Şimdi Ara

Yulaf Ezmesi Fiyatları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
5
Favori
13.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nevertouchme

neden protein "bitkisel" olunca ne oluyor içinde aminoasit olmuyor mu ? evet hayvansal proteinlerde esansiyel aminoasitler ağırlıklı ancak şunuda unutma vücutta protein sentezi başlaması için 5 gram lösin bile yeterli olabiliyor. şu bitkisel proteinlere öcü muamelesi yapmayı kesin, vücut tabikide bitkisel proteinlerin içindeki aminoasitleride kullanıyor. 2019 yılındayız oturun araştırın öğrenin bazı şeyleri. 2005 badici abilerin broscience bilgilerini sağda solda yazıp milletinde aklını bulamayın.
    Bitkisel proteinlere öcü muamelesi yapan yok. Hiç spor yapmayan, normal evinde oturup McDonalds 24 saat yiyen birisinin vücudundada protein sentezi oluyor.

Vücudda yeteri kadar amino asit dengesi yoksa, vücud protein sentenizine devam edebilmek için tüm 9 amino asitlerede bağlı. Tek amino asit ile protein sentezi başlıyor diye bir durum yok ve zaten bu cümlenden sonra okumayı bıraktım.
    www.ncbi.nlm.nih.gov
    Supplementation of a suboptimal protein dose with leucine or essential amino acids: effects on myofibrillar protein synthesis at rest and following... - PubMed - NCBI
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22451437

tek amino asit ile tüm protein sentezinin yeterli olduğunu kanıtlayan kaynağınıda paylaşssan iyi olurdu. Sağdan soldan bulan kim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 9 Mayıs 2019; 14:56:3 >

• www.ncbi.nlm.nih.gov
    The role of leucine and its metabolites in protein and energy metabolism. - PubMed - NCBI
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26255285

lösin aminoasitinin yaklaşık %80 inin protein sentezinin başlatılması için kullanıldığı attığım linkteki kaynakta mevcut. dediğiniz doğru vücutta maksimum protein sentezi için bütün aminoasitlerin yeterli miktarda alınması gerekir, ben tek aminoasidin yeterli olduğunu söylemek istememiştim. demek istediğim şu mercimek veya başka bir bitkisel protein tabikide tek başında hayvansal proteinler kadar verimli olmayacaktır ancak bu proteinler günlük beslenmede dengeli bir şekilde alınırsa örneğin tahıl proteinleri ile baklagiller kombilenirse herhangi bir hayvansal proteinden farkı kalmayacaktır.

• la lifalif 2 kat artmış konu açıldığından beri. lol diyorum

tavuk bonfile aldım geçen gün 27 tl ağlıycaktım 2 gün gidiyo o bize
  • Son günlerin en iyi fiyatı bence bu. Kaçırmayın derim. Ben 20 paket aldım bile
    İstanbulda bulunan
     Yulaf Ezmesi FiyatlarıBiçen Marketlerde 24 Temmuza kadar 5₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up arkadaşlar. fiyatı ucuz, tadı tek başına bile idare edebilecek yulaf ezmesi var mı? mucizevi yiyecek bence. 100 gr yedin mi 2 ekmek gömmüşsün gibi tokluk veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lifalif 5 liraya aldigimi hatirliyorum. 1 senede ortaligin an.. neyse vazgectim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süt, muz ve yulafı rondoda çekiyorum, belki içine az miktarda bal. Başka türlü tüketemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı benim gibi psikopat 150 gr yulafı 10 saniye sıcak suda kaşıkla çevirip ayıla bayıla yiyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tar Goroth

