Şimdi Ara

YUMŞAK PLASTİK, SERT PLASTİK MESELESİ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o olay bende anlamıyorum bence ses yapmasın yeter araba kullanırken direksiyonun önü konsolla ne işiniz var
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Şu kasa i20'yi bir türlü sevemedim. Bana çok itici geliyor. Yeni kasasını ise canlı canlı görmedim fakat tasarımını güzelleştirmişler.
  • Mesela bazı araçların torpido kısmı falan hep güneşten çatlıyor falan sanırım bunlar sert plastik. yumşak plastikte bunlar olmaz diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum ?

Bende pek dikkat etmem sertmi yumşakmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Sert plastik uzun vadede daha dayanıklı olmaz mi?

Yumusak ya da sert plastik ikisinde de trim sesi olabilir, bunun için üretimde plastik parçaların birleşim yerlerine aralarına ince cift taraflı poliüretan bantlar kullanılır, vida somunu olarak da yine poliüretan somunlar kullanılır, çok ucuz modellerde bu özen gösterilmediğinden trim sesleri duyulabilir, bir aracın üretim kalitesini buradan tahmin edebilirsiniz. Bu arada bir arkadaşın dediği gibi sert plastik çizilmeye daha meyillidir.

Bmw Z4un orta konsolonu soktugumde cok sasirmistim. Adamlar her parca birlesim yerine sunger gibi bir malzeme koymuslar. Hava kanallarinin cevresi, radyo/teypin cevresi vs.
    Tabi bunlar hep fiyata yansiyacak detaylar, o yuzden B C sinifi araclarda beklememek lazim.

• quote:

Şu kasa i20'yi bir türlü sevemedim. Bana çok itici geliyor. Yeni kasasını ise canlı canlı görmedim fakat tasarımını güzelleştirmişler.

yeni kasa da aynı diyorlar. Ben henüz test edemedim ama gidenler memnun değiliz diyor.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    4 ileri otm'i nasıl beğenmezler.
  • quote:

4 ileri otm'i nasıl beğenmezler.

ileri teknoloji olduğu için
  • Sert plastik ciddi şekilde tirim sesi yapıyor, ben kesinlikle yumuşal plastik kullanılsın isterim ön göğüslükte. Ancak biraz da bütçe işi, malumunuz düşük araca aldığınız araçların çoğu sert plastik.
  • Poliüretan direksiyon simidi parçalanıp içindeki metali çıkıyor. Kemik direksiyon varken böyle dertler yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Sert plastik ciddi şekilde tirim sesi yapıyor, ben kesinlikle yumuşal plastik kullanılsın isterim ön göğüslükte. Ancak biraz da bütçe işi, malumunuz düşük araca aldığınız araçların çoğu sert plastik.

99 model corsa var bizde. Arabanin her yeri sert plastik dogal olarak. Ustelik kaliteli de degil tirnakla bile rahatlikla cizebilirsiniz. Ancak 16 yillik arabadan hicbir tikirti ya da rahatsiz edici ses gelmiyor. Duz ya da bozuk yol fark etmeksizin sadece motor ve yol sesi gibi gelmesi gereken sesler geliyor. Bence tamamen kalite algisiyla alakali bu plastik isi. Bana sorsalar kesinlikle yumusak plastik isterim, hatta araca ilk bindigimde malzeme kalitesine bakarim. Ancak neyime yarayacak, ne icin bakarim bilmiyorum.
  • sert plastik hissi : hani bos bi evde oturursunuz bi koltuk 52 ekran tv ve kalebodur ses yankilanir....

yumusak plastik: lcd tv rahat bi koltuk guzel bi halı duvarda tablolar, daha sıcak yani...

ayrica mercedesin( e class) kapilardaki dosemeye hastayim plastik falan degil bildiğin koltuk döşemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salserol kullanıcısına yanıt
    Eskiden hava yastığı olmayan dönemde, kaza esnasında aracın iç kaplamasının yumuşak olması yaralanmaları azaltmak amaçlıydı. Bu parçalar zamanla bu işlevini yitirdi. Artık sadece görsel kalite hissinden dolayı kullanılıyor.
  • quote:

önyargılı olmama ragmen fiyatta uygun oldugundan babam gecen sene aldı, her gittigimdede kullandim
    getzden daha kaliteli ve genişti
    motor 1.25 ve bircok 1.2 den performanslı ve sessiz arac dolu korudağ 4 le rahat cikiyodu
    Trim denilen( bu ara çok meshur, buyuk ihtimal biri soyleei patladı gitti) ses hic yoktu ben sevmistim zevkliydi
    yeni motorda 84 hp olmus daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.