Şimdi Ara

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
7
Favori
22.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asarhaddon
    Pentax Takumar 70-200

Bokehi de güzelmiş... Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Pentax Takumar 70-200

Bokehi de güzelmiş... Teşekkürler...

Teşekkürler hocam bu lens 140 tl'ye aldığım bir manuel elimde canon 55-250 lenste var ve bu lens optik kalite olarak açık ara üstün. Şöyle sağlamından bir 100-300 manuel bulursam da kaçırmam
  • Bir iki daha ekleyelim
     Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..
  •  Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 14 Mayıs 2013; 19:28:56 >
  • quote:

[simage]..[/simage] Icine alirsaniz olacaktir

Edit: Olmus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 14 Mayıs 2013; 19:33:41 >
  • Bu da bu akşamlık son resim olsun
     Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..
  • quote:

Bir kuş... Kuşkusuz öyle !..

Camera : OLYMPUS E-PL3
    Lens: OLYMPUS M.40-150mm F4.0-5.6 R
    Image Date: 2013-04-27
    Focal Length: 150mm (35mm equivalent: 300mm)
    Aperture: f/5.6
    Exposure Time: 0.0040 s (1/250)
    ISO equiv: 200
    Exposure Bias: -0.30 EV
    Metering Mode: Matrix
    Exposure: aperture priority (semi-auto)
    Exposure Mode: Manual
    White Balance: Auto
    -
    Biraz titretmişim. Kurtarabildiğim kadarı ile bu çıktı. Hava da kapalı idi, yağdı yağacak bir hal vardı.

güzel bir tarla ardıcı.. tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz
    güzel bir tarla ardıcı.. tebrikler.

Teşekkür ederim... ben bu kuşlar konusunda süper bilgisizim. Hepsi saysam 8-10 kuş tanıyorumdur ancak sanırım. Bunu da sayenizde tanımış oldum.

quote:

Hepsi çok güzeller ama sonuncusu en güzeli bence. Renkler ve netlik müthiş. Teşekkür ederim paylaştığınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 14 Mayıs 2013; 21:08:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı:
    Hepsi çok güzeller ama sonuncusu en güzeli bence. Renkler ve netlik müthiş. Teşekkür ederim paylaştığınız için.

Rica ederim hocam beğendiyseniz ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 14 Mayıs 2013; 23:28:21 >

• Bu kuşun adı nedir?

• quote:

Bu kuşun adı nedir?

Kizil sirtli orumcekkusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 15 Mayıs 2013; 19:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Bu kuşun adı nedir?

Kizil sirtli orumcekkusu.

Teşekkürler
  • quote:

Bir kuş... Kuşkusuz öyle !..

Camera : OLYMPUS E-PL3
    Lens: OLYMPUS M.40-150mm F4.0-5.6 R
    Image Date: 2013-04-27
    Focal Length: 150mm (35mm equivalent: 300mm)
    Aperture: f/5.6
    Exposure Time: 0.0040 s (1/250)
    ISO equiv: 200
    Exposure Bias: -0.30 EV
    Metering Mode: Matrix
    Exposure: aperture priority (semi-auto)
    Exposure Mode: Manual
    White Balance: Auto
    -
    Biraz titretmişim. Kurtarabildiğim kadarı ile bu çıktı. Hava da kapalı idi, yağdı yağacak bir hal vardı.

Süper olmuş döktürmüşsün yine jiddi

• quote:

Orijinalden alıntı: radres108Süper olmuş döktürmüşsün yine jiddi

Teşekkürler :) alışmaya çalışıyorum lense. Tele(yüksek zum) lenste gövde baya önemli imiş. Ele daha iyi oturan ergonomik bir gövde ile daha az titretilir diye düşünüyorum. Bizimkiler ile bu iş biraz daha zor oluyor.
  • Sen tecrübe edin de senin tecrübelerinden yararlanalım :) Eminim sen onun formülünüde bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: radres108

Sen tecrübe edin de senin tecrübelerinden yararlanalım :) Eminim sen onun formülünüde bulursun

Mars'ı yeniden keşfetmeye gerek yok aslında. Formülü üçayak(tripod) fakat nedense onu da alıp bir yerlere onunla çıkmayı şu anda istemiyorum. Çünki genellikle planlı bir biçimde fotoğraf çekmek için dışarı çıkma durumum olmuyor. Öyle bir plan-program yapabilsem tripod da alırım. Şimdilik bu sebeple gerekli görmüyorum ama aslında lazım. Bazen görüyorum sokakta 3 ayağı açmış ne bileyim uzun pozlama yapan vb. (akşam vakti) hoşuma da gidiyor böylelerini görünce :) Fakat ben kırda, parkta vb. ufak makinamla fotoğraf çekerken bile etraftan geli-geçenler bakınca çekiniyorum nedense :) Bir yandan da acaba şu gorilla pod'dan mı alsam diyorum.
    -
    http://joby.com/gorillapod/slrzoom
    -
    Tabi bir tripodun yerini tutmaz ama bunun da yeri başka. Kırda vb. yer seviyesine yakın bir mesafeden makro vb. çekmek için falan iyi görünüyor.

• Bu çok havalı gözüküyor bunu alsan daha fazla bakarlar gezdim dolaştım da bunlardan bir denk gelmedi hep 3 ayak sen bir 3 ayak al yakışır walla
  • quote:

Hocam o çekinme duygusu herkeste var O duygu yüzünden geçen gün mükemmel fotoğraflar kaçırdım Ama aşmak gerekiyor. Bizi gören kişi 2 gün sonra bizim yüzümüzü dahi hatırlamaz. Hem hatırlasa ne olacak ki? Ayıp bir şey yapmıyoruz sonuçta. İlk zamanlar makineyi elime almaya korkuyordum, o ayrı Zamanla aştım ama

Konu çok güzel oldu arkadaşlar, elinize sağlık.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.