Var mı benim gibi psikopat 150 gr yulafı 10 saniye sıcak suda kaşıkla çevirip ayıla bayıla yiyen?
    5 Saniyede yiyorum, başka türlü tüketemiyorum
  • Y2Jericho kullanıcısına yanıt
    Bu vücut geliştirmenin sağlıklı olmaması konusunda veya "öncelik saglik degildir bunun icin yapilmaz" demenize katılmıyorum. Bu tabiki de vücut geliştirmeye ne taraftan baktığınıza bağlı. Örneğin hedef endurance, düşük yağ, kaslı bir vücut ise; vücut olarak fight club'dan brad pitt gibi bir vücut, günlük 100-150 protein/lean protein; böyle vücut geliştirme sağlıksız değildir. Sonuçta bu da vücut geliştirme, ağırlık kaldırmak eklemleri, kasları, kemikleri güçlendirir. İlla herkes öküz gibi olacak diye birşey yok. Tabi ki öküz gibi ağırlık kaldırırsanız çok güçlenirsiniz, çok fazla kas kütlesi koyarsınız ancak belli bir süre sonra bu kadar ağırlık kaldırmanın zararları gözükmeye başlar. Siz galiba sağlıklı değil derken, hedefleri yüksek olan vücut ağrılığı başına 2.0-2.5 gram protein yiyip, mümkün olduğunca fazla kas kütlesi konulan vücut geliştirmeden bahsediyorsunuz Arnold gibi akıllı adamlar nerelerde bırakılacağını bilirler ve hafif ağırlıklar ile spora devam ederler. Bir sürü profesyonel vücut geliştirici yaşlandığında bel ağrısı, sırt ağrısı, eklem ağrısı çeker. Sonuçta vücut geliştirme yasalar tarafından korunmuyor; minimum 100 kg deadlift yapman lazım yoksa bu vücut geliştirme değil diye birşey yok. Aptal bir tanıdığım bana şöyle söylemişti "sakın spor yaparken koşma, yürü!", dediğine göre koşmak eklemlere, dize, ayağa çok zararlıymış:) dediğine göre koşmak yerine yürürsem aynı yağı yakarmışım:) Şimdi şöyle birşey var, eğer ısınmadan, koşu formuna dikkat etmeden, dandik ayakkabı ile, iyi beslenmeden koşulursa tabikide zararı olur. Bir diğer konuda şu; siz galiba fiber, kompleks karb filan boşver dediniz, öyle şeymi olur, sadece macrolar değil mikrolarda önemli, eğer vücudunuz daha iyi çalışırsa daha kolay kas kütlesi koyar, örneğin sağlıklı beslenirseniz iyi hissedersiniz, iyi hissederseniz vücudunuz iyi hormonlar üretir ve daha kolay kas kütlesi koyarsınız. Sonuçta çok fazla kas kütlesi olan, çok güçlü olan ancak kolesterolü yüksek olanda var; yağsız, kaslı, esnek, sağlıklı olan vücut geliştirmecide var. Galiba herkesi vücut geliştirmeden anlayışı farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flamingsteel -- 9 Kasım 2019; 20:21:45 >

• kardeşim senin yada benim vücut geliştirmeye ne taraftan baktığımızın bir önemi yok. "vücut geliştirme" denen şeyde eğer bir piramit yaparsak, bunun en tepesi hipertrofidir. bunun için günde 5000 kalori alman gerekiyorsa günde eğer, alırsın. bu sağlıklımı değilmi o değil ki mesele onu diyorum. kas gelişiminin devam etmesi için sürekli kalorileri arttırman gerek sonuçta body weight arttıkca kalori ihtiyacıda artıyor demi. fight club daki brad pitt gibi bi vücud yapan adamın "tamam artık ben oldum artık sadece kaslarımı korumak için abartmadan beslenecem hafif spora devam edicem" demesi vücut geliştirmenin mantığına terstir, işte senin dediğin sürekli lean, fit olayım düzgün temiz fazla kafa yormadan besleneyim az biraz da spor, işte bu fitness dir buna bişey diyen yok ama vücut geliştirme yapıyorum demesin. geçen ekşi de tam demek istediğimi anlatan bi entry gördüm belki daha iyi anlaşılır diye onunda linkini bırakıyorum
    ekşi sözlük
    vücut geliştirme
    https://eksisozluk.com/entry/97381575

• Burch Yulaf Ezmesi 500 G fiyat 6,95

bu marka yeni çıkmış bimlerde ve a101 de satılıyormuş.
    uzun zamandır yulaf ezmesi yemiyorum denemeyi düşünüyorum

sonuçta yulafın tadı belli çok sert kabuklu değilse fiyatı 12 liraları bulan lifalife kapak olur

Yulaf Ezmesi Fiyatları
  • Bimdeki yulaf gayet iyi, hatta şuanki markalardan bile iyi diyebilirim. Sınıfı geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.