Şimdi Ara

Yulaf Ezmesi Fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
5
Favori
13.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ve içindeki unu cok fazla
    sanırm o tozda nişanta

yararından cok zararı oldugunu düşünüyorum
    bahsettigim zarar paketlenmiş ürünlerdir.
  • Yulaf ezmesini sporcular niye tüketiyor yada siz neden tüketiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Kompleks karbonhidrat olduğu için şekeri yükseltmiyor. Bol lifli olduğu için bağırsakları rahatlatıyor. Uzun süre tok tutuyor. Ayrıca uzun vadede kolesterol ve şekeri düşürdüğü de akademik çalışmalarla ispatlanmış.

Hepsinden öte tadını seviyorum.

Sporcular da sağlıklı karbonhidrat kaynağı olarak kullanıyor diye biliyorum. Varsa bi 'vicutçu' daha detaylı açıklama yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 7 Nisan 2016; 16:52:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Günde kaç öğün ve kaç günde bir ne kadar yiyiyorsunuz?

• Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Her sabah yerim. İlk mesajda tarif var.

• Bugün metrodan 1kg Hahne marka yulafı 6.90dan aldım fiyat çok uygundu beğenirsem birkaç paket daha alırım.

Ayrıca bi marka daha vardı 3kg meyveli yulaf tam 18tlden satılıyordu haberiniz olsun.
  • bende dün bu ürünü aldım normal litalif yiyemedim pişirme işini bilmiorm direk sütle yemiştim hoşuma gitmedi. Aşagıdaki ürün sütle fena değil içinde meyva falan cok bunuda mı pisirip yemek gerekiyor acaba?

Yulaf Ezmesi Fiyatları
  • RoyalSalute kullanıcısına yanıt
    Mısır gevreğinden farkı yok bunların. İçine bol miktarda şeker katılıyor. Yulaf ezmesiyle hiç alakası yok zaten.

• http://dukkanlar.gittigidiyor.com/SafEkmek/Yulaf-Ezmesi/

Bir kaç marka kullandım organik diye geçenler çok pahalıya geldi.

Bunu deneyen var mı?
  • saka gıbı resmen insanları düdüklüyorlar,
    yurt dışında kilosu 60 cent paketli şekilde hemde.
    yulaf trde yetişmiyormu sanki köylüden kilosu 30 kurusa al ustune bılmem ne markası bas sat kılosu 9tlye ne guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Kompleks karbonhidrat olduğu için şekeri yükseltmiyor. Bol lifli olduğu için bağırsakları rahatlatıyor. Uzun süre tok tutuyor. Ayrıca uzun vadede kolesterol ve şekeri düşürdüğü de akademik çalışmalarla ispatlanmış.

Hepsinden öte tadını seviyorum.

Sporcular da sağlıklı karbonhidrat kaynağı olarak kullanıyor diye biliyorum. Varsa bi 'vicutçu' daha detaylı açıklama yapar.

Protein glukon lif kaynağı
    Kaliteli karbonhidrat olduğu için bi vücutcular yoğurtla yiyoruz ama pişirme işi yok bizde, çiğ götürüyoruz

• darkshine666 D kullanıcısına yanıt
    Yulaf ezmesini çiğ yiyen tek millet Türkler sanırım.

Çiğ olarak hoşunuza gidiyorsa birşey diyemem ama yulaf ezmesi suda veya sütte pişirilir. Malesef birçok kişi yulaf ezmesinin sadece adını duyup tüketmeye başlıyor. Bizim mutfağımızda yeri olmadığı için de pişirmek aklına bile gelmiyor. Çiğ yulaf ezmesi yemekle çiğ buğday yemek arasında bir fark yok.

Alakası yok.Amerikada sporcular falan hep genelde çiğ yiyor.Smoothie yapıyorlar içerisine protein tozu yulaf ezmesi meyve yumurta akı vesaire koyarak.Yulafı pişirdiğinizde adı oatmealden çıkıyor porridgeye dönüyor ve glisemik indeksi az da olsa artıyor.

Bu arada ben kendim nasıl yediğimi de söyleyeyim.yulaf ezmesini robottan geçirip un haline getiriyorum.Kendim evde ceviz ezmesi yaptım yine robotta içerisine 200gram cevize 20-25gr bal olacak şekilde karıştırarak.Bir kaseye bu yulaftan koyup üzerine bu ceviz ezmesinden koyuyorum ve az tarçın ve chia tohumu atıyorum üzerine de bebe maması olacak kıvamı sağlayacak kadar süt koyuyorum yani 200gr yulaf koyuyorsan 180-190gr süt koyuyorum.O şekilde karıştırıp 2-3 dk bekleyip chia tohumlarının karışıma biraz kıvam vermesini sağlayıp sonrasında da yiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 6 Ekim 2016; 19:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Yulaf ezmesini çiğ yiyen tek millet Türkler sanırım.

