Şimdi Ara

Yumurta Haşlama Teknikleri Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özellikle rafadan ve kayısı için neler yapmak gerek ...yumurta buzdolabından çıkınca çatlıyor falan yardım lütfen hep katı oluyor



  • Su kaynayınca 5 dk bekle sonra çıkar soy rafadan mis gibi pul biberi dök ye her sabah gömerim 2 haşlanmış yumurta

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AvriL<3

    Su kaynayınca 5 dk bekle sonra çıkar soy rafadan mis gibi pul biberi dök ye her sabah gömerim 2 haşlanmış yumurta

    direkt soğuk suya mı koyacağım
  • Kaynamaya başladıktan sonra 100 saniye bekle ve tam kıvamında hazır olcak..Denendi tecrübe ile sabit...Artılar burdan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TüplüAyfon -- 12 Şubat 2015; 11:41:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam suya tuz atarsanız çatlamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Green Master Yoda

    quote:

    Orijinalden alıntı: AvriL<3

    Su kaynayınca 5 dk bekle sonra çıkar soy rafadan mis gibi pul biberi dök ye her sabah gömerim 2 haşlanmış yumurta

    direkt soğuk suya mı koyacağım

    Evet hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TüplüAyfon

    Kaynamaya başladıktan sonra 100 saniye bekle ve tam kıvamında hazır olcak..Denendi tecrübe ile sabit...Artılar burdan

    Kesin bilgi mi hocam? Yayıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prototype Brain kullanıcısına yanıt
    Evet kesin bilgidir yayabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar pişme esnasında ateş tam mı yarım mı olacak onu yazmamaışsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.