Şimdi Ara

Yumurtanın beyazından midem bulanıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar spora başladım yumurta beyazı yemem lazım ama yıllardır acayip midemi bulandıran bi şey. nerdeyse kusturacak. midemi bulandırmamasını nasıl sağlarım?

• Ben de en çok beyazını severim, tuzlayıp ye.
  • Em onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumurtayi oldugu gibi agzina at biraz ekmekle,sarisiyla notrlesiyor ben oyle alismistim

• Burnunu elinle kapat yumurtayı fondip yap hemen yanında olan suyuda kafaya dik.
  • Yumurtayo parca parca kes baharat koyup oyle guzel oluyor

• Bende hiç sevmem yumurta beyazını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende senelerdir yumurta beyazı süt ve kaymak yiyemem.Yediğim zaman midem kalkıyor.
  • bende sarısını sevmem
  • up
  • Diyelim 4 tane yiyeceksin,zeytinyağlı omlet yap 2 tanesini sarısıyla kır,diğer ikisinin sadece beyazını dök baharat ekle,ye.

Diğer şekil haşlama sadece beyazı yenecekse yulaf ezmesi ve baharat koy,tuz hariç tabi ikisindede o şekil yemeye çalış.

• beyazını haşlanırsa yerimde kırılınca aşırı derece miğde bulantısı millet nasıl yer anlamam
  • ketçap
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeaa

Arkadaşlar spora başladım yumurta beyazı yemem lazım ama yıllardır acayip midemi bulandıran bi şey. nerdeyse kusturacak. midemi bulandırmamasını nasıl sağlarım?

Malum mereti izlemeyi bırak.
  • yumurtanın beyazı bildiğin tavuğun spermi oluyor galiba ?
  • Hergün 10 tane beyazını 5 tane tam yiyorum gelde sarıları sana veriyim çöpe gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

yumurtanın beyazı bildiğin tavuğun spermi oluyor galiba ?

Daha çok rahimdeki bebek gibi bir havası var. Yumurtayı çok severdim ama 3-4 kez içinden kordon gibi bir şey çıktı, iğreniyorum artık.

Edit: Hepiniz tiksinin:

Yumurtanın beyazından midem bulanıyor yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doymamış Yağ Asidi -- 28 Temmuz 2013; 13:10:14 >

• en iğrenç oldugu söylenen yazıları en ufak bir rahatsızlık hissetmeden okuyabiliyor, resimlere bakabiliyorum arkadaşlar post ziyanlıgı olmasın
    bunları yapamıyor oldugumu düşünsek de ziyan gerçi
  • igrenme olayı tamamen ön yargıdan ibaret
    eder ona deger vererek yer isen sorun olmaktan cıkar
    eşit parçalara bölüp yersen daha da iyi olur

tuzlama gibi sacmalıklardan kacın
  • Aynı durumdayiz kardeşim. Oldum olası yumurtanın beyazını (haşlanmış, kırılmış) yiyemem. Sarısını çıkarıp beyazını çöpe atarım. Fitness a başladım hoca yumurtayı beyazı ile ye diyor ne yapcam bilmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.