Şimdi Ara

Yükselme ligini izledinizmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MCM 2-0 geriden gelip 3 oyun kazanarak şampiyonluk ligine yükseldi. LONGB baya geliştirmiş kendini midde bence elinden geleni yapıyor. Ayrıca su getirici auxpexanın olduğu takım yine kaybetti çok sevindim. Bir şey bilmeyen adamları koç olarak getirirlerse böyle cezasını çekerler. Oraya forumdan herhangi birini koysan daha iyi pickler yaptırır

• ormancı faktörüde baya etki oyuna realtivo baya aktif oyun sergiledi, BJK son 3 maçta iyi dagıttı kendini.. lane'de kazandıkları oyunları TF'de verdiler... son maç özelliklede mid, jung ve adc farkı bariz idi.. twicth ve corki'nin vurduğu yamulup kaldı... 2-0 'dan maç vermekte bariz eşekli idi BJK'yi desteklememe rağmen..
    son olarak ligin şampiyonu kanımca SUB olacaktır.
  • LongB ye bende çok şaşırdım uzun zamandir çok siritiyordu bu sezon iyi toparlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonluk ligini bırakın yükselme liginde oynaması çok zor olan luger adc oynuyor. Her gördüğümde lugerin mekanik eksikliğinden dolayını çok sırıttığını gördüğümde kendimden utanıyorum. Mean uzun süredir yükselme liginde-esl turnuvalarında dolanmasının hakkını veriyor. Luger bu kadar çabuk profesyonel olamazdı. Tecrübe farkı kazandı.
    ve Crystalın şampiyon havuzu ve bot gibi oynaması.

Tolerantın yeteneksiz bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Şampiyon havuzu profesyonel olmaya uygun değil.

Hioss - tam bir kiralık adam, para için herşeyi yapabileceğini ve profesyonel sporcu olacak mantığı olmadığını düşünüyorum. ortalama bir oyuncu ve her an takımını satabilecek karakteri var.

Naehyun - kötü değil süperde değil. ortalamanın üstü. Koreli olması ve iletişim bariyeri bence onu işlevsiz bırakıyor. Kötü bi takımda üzerine bir oyun kurulmadığında taşıyamayacağını düşünüyorum.

Auspexa - su taşıyanın önde gideni, gittiği her yerde tam bir balon olduğunu gösterdi, forumun yüz karası takımı sürekli kötü kararlar aldı, karşılarında direnç gösterebilen bir takım çıkınca takım çok hata yaptı ve dağıldılar, eğer bir takımda koç varsa böyle hatalar olmamalı.

BJK Özet: Tolerant-Luger-Auspexa-Crystal'ın low olmasından dolayı kaybettiler. Kazanıp üst lige çıksalar bile bu kadro ile bayağı tokat manyağı olurlardı yada naehyun hariç herkesi değiştirip devam ederlerdi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MCM tarafında ise kazandıran mean tecrübesi ve istikrarlı mekaniği - longb soğukkanlılığı - only35 profesyonelliği - reativo şampiyon havuzunun biraz daha geniş olmasıi, hırsı ve pozitif sinerjisi.

Şampiyonluk ligine çıkınca büyük ihtimal mean, cube, reativo ve longb kalır - only35 değişebilir. ŞLde tokat yerler fakat kadronun gelecek için sezon/mevsim için devam ettirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence ne yapıp ne edip bütün parayı basıp snowflower, mata gibi takıma sinerji katacak haritaya hakim olabilecek bir support alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lillyhammer -- 22 Mart 2018; 13:44:52 >

• MacroManiacs muhteşem şekilde tersten süpürdü 2-0 dan 2-3 çok iyiydi. LongB en az naru kadar eskidir. Profesyonel arenada koreli mid lanerlar karşısında nasıl duracak merak ediyorum.

Son oyun cidden çok düzgün sıfır risk mükemmel oyun oynadılar beşiktaş cevap veremedi.

Orman reativo oyunu domine etti. LongB gerekeni yaptı
  • İzlemedim izlerim bir ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lowlar ligi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lillyhammer

Şampiyonluk ligini bırakın yükselme liginde oynaması çok zor olan luger adc oynuyor. Her gördüğümde lugerin mekanik eksikliğinden dolayını çok sırıttığını gördüğümde kendimden utanıyorum. Mean uzun süredir yükselme liginde-esl turnuvalarında dolanmasının hakkını veriyor. Luger bu kadar çabuk profesyonel olamazdı. Tecrübe farkı kazandı.
    ve Crystalın şampiyon havuzu ve bot gibi oynaması.

Tolerantın yeteneksiz bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Şampiyon havuzu profesyonel olmaya uygun değil.

Hioss - tam bir kiralık adam, para için herşeyi yapabileceğini ve profesyonel sporcu olacak mantığı olmadığını düşünüyorum. ortalama bir oyuncu ve her an takımını satabilecek karakteri var.

Naehyun - kötü değil süperde değil. ortalamanın üstü. Koreli olması ve iletişim bariyeri bence onu işlevsiz bırakıyor. Kötü bi takımda üzerine bir oyun kurulmadığında taşıyamayacağını düşünüyorum.

Auspexa - su taşıyanın önde gideni, gittiği her yerde tam bir balon olduğunu gösterdi, forumun yüz karası takımı sürekli kötü kararlar aldı, karşılarında direnç gösterebilen bir takım çıkınca takım çok hata yaptı ve dağıldılar, eğer bir takımda koç varsa böyle hatalar olmamalı.

BJK Özet: Tolerant-Luger-Auspexa-Crystal'ın low olmasından dolayı kaybettiler. Kazanıp üst lige çıksalar bile bu kadro ile bayağı tokat manyağı olurlardı yada naehyun hariç herkesi değiştirip devam ederlerdi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MCM tarafında ise kazandıran mean tecrübesi ve istikrarlı mekaniği - longb soğukkanlılığı - only35 profesyonelliği - reativo şampiyon havuzunun biraz daha geniş olmasıi, hırsı ve pozitif sinerjisi.

Şampiyonluk ligine çıkınca büyük ihtimal mean, cube, reativo ve longb kalır - only35 değişebilir. ŞLde tokat yerler fakat kadronun gelecek için sezon/mevsim için devam ettirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence ne yapıp ne edip bütün parayı basıp snowflower, mata gibi takıma sinerji katacak haritaya hakim olabilecek bir support alsınlar.

Şimdi amerikaya gitti biz trde çürüyoruz :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.