Çiğ olarak hoşunuza gidiyorsa birşey diyemem ama yulaf ezmesi suda veya sütte pişirilir. Malesef birçok kişi yulaf ezmesinin sadece adını duyup tüketmeye başlıyor. Bizim mutfağımızda yeri olmadığı için de pişirmek aklına bile gelmiyor. Çiğ yulaf ezmesi yemekle çiğ buğday yemek arasında bir fark yok.

Vallaha benim hoşuma gidiyor
    Yoğurt meyve ceviz filan rondo dan geçirilip te yiyorum gayet güzel
    Pişirmekle uğraşamam,
    Ama bilmiyorum dış ülkeler nasıl yiyor,
    Asıl bomba şu,
    Canan karatay işlem görmüş yani marketlerde satılan yulaf zararlı vitamin emilmesini engelliyor diyor, bağırsak florasını bozuyor diyor
    Bu takıldı kafama,

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

Alakası yok.Amerikada sporcular falan hep genelde çiğ yiyor.Smoothie yapıyorlar içerisine protein tozu yulaf ezmesi meyve yumurta akı vesaire koyarak.Yulafı pişirdiğinizde adı oatmealden çıkıyor porridgeye dönüyor ve glisemik indeksi az da olsa artıyor.

Bu arada ben kendim nasıl yediğimi de söyleyeyim.yulaf ezmesini robottan geçirip un haline getiriyorum.Kendim evde ceviz ezmesi yaptım yine robotta içerisine 200gram cevize 20-25gr bal olacak şekilde karıştırarak.Bir kaseye bu yulaftan koyup üzerine bu ceviz ezmesinden koyuyorum ve az tarçın ve chia tohumu atıyorum üzerine de bebe maması olacak kıvamı sağlayacak kadar süt koyuyorum yani 200gr yulaf koyuyorsan 180-190gr süt koyuyorum.O şekilde karıştırıp 2-3 dk bekleyip chia tohumlarının karışıma biraz kıvam vermesini sağlayıp sonrasında da yiyorum.

Ooo
    Tam bomba yapıyorsun hocam süper

Bu arada cha tohumu nedir.ne işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkshine666 -- 6 Ekim 2016; 20:58:11 >

• Öyle şu an kahvaltıda yarım paket yulaf ezmesi yiyorum bu tarifle hazırlanmış olarak.3400 kalori alıyorum daha kilo alamadım 1 haftadır 78kiloyum.arttıracağım biraz daha kaloriyi.

www.haberturk.com
    HABERTÜRK - TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İNTERNET GAZETESİ
    http://www.haberturk.com/saglik/haber/1234622-chia-tohumu-faydalari
  • darkshine666 D kullanıcısına yanıt
    Bahsettiği şeyler tatlandırılmıș, aroma verilmiş ürünlerdir. Bir de Amerika'da quick oats diye çok hızlı pişen ürünler var. Bunlar da işlem görmüş oluyor.

Yoksa saf yulaf ezmesine yapılan tek şey çekirdeğin ezilerek yassılaștırılması. Lifalif de işlem görmüş olabilir, emin değilim. Ben uzun süredir havancızade alıyorum çuvalla. Gayet memnunum.

markette satılanlardan bahsediyor, tümünden,
    bende memnunum lilaliften ama sizin dediğinizi bi deneyeceğim metrodan
  • Eti lifalif migroslarda 500gr 4.5 TL. Baktımda internete göre gayet iyi fiyatı var. Her sabah kendi müslimi yapıp yiyiyorum (içiyorum) , çok da lezzetli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 7 Ekim 2016; 12:14:15 >
  • Havancızade 5 kg almıştım 1 ay önce.Evimde boş protein tozu kabına dolduruyorum,artanları da cam kavanoza.Bugün bir baktım kurtlanmış.

2,5 kiloyu döktüm.Yalnız bu nasıl kurtlandı anlayamadım. Tamamen kapalı sadece kullanacağım zaman kapağı açıyorum.

Firmayı kötülemek istemiyorum ama cam kavanozdakiler bile kurtlanmış.1 ayda bu kadar kurtlanması normal mi

Hiç dikkat etmedim 1 aydır.kurtlu mu yedim onu da bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 10 Ekim 2016; 11:52:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.