Şimdi Ara

Yulaf+whey protein shaker?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam selam. Ogun planlamam hazir ve bi ogunumde 100 gram yulaf+ 1 olcek whey protein var. Benim sorum su. Ben genelde yulafi omlet yaparim ve oyle tuketirim. Gecen gun yulafi toz haline getirdim blender ile ve su ile icmeyi denedim. 500 ml su koydum yulaf tozunun icine ama mumkun degil icemedim. Whey protein(cikolatali) ile yulaf tozunu shakera koyup su ekleyip iceniniz var mi? Gecenki gibi icilemez hale gelmesini istemiyorum.(Sut urunleri tuketmedigim icin sut koyamam sadece su ile yapma sansim var)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yulaf whey bir kaseye koyup su ekleyip karıştır, kaşıkla tüketebilirsin böle, shake yapmana gerek yok. bu kolay yolu.

İkinci seçenek biraz zahmetli ama daha kolay yenebilir hali, yulafı kaseye koy üstüne bir parmak gececek kadar sıcak su ekle 10dk beklet yulaf suyu çekip yumuşayacak, üstüne wheyi ekle iyice karıştır buda whey puding.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    Hocam gecenlerde sadece yulafin ustune sicak su dokup bekletmistim. Fakat tadi o kadar kotuydu ki direkt cope attim. Whey koyunca isler ne kadar degisir sizce? Puding filan diyince insanin bi hosuna gidiyor guzel olacagini dusunuyor ama umarim bunu da cope atmam :d

• Toz haline getirince glisemik indexi yükselir bütün yenmesi daha iyi yavaş sindirilsin

• Yulaf en guzel aksamdan soguk sut ile dolapta bekleyince guzel oluyor , yulaf tum sutu icine cekiyor. Biraz kakao biraz meyve bu is tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.