|
Yükseliş sürüyor: 2020 Toyota Corolla Hybrid artık 300 bin TL sınırından başlıyor
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-asagi-cok.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Millette para mok gibi memurlar alır 2 tane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu haberdeki amaç ne şimdi?
Dolar yükselince doğalk olarak bu fiyatlar da yükselecek. Aynştayn olmaya gerek yok bunu anlamak için.
Bi sürü hede hödö diyeceksiniz klasik ama ekonomi forumu mu kardeşim burası, ben sadece merak ettim sadece haberin verilme sebebini?
-
Aaa olur mu V şekilde büyüme sergiliyoruz üretim ekonomisine geçiyoruz ocak aralıktan şubat ocaktan güzel olacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatMillette para mok gibi memurlar alır 2 tane
Hangi memur 300,000 TL üstü değerinde araba alıyormuş?
-
550 dolar maaş alan memur nasıl alsın?
-
Madem o kadar kıyak bu memurluk, sen de ol o zaman.quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatMillette para mok gibi memurlar alır 2 tane
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknoloji sitesi burası, araba da teknolojik bir ürün bildiğin gibi istediğin tarz haberler için ahabere bakabilirsin
-
Memurlar doymadı paraya 10 bin dolar alsalar hala açız diye ağlarlar
Memurum, 4000 TL maaşımla gel al bir araba...
-
Tabii ki de memurlar alıyor
Şu an piyasada satılan araçların çoğunu memurlar alıyor
Adamların maaş garantisi var. Önünü görebiliyor kredi çekip istedikleri evi arabayı alabiliyorlar
Gel özel sektörde al bakayım. Her dakika işten çıkarılma korkusu ile hicbir şey alamazsın
Şu an bende memurluk kovalıyorum, keşke bende olabilsem
Arkadaş ironi yapıyor. :D
-
İnşallah olursunuz da alırsınız sıfır bir araç. O zaman anlarsınız belki nasıl oluyor bu işler.quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
Adamların maaş garantisi var. Önünü görebiliyor kredi çekip istedikleri evi arabayı alabiliyorlar
Gel özel sektörde al bakayım. Her dakika işten çıkarılma korkusu ile hicbir şey alamazsın
Şu an bende memurluk kovalıyorum, keşke bende olabilsem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi iyi. Parası olanla olmayan belli olsun biraz. Bayilerde hala marta kadar sıra var. Sıra azalır en azından.
-
Sen onun yanına 1 sıfır daha ekle
Ek iş yan gelirlerin , ortaklığın filanda vardır
quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
Şu an bende memurluk kovalıyorum, keşke bende olabilsemAbartmayalım, kaç tane memur var 300,000 TL ve üstünde değerde araba alabilen? Adamın arabası vardır, satar ortalama 200,000 TL civarı ediyorsa 100,000 TL kredi çekip satın alabilir. Dediğiniz durum özel sektörde geçerli evet ancak memur için sıfırdan araba almak artık pek mümkün değil. Şu an sıfır araba alanların çoğunluğu kara para aklayanlar ve paradan para kazanıp köşeyi kısa sürede dönenlerden ibaret. Öteki türlü araba almak falan memur için de artık imkansızlığa doğru ilerliyor.
Önünü görebilmek ve iş garantisi konusuna katılıyorum. Özel sektör bu anlamda çok kötü ama kurumsal çalışanlar için bu durum geçerli değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: murdocklawless
Bu mesaj silindi.Memurun yediği rüşvet 300,000 TL araba almasına yetmez.
Hangi memur 300,000 TL üstü değerinde araba alıyormuş? |
Teknoloji sitesi burası, araba da teknolojik bir ürün bildiğin gibi istediğin tarz haberler için ahabere bakabilirsin
|
Aaa olur mu V şekilde büyüme sergiliyoruz üretim ekonomisine geçiyoruz ocak aralıktan şubat ocaktan güzel olacak |
Hamdolsun mükemmel yükselişimiz devam ediyor:) inşallah 500 bin lira olur başlangıç, çünkü bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor...
|
Şu an piyasada satılan araçların çoğunu memurlar alıyor Adamların maaş garantisi var. Önünü görebiliyor kredi çekip istedikleri evi arabayı alabiliyorlar Gel özel sektörde al bakayım. Her dakika işten çıkarılma korkusu ile hicbir şey alamazsın Şu an bende memurluk kovalıyorum, keşke bende olabilsem |
Madem o kadar kıyak bu memurluk, sen de ol o zaman.
|
Biliyorsunuz bunlar herkesin alabileceği şeyler değil!
|
Benzer içerikler
- instagram efekt arama
- snapchat st ne demek
- telefonu webcam olarak kullanma
- internet tarayıcıları
- gizli instagram hesabı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X