Şimdi Ara

Yulaf Ezmesi Fiyatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
5
Favori
13.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eti lifalif kuruyemişli olanı yiyorum laktozsuz süt ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir yulaf yemiyorum. Tam buğday unu yumurta kakao ve fıstık ezmesi ile pankek yapıp gömüyorum.

• Eti lifalif 7 küsür olduğunu görünce alternatif bulmak şart oldu. Havancızade yulaf ezmesi aldım ancak çok acı tadı var damağımda acı bir tat bıraktı sade yediğimidr belirtiyim. Sizdede böyle mi?

• tam kazik serefsizler ya , yarm kilosunu 29 cente aliyorum
    brde turkiyede yetisenbbirsey bu bunlar ne allahsiz kitapsiz %2000, kar yapiorlar br paketten imansiz kopekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslayalansoyleme -- 9 Nisan 2019; 16:51:33 >
  • ulan köyde tonla basılıp insanların yemediği ve hayvanlara verdiği şeyin yarım kilosunu 7.5 tl yapmak nedir ? maliyeti 50 kuruş bile değil o paketin.
  • Almanyada 0,60*Cent Kilosu

Kaliteli isteyene Köln Vollkorn yani tam kepekli olanı

1€ 500Gram. Türkiyede Spor yapmak bile lüx oldu...

• lifalif 8 liraya kadar gelmiş alternatif varmı ?

4 lira civarında aldığım günleri biliyorum yulaf nasıl bu kadar pahalı olur ?
  • bu markayı deneyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslayalansoyleme

tam kazik serefsizler ya , yarm kilosunu 29 cente aliyorum
    brde turkiyede yetisenbbirsey bu bunlar ne allahsiz kitapsiz %2000, kar yapiorlar br paketten imansiz kopekler
    Ne güzel söyledin öyle hocam.
  • bu saattten sonra param kısıtlı deyipte marketten yulaf alan açık net maldır. yeme kardeşim çok mu lazım ? tek karb. bunda mı var? kompleks karb mı istiyorsun al yeşil mercimeğini haşla haşla ye, yulaf dan 10 kat daha kaliteli besin bakliyatlar da işte hakettiği değeri görmüyorlar niyese. yulaf gibi cafcaflı paketi yok mu diye acaba :) bitkisel proteini de bol. yulaf en nihayetinde buğday türevi. glutendir cantdır curtdur. yok sabah pratik oluyo sütle yiyorum vs. geçiniz efenim bunları boş bi akşamdan haşla 1 haftalık bulgurunu, mercimeğini, makarnamı, pirinci artık ne yiyorsan karb olarak, soğuyunca at dolaba, bozulmaz merak etme, part part çıkarır yersin. sonra bak dalgana. zaten bu sporu hayat tarzı haline getiren adam artık yemeğin tadına lezzetine de fazla bakmaz her türlü indirir mideye saat zaman farketmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y2Jericho -- 3 Mayıs 2019; 5:49:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

bu saattten sonra param kısıtlı deyipte marketten yulaf alan açık net maldır. yeme kardeşim çok mu lazım ? tek karb. bunda mı var? kompleks karb mı istiyorsun al yeşil mercimeğini haşla haşla ye, yulaf dan 10 kat daha kaliteli besin bakliyatlar da işte hakettiği değeri görmüyorlar niyese. yulaf gibi cafcaflı paketi yok mu diye acaba :) bitkisel proteini de bol. yulaf en nihayetinde buğday türevi. glutendir cantdır curtdur. yok sabah pratik oluyo sütle yiyorum vs. geçiniz efenim bunları boş bi akşamdan haşla 1 haftalık bulgurunu, mercimeğini, makarnamı, pirinci artık ne yiyorsan karb olarak, soğuyunca at dolaba, bozulmaz merak etme, part part çıkarır yersin. sonra bak dalgana. zaten bu sporu hayat tarzı haline getiren adam artık yemeğin tadına lezzetine de fazla bakmaz her türlü indirir mideye saat zaman farketmeden.
    Çok güzel yazmışsınız elinize sağlık

• quote:

bu saattten sonra param kısıtlı deyipte marketten yulaf alan açık net maldır. yeme kardeşim çok mu lazım ? tek karb. bunda mı var? kompleks karb mı istiyorsun al yeşil mercimeğini haşla haşla ye, yulaf dan 10 kat daha kaliteli besin bakliyatlar da işte hakettiği değeri görmüyorlar niyese. yulaf gibi cafcaflı paketi yok mu diye acaba :) bitkisel proteini de bol. yulaf en nihayetinde buğday türevi. glutendir cantdır curtdur. yok sabah pratik oluyo sütle yiyorum vs. geçiniz efenim bunları boş bi akşamdan haşla 1 haftalık bulgurunu, mercimeğini, makarnamı, pirinci artık ne yiyorsan karb olarak, soğuyunca at dolaba, bozulmaz merak etme, part part çıkarır yersin. sonra bak dalgana. zaten bu sporu hayat tarzı haline getiren adam artık yemeğin tadına lezzetine de fazla bakmaz her türlü indirir mideye saat zaman farketmeden.
    Zaten bitkisel protein en iyi seçenektir dimi vücut geliştirme için bilginiz muhteşem

• hayır kardeşim yanlış bilgi, değildir. de ne alaka yulaf daki hayvansal proteinmi ? benim yazdığımla bunun alakası ne yanlış konuya yazdın galiba. konu proteinler değil, konu yulaf ve yulafın en önemli yenme sebebi olan "kompleks karb.", yine de yazayım, bitkisel proteinler çöp de değildir ama bir hayvansal protein de değildir. eğer ki amacım definasyon ve karbdan kısıyorsam, ve aynı marketten yarım kilo yulaf fiyatına 1 kilo mercimek alabiliyorsam (yulafın yarısı kadar karb. ve 2 katı bitkisel protein içeriği) elbette mercimek tercih edilmeli. yulaf seviyorsan para sıkıntın yoksa al ye ama yoksa yulaf pahalı diye ağlanmaz. alma bu kadar basit. yok ben bulk yapıcam hacim yapıcam diyosan zaten komplek karb. iyi bir seçenek değil ki, makarna pirinç varken. bak dikkat ettiysen işin protein kısmına girmiyorum burda konu karb. şimdi biri yazar sabah makarnamı mercimek mi yenir, işte böyle kendine kafasında belli kalıplara sıkıştıran adam başarılı olamaz ne vücut geliştirmede ne de başka bi işde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y2Jericho -- 7 Mayıs 2019; 5:16:21 >

• quote:

hayır kardeşim yanlış bilgi, değildir. de ne alaka yulaf daki hayvansal proteinmi ? benim yazdığımla bunun alakası ne yanlış konuya yazdın galiba. konu proteinler değil, konu yulaf ve yulafın en önemli yenme sebebi olan "kompleks karb.", yine de yazayım, bitkisel proteinler çöp de değildir ama bir hayvansal protein de değildir. eğer ki amacım definasyon ve karbdan kısıyorsam, ve aynı marketten yarım kilo yulaf fiyatına 1 kilo mercimek alabiliyorsam (yulafın yarısı kadar karb. ve 2 katı bitkisel protein içeriği) elbette mercimek tercih edilmeli. yulaf seviyorsan para sıkıntın yoksa al ye ama yoksa yulaf pahalı diye ağlanmaz. alma bu kadar basit. yok ben bulk yapıcam hacim yapıcam diyosan zaten komplek karb. iyi bir seçenek değil ki, makarna pirinç varken. bak dikkat ettiysen işin protein kısmına girmiyorum burda konu karb. şimdi biri yazar sabah makarnamı mercimek mi yenir, işte böyle kendine kafasında belli kalıplara sıkıştıran adam başarılı olamaz ne vücut geliştirmede ne de başka bi işde.
    Eğer protein konu değilse neden bitkisel proteinden bahsettiniz sanki daha güzelmiş birşey gibi? Bitkisel protein'ler hayvansal proteinlerin yerini tutamaz bile. 100 kat daha yemeyi düşünmüyorsanız

Bir serviste yulaftan olandan 2 kat daha fazla şeker bulunmaktadır pirinçte örnek olarak.
    Ayrıyetten yulafta daha az kalori bulunmakta. Nasıl daha kalorili şekerli yiyecekler iyi tercih?

Makarna ile beyaz pirinçle glisemik indeksini tavan yapmaya ideal.

Ayrıyetten ki yulafa sadece süt/su eklemek yeterli, kısa sürede hemen hazır. Siz mercimek,makarna,pirince ayrıyetten koyacağınız yan ürünleri + ısıtma için kullanacağı elektriği saymıyorsunuz. Ayrıyetten kimsenin 40 dakika sabah kahvaltısını hazırlama zamanı yok.

• Vucut gelistirme de amaç öncelik saglik degildir bunun icin yapilmaz, once bunu ogren, (bana kalirsa spor bile degildir, bunu agirlik kaldirmayi seven biri olarak soyluyorum )saglik icin yapiyorsan fitness yaparsin, bu ikisi genelde karistirilir, ayni şey degil ( ayni mekanda yapilsa da) Pirinc makarna daha cabuk kana karisacagi dolayisiyla da kas da daha fazla su tutumu ve antremanda pump vs daha çok yaşamani saglar. O yuzden pirinc cokca bulkda tercih edilir. Pirinc makarnanin insulin yukseltmesi bir vucutcunun umrunda olmaz, bilakis iyi birseydir cunku insulin yapici yani anabolik bir hormondur. Ayriyetten cahilligin beni üzdü dostum bir ton vegan sporcu var , bitkisel proteinleri direk bu kadar yermeden önce keşke araştirsaydin biraz. Kimse sana sadece bitkisel protein ye yada bitkisel hayvansaldan daha iyidir demiyor bunu sen yazdin. Ben ise sadece mercimekde ki protein daha yuksek ve dusuk karb oldugundan definasyonda yada bulkda bile kullanilabilir dedim. Burda mesele besin kalitesi, fiyat / performans karsilastrmasi. Benim derdim yok neymiş VG zengin işi diyenlerle. Alternatiflere bakacaksin, pahalandi diye almak zorunda degilsin onu anlatmaya calisiyorum. benim derdim sanki VG ,spor fitness vs herkes fix sabah yulaf yemek mecburiymis kuralmis gibi algilar var, benim derdim bu. Sen bence saglikli yasam forumunda takil burasi vucut gelistirme alt forumu, gene diyorum, yanlis konuya yaziyorsun. Vucut gelistirme saglikli birsey degildir, fitness sagliklidir.yaziyorum ama gene anladigin gibi anlayacaksin boşuna yaziyorum sanki. Yulafin pratik olmasi da beni baglamaz, yapmak isteyen herturlu yapar gerekirse aksamda ogunlerini hazirlar. Tekrar soyluyorum yulaf olmazsa olmaz degildir bu algi yuzunden fiyatlari geciriyorlar, uyanik olun. Hiç olmadi internetten 10 -20 kg cuvalla satiyorlar onu alirsin, pahali diye ağlamazsin çõzum üretirsin.

Ayrica yulafi yemeyi de bilmiyor çoğu . Çiğ çiğ soguk sütle suyla ıslatinca 2 dk da yemeye hazir olmuyor o
    , ya bir gece oncesen bekleteceksin içinde yada ısı görmesi, pişmesi veya biraz sicak bir sivida demlenmesi lazim, talaşı da suya koyayim onu da yersiniz heralde. O sekilde sindirim sorunlari yapar, hatta sindiremezsin bile direk tuvalete birakirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y2Jericho -- 7 Mayıs 2019; 16:12:37 >

• quote:

Vucut gelistirme de amaç öncelik saglik degildir bunun icin yapilmaz, once bunu ogren, (bana kalirsa spor bile degildir, bunu agirlik kaldirmayi seven biri olarak soyluyorum )saglik icin yapiyorsan fitness yaparsin, bu ikisi genelde karistirilir, ayni şey degil ( ayni mekanda yapilsa da) Pirinc makarna daha cabuk kana karisacagi dolayisiyla da kas da daha fazla su tutumu ve antremanda pump vs daha çok yaşamani saglar. O yuzden pirinc cokca bulkda tercih edilir. Pirinc makarnanin insulin yukseltmesi bir vucutcunun umrunda olmaz, bilakis iyi birseydir cunku insulin yapici yani anabolik bir hormondur. Ayriyetten cahilligin beni üzdü dostum bir ton vegan sporcu var , bitkisel proteinleri direk bu kadar yermeden önce keşke araştirsaydin biraz. Kimse sana sadece bitkisel protein ye yada bitkisel hayvansaldan daha iyidir demiyor bunu sen yazdin. Ben ise sadece mercimekde ki protein daha yuksek ve dusuk karb oldugundan definasyonda yada bulkda bile kullanilabilir dedim. Burda mesele besin kalitesi, fiyat / performans karsilastrmasi. Benim derdim yok neymiş VG zengin işi diyenlerle. Alternatiflere bakacaksin, pahalandi diye almak zorunda degilsin onu anlatmaya calisiyorum. benim derdim sanki VG ,spor fitness vs herkes fix sabah yulaf yemek mecburiymis kuralmis gibi algilar var, benim derdim bu. Sen bence saglikli yasam forumunda takil burasi vucut gelistirme alt forumu, gene diyorum, yanlis konuya yaziyorsun. Vucut gelistirme saglikli birsey degildir, fitness sagliklidir.yaziyorum ama gene anladigin gibi anlayacaksin boşuna yaziyorum sanki. Yulafin pratik olmasi da beni baglamaz, yapmak isteyen herturlu yapar gerekirse aksamda ogunlerini hazirlar. Tekrar soyluyorum yulaf olmazsa olmaz degildir bu algi yuzunden fiyatlari geciriyorlar, uyanik olun. Hiç olmadi internetten 10 -20 kg cuvalla satiyorlar onu alirsin, pahali diye ağlamazsin çõzum üretirsin.

Ayrica yulafi yemeyi de bilmiyor çoğu . Çiğ çiğ soguk sütle suyla ıslatinca 2 dk da yemeye hazir olmuyor o
    , ya bir gece oncesen bekleteceksin içinde yada ısı görmesi, pişmesi veya biraz sicak bir sivida demlenmesi lazim, talaşı da suya koyayim onu da yersiniz heralde. O sekilde sindirim sorunlari yapar, hatta sindiremezsin bile direk tuvalete birakirsin.
    Amaç öncelik sağlık degildir diyen birisinin yazısını okumayacağım bile, kimse burada stereoid kullanıp olympia'ya hazırlanmıyor.

• Sana son kez yaziyorum anla anlama umrumda degil artik " vucut gelistirme" de amaç saglikli olmak fit olmak degildir, anabolizan ilaclari kullanip kullanmaman çoook başka, vucut gelistirme adi ustunde amaç kas gelistirmektir. Saglik için fitness yapilir. Gunde 5-6 öğün yemek yemek, 2-3 saatte bir yemek yemek ( bence 2-3 öğünde yeter ,makrolarini tamamlamak mesele zaten, ama genelde 5-6 ogun yapilir, ornek olarak yazdim) antremandan sonra pirinç yiyip insulini firlatmak vs bunlar saglikli şeyler olmayabilir ayri bi konuda forumda tartisilir, cocuga anlatir gibi anlatiyorum yasini da bilmiyorum gerçi. Once fitness ve " body building" farkini öğren. Bir google kullanarak sayiyiz turkce yazi bulabilirsin onudami ben vereyim al

hepsifitolmakicin.blogspot.com
    Fitness nedir ? Bodybuilding nedir? Arasındaki farklar
    http://hepsifitolmakicin.blogspot.com/p/fitness-nedir-bodybuilding-nedir.html?m=1

Burda yarismaci olup olmadigini bilemezsin kesin yargilarla konusamazsin, vucut gelistirme alt forumu altinda vucut gelistirme konuşmayi bile abes bulmaya kadar gidecek galiba bu muhabbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y2Jericho -- 7 Mayıs 2019; 22:1:21 >

• quote:

Sana son kez yaziyorum anla anlama umrumda degil artik " vucut gelistirme" de amaç saglikli olmak fit olmak degildir, anabolizan ilaclari kullanip kullanmaman çoook başka, vucut gelistirme adi ustunde amaç kas gelistirmektir. Saglik için fitness yapilir. Gunde 5-6 öğün yemek yemek, 2-3 saatte bir yemek yemek ( bence 2-3 öğünde yeter ,makrolarini tamamlamak mesele zaten, ama genelde 5-6 ogun yapilir, ornek olarak yazdim) antremandan sonra pirinç yiyip insulini firlatmak vs bunlar saglikli şeyler olmayabilir ayri bi konuda forumda tartisilir, cocuga anlatir gibi anlatiyorum yasini da bilmiyorum gerçi. Once fitness ve " body building" farkini öğren. Bir google kullanarak sayiyiz turkce yazi bulabilirsin onudami ben vereyim al

http://hepsifitolmakicin.blogspot.com/p/fitness-nedir-bodybuilding-nedir.html?m=1

Burda yarismaci olup olmadigini bilemezsin kesin yargilarla konusamazsin, vucut gelistirme alt forumu altinda vucut gelistirme konuşmayi bile abes bulmaya kadar gidecek galiba bu muhabbet
    Öncelik sağlık değildir derken vücut geliştirmenin sağlığa zarar verdiğini ima ettin. 180 lafı çevirme ve dahada yazdırma

• Dostum senin ciddi yardim alman gerekiyor, sana hayatta başarilar.

• neden protein "bitkisel" olunca ne oluyor içinde aminoasit olmuyor mu ? evet hayvansal proteinlerde esansiyel aminoasitler ağırlıklı ancak şunuda unutma vücutta protein sentezi başlaması için 5 gram lösin bile yeterli olabiliyor. şu bitkisel proteinlere öcü muamelesi yapmayı kesin, vücut tabikide bitkisel proteinlerin içindeki aminoasitleride kullanıyor. 2019 yılındayız oturun araştırın öğrenin bazı şeyleri. 2005 badici abilerin broscience bilgilerini sağda solda yazıp milletinde aklını bulamayın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.