Şimdi Ara

Yumuşak süspansiyonlu, sürüşü keyifli arabalar! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
3
Favori
25.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota Camry, Renault Vel Satis, Citroen C5(eski kasa)

Bu üç aracın süspansiyon konforu ve iyi koltukları sayesinde yolculuklar çok huzurlu ve sarsıntısız oluyor. Örnek verilebilecek araç sayısı çok, bunlar benim kullandıklarım.
  • fluence ile yaptığım uzun yolculuğumda bırakın virajı düz yolda şerit değiştirirken bile devrilecekmiş gibi araç yana yatıyor yol tutuş diye birşey yok az keskin virajlarda bile çektiğim işkenceyi artık siz hesap edin ayrıca günümüzde üretilen sert süspansiyona sahip araçların konforu çok fazla olumsuz yönde etkilediğini düşünmüyorum benim tercihim her zaman sert süspansiyondan yana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 9 Ağustos 2012; 15:08:18 >
  • Yorumlari okuyunca vectrami daha cok sevdim. suspansiyonu sert diye problem yapiyodum ama bir cok olumlu yani varmis haberimiz yokmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Yumuşak süspansiyonlu araçlarda yüksek sürüş keyfi verir.Aynı sınıfta en yumuşak ve en sert araç arasında yol tutuş olarak bu forumda zannedilen kadar çok fark yoktur.Dolayısıyla virajları 5-10 km daha hızlı döneceğim diye atıyorum uzun yolculukta yorulmanın yada sehir içinde taş dökmenin anlamı yok. Ergen hırslarından kurtulmuş kurallara uygun ve risksiz sürüşü seven herkez sanırım benim gibi düşünür.

• Citroen C5 (Eski Kasa)

• w210 w211 elegance e serisi.

• w210 kullanmanızı tavsiye ederim konfor arayanlar.
  • Crafter Volt, Accord, 520D, C220
  • vectra b

Yumuşak süspansiyonlu, sürüşü keyifli arabalar!
  • Valla şehir içinde, Özellikle İzmirde, o sert süspansiyonlu araçlar eziyet ötesi...

W124, w126, w108, Granada. Bunlar hem yumuşak hemde arka tekerleri bağımsız süspansiyonlu araçlar. Yağmur çamur hariç, bir tarafı oynamaz. Elektronik stabilizasyon sistemi takarsanız hiç oynamaz...
  • C180 k luxury (16 jantın katkısı ile)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuda çok bilgim yok ama mercedes e sınıfında nasıl bir süspansiyon sistemi var? darbeyi emiyor ama hoplatmıyor. çok hoşuma gidiyor o. yumuşak olması iyi değil bence yaylanıyor sonra. ama e200 de süperdi, araba dump dump diye emiyordu derbeyi, içeriye de çok az geliyordu. sanki alttakımı kasadan bağımsızdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocacolatm

vectra b

hiç yumuşak süspansiyonlu bir araca binmemişsiniz
  • Hyundai excel.

Bir bardağa 3/4 oranında su doldurup, bardağı bardaklığa koydum.bozuk asfaltlı ve vrajlı bir yolda max 70 km hızlarda test yapmıştım. bardaktaki suyun aşağı yukarı tamamı yerinde duruyordu. Tekerler aşağı yukarı oynasada kasa aynı oranda sarsılmıyordu. Ama rüzgarlı havalarda 80+ hızlarda yolda tutmak zordu tabi.

Mevcut aracımda (99 mazda 323) aynı testi yaptım. Kısa bir süre sonra bardakta su kalmadı desem abartmış olmam.
  • LExus L Xf10
    bayareabertyoutube
    Bose Active Suspension - Leaping Lexus
    http://www.youtube.com/watch?v=z3gX2HwFf5I
  • Genelde Fransız araçları yumuşak süspansiyonlu oluyor.

Clio, Megane, Fluence, Laguna, C2, C3, C4, C5, C6, 207, 308, 407, 508 vb.

Bu araçlar piyasadaki diğer rakiplerine göre yumuşak olarak bilinir.
  • kesinlikle daihatsu yrv