Şimdi Ara

Yulaf ezmesi yenme şekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 aydır body yapıyorum.Sabahları yulaf ezmesi tüketiyorum.Fakat süt ile yada pişirerek değilde muzun yanında yumurtanın yanında kuru kuru yiyorum.Birkaç yerde okudum bunun hiç bir faydası olmadığı pişirilmesi yada sütle yenilmesi gerektiği yazmış.Tam olarak bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegalot -- 17 Haziran 2017; 0:52:0 >

• Ben hic yemiyorum yulaf ezmesi igrenc tadi var hele sutle filan bunu yiyen neyini yiyor anlamadim bos yicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğin gibi Tuket butun besin değerlerini alırsın. Kuru kuru nasıl yediğini merak.ettim daha cok

• yulafı yumurtayı lor peynirini blenderda çekip zeytinyağı veya tereyağı ile pişirip yiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

İstediğin gibi Tuket butun besin değerlerini alırsın. Kuru kuru nasıl yediğini merak.ettim daha cok

Hocam kuru kuru dediğim bildiğin kaşıkla yiyorum :)
  • Pegalot P kullanıcısına yanıt
    Valla helal olsun hicbirsey katık etmeden kasiklayarak yiyorsan

• Ben de bazen elime bir tutam alır kuru kuru yerim de kuru kuru bi pilav yer gibi 50 100 gram tüketemem. Soğuk süt ile yiyorum ben az süt çok yulaf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yulaf Unu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yulaf candır ya Ben gece yatmadan 100gr. yulafa bir su bardağı süt koyup yatıyordum bir ara sabaha baya güzel oluyordu. Ama kuru kuru gitmez. Şu aralar 100gr. yulaf 5 tam yumurta bir tatlı kaşığı kakaoyu blendırdan geçirip tavada pişiriyorum üstünede fıstık ezmesi mis. Çok çeşitli yeme şekli var youtube yaz çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Ben hic yemiyorum yulaf ezmesi igrenc tadi var hele sutle filan bunu yiyen neyini yiyor anlamadim bos yicek

ne yazsak boş besin diyonuz ya ne yicez biz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahların yoğurt, yer fıstıgı ve yulafı karıştırıp yiyorum. Çok da güzel oluyor
  • Yulafı sıcak suda ağzı kapalı bir şekilde bekletip sonra üzerine süt döküp kendi isteğine göre muz,ceviz,badem,tarçın falan ekleyip kasede yiyebilirsin.

Bu aralar ben mesela pankek yapıyorum 100 gr kadar yulaf,4-5 tane yumurta,protein tozu,kabartma tozunu koyup karıştırıyorum mikserde sonra tavada pişiriyorum.

Birçok yöntem var yulaf yemek için ama kuru şekilde yemek kötü oluyor gerçekten.

• İhtiyaç kadar yulaf

Süt

İhtiyaç kadar protein tozu

5-6 tane çilek.

Bunları karıştırıcıda karıştırıp iç. İçine muz da koyabilirsin fıstık ezmesi de fındık da.. Ne koyarsan koy tadı güzel olur

• Yulafı mikserden geçirince lif özelliği kayboluyor haberiniz olsun.

• kaşıkla ye... Dostum şaka bir yana bu işte lezzeti unutucaksın ben çikolatanın tadını unuttum şekerin tadını unuttum içeriği sağlıklı olan herşeyi yiyebilmen lazım damak tadından kurtul bir yemeğin tadına baktığında da aynı tadı alıyorsun onunla karnını doyurduğunda da baklavadan küçücük bir ısırık alınca da aynı lezzet ağzına geliyor 6 tane gömünce de ne bu aç gözlülük anlayamıyorum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.