Şimdi Ara

yükseltme tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim p4 1500 mzh işlemçim,abit bw7 ananakart,40 gb hard disk,256 sd ram,NVIDIAGeForce2 mx 100 /200 ekran kartı (32mb)dvd rom cd ,cd yazıcı ( lg)klavyem .mausum,LG lcd 17 inc ekran.4 kanal ses kartı, everest p4 kasa.
    bu bilgisayarımın USB lerinde problem çıktı USBkart taktırdım yine olmadı,anakartın üstünden 2 li giriş yaptım yine olmadaı. heralde anakartta problem var. ben anakartı değiştirmek zorunda kalmışken ,işlemci ,ekran kartı ram leri değiştirsem .bu sisteme uyum vede (kasaya) sağlarmı .yoksa yeni bir sistemmi toplatsam. hangisinde daha karlı çıkarım.birde en az beş yıl beni uğraştırmayayacak şekilde neleri tavsiye edersiniz.(Marka ve model olarak işlemci anakart ram,ekran kartı ) yoksa sık dişini bir kaç sene bekle mi dersiniz. tavsiyelerinizi bekliyorum

• Yeni bir sistem toplaman daha makul olacak kesinlikle..Üstkonulara bir gözat(sistem tavsiyeleri) yardımcı oluruz
  • Zaten anakart,işlemci,ekran kartı ve ramleri değiştirince yeni bi sistem toplamış olmuyomusun. Yani hemen hemen
  • en az 5 senelik bir pc şu durumda zor sen 2.5 seneden 2 adet sistem topla. önce bu bilgisayarına komple deiştir, 2009 senesinde tekrar deiştir
  • ah iyi dersinizde ben memur adamım öyle her üç senede nasıl 1000 dolar veririm demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mky71 -- 20 Ekim 2006; 1:36:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.