer ..en ıyı ıhtımal kartla kafa kafaya gelır .. hıc ugrasma ..gecmıs olsun ..
  • :)
    tedasa böyle sorunlardan hasar karşılatmak istesek mahkeme davaları heralde 10 a katlardı.
    gerçi bu durumda tedasın bi suçu yok :)))
    yıldırım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: msukun

:)
    tedasa böyle sorunlardan hasar karşılatmak istesek mahkeme davaları heralde 10 a katlardı.
    gerçi bu durumda tedasın bi suçu yok :)))
    yıldırım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

kardesım o kartı dıyelımkı yapan buldun kartın fıyatını gecer ..en ıyı ıhtımal kartla kafa kafaya gelır .. hıc ugrasma ..gecmıs olsun ..

Acaba bir umut ufak yollu sorununu çözebilirmiyim dedim ama...
    karttan da çok memnundum neyse sağlık olsun diyelim...
    çözüm ararken yeni bir kart da bakıyorum bir yandan.
    Asus P5G41T-M LX var 775 pinli ekonomik gibi .ramide ddr3 yaparım bu sayede
    sizce bana p5k-se yi aratırmı dersiniz ? Yada dahamı iyi olur acaba ? işlemci E4500 ekran kartı ati X1650 512 MB.
  • ddr3 1333 mhz ram bence daha artı bır durum olur performans adına ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.