Şimdi Ara

Yumuşak Süspansiyonlu Araçlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
7.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _eRay

Megane'in da cok yumusak ve konforlu ama ben sevmedim spor yay taktim.

Abi PM atmıştım,bir bakar mısın.
  • Fiat tempra da oldukça yumuşak suspansıyonlara sahıptır.

Ve evet sert suspansıyonlu araçlar yumuşaklara gore daha guvenlıdır. Vırajlarda yatmaz, yuksek hızlarda ruzgar dırencıne yada aerodınamığı bozucak ters ruzgarlarda araca ve kullanıcıya bu durumu belli etmezler. En basıtınden çok eskıden sahıp oldugumuz tempra ıle 140-150 km gıbı hızlarda araba kendı kendıne yaylanarak gıderdı buda dıreksıyon hakımıyetını engellerdı şuanda kullandıgımız 2008 civic de ise orta sertlıkte bır suspansıyon var 200 km lere kadar çıktıgında bıle gayet yola oturarak gıdıyor.
  • Golfun yumusacik insani saran koltuklari ve vernel esintisi birlestiginde suspansiyonun kifayetsiz kaldigi anlari yasariz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Golfun yumusacik insani saran koltuklari ve vernel esintisi birlestiginde suspansiyonun kifayetsiz kaldigi anlari yasariz.

Bi hareketlenme oldu bende.
  • DS
     Yumuşak Süspansiyonlu Araçlar ?

C6

Video: http://www.streetfire.net/video/042-top-gear-citroen-c6_183687.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 22 Şubat 2013; 20:14:59 >

•  Yumuşak Süspansiyonlu Araçlar ?

Amerikan araçlarının çoğunda yumuşak süspansiyon vardır.Belair'in yeri bende farklı olduğu için koydum.
  • Ben yumuşak süspansiyonlu araçları sevmiyorum.Yüksek süratlerde geziyorlar ve virajlarda hemen arkayı bıtakıyorlar.Araba dediğin sert süspansiyonlu olur.Kasislerin hepsini hissedersin

Bu arada kendi aracım yumuşak süspansiyonlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Ben yumuşak süspansiyonlu araçları sevmiyorum.Yüksek süratlerde geziyorlar ve virajlarda hemen arkayı bıtakıyorlar.Araba dediğin sert süspansiyonlu olur.Kasislerin hepsini hissedersin

Bu arada kendi aracım yumuşak süspansiyonlu

Opel tam size göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Golfun yumusacik insani saran koltuklari ve vernel esintisi birlestiginde suspansiyonun kifayetsiz kaldigi anlari yasariz.

Bi hareketlenme oldu bende.

Whuuu beybi

• Küçük bir araştırma. Lincoln, Buick ve Cadillac en yumuşak süspansiyona sahip markalarmış. Tabi bulabilene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Küçük bir araştırma. Lincoln, Buick ve Cadillac en yumuşak süspansiyona sahip markalarmış. Tabi bulabilene

Alıp,binebilene de tabi ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

DS

C6

Video: http://www.streetfire.net/video/042-top-gear-citroen-c6_183687.htm

Kesinlikle...

• quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Sevgili arkadaşlar,

Kendi sürüş keyfimi öncelikle arabadaki konfordan alıyorum. Benim için konforda yaylanan araç demektir. Sanırım bu da yumuşak süspansiyonlarla mümkün. Driver 1 oyunu bilen bilir. Oradaki araçların bir yaylanması vardır beni benden alır. Bilgilsayarda sürerken bile zevk alıyorum :))

Yumuşaklık anlayışına gelince, benim için 99 Avensis yumuşak süspansiyonun alt sınırına sahip. Daha yumuşakları olması lazım, merak ediyorum. Astra, B150 oldukça sert taş gibi, Clio-Symbol aman diyeyim, Bora sert, Accord sert,

Sert süspansiyon güvenli derler. Yumuşak süspansiyon güvensiz ise neden güvensiz ?

Yumuşak süspansiyonlu araçlara örnek verebilirmiyiz ?

hocam gıt bı clıo 4 kullan yok boyle bı rahatlık.1 km cukurlu taslıklı yolda gıttım hıc hıssetmedım gordugum en yumusak suspansıyon dıyebılırım.

• geçen sene arkadaşın lincoln town car ı ile şehir turu atmıştık..bir daha o kadar pofuduk ve konforlu arabaya binemem herhalde..
  • Zor yeni model araclar daha kucuk olsn fakat icinde oturan rahat etsin diye daha yuksek yapiliyor. Agirlik merkezi yukselince otomatikman aracin devrilme riski artiyor. Bunu dengelemek icin suspansiyinu serlestiriyorlar. Yeni araclarin tamami kaymak gibi yollar icn ayarlanmis. Bu yuzden yenilerde yumusak suspansiyon aramayin. W140, w124 bu kasa mecedes, olmadi sierra scorpio, taunus. Surus keyfi bunlarda. Yeniler kemik sarsmak icin ideal. Birader 1998 mondeo dan 2004 audiye gecti, kayin validesi sikayet etmis eskisi daha rahatti diye.

Oyleyken boyle

• c sınıfında megane, c4, i30 golf'de konforludur ama yumuşak süspansiyonlu denemez.
  • Crown Victoria da bayağı konforluydu.
  • Benim için araç seçimindeki en önemli kriterlerin başında süspansiyon yumuşaklığı geliyor. Bunun birkaç nedeni var.

Birincisi " cennet yurdumun" yolları o kadar kalitesiz ve çukur,yamalarla dolu ki adeta sırt masajı yaparcasına yolculuk yapmasını sevmiyorum.

Bir diğer nedeni sert süspansiyonlu araçların bir süre sonra tıkırtı vb seslere yolaçması.

Ve en önemlisi yumuşak süspansiyonlu araçların muhteşem konforu.

Bu anlamda şu anda kullandığım Duster açık ara birinci gelebilir. Almadan önceki test sürüşümde oldukça kötü zeminli yolda kullanmış ve süspansiyon konforu beni çok şaşırtmıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

İ30 yumuşak mesala. 1970 kusur model cheviler acayip yumuşak. Bir donem citroenler vardı havalı suspansiyonlu arkadaslar daha iyi bilir.

Grand picassolar yurt dışında yine o suspansiyon ile satiliyor. Pneumatique olması lazim. Ancak arıza durumunda incir ağacı diker evinize..

Yumuşak suspansiyon için yine de kompakt mpv sınıf picasso örnek verilebilir. Benim araç ilk bilenlere 0403 gibi geliyor.

Yol tutuş kötü değil. Sert suspansiyonlu mitsubishi colt ile 70le girebildigim Sarıyer haciosman tunel virajina bu araçla da 70 -75 ile girebiliyorum frensiz. Ancak ani şerit değiştirme işi biraz yaş. Özellikle yüksek hızlarda makas falan atilmaz.

Özellikle uzun yolda uful uful gitmek çok zevkli. Şehir içi ise tumseklerde arkası biraz zipliyor eğer arabada tek kişi iseniz.

• Ford Taunus

Bildiğin yayla kasislerin hiçbirini hissetmezsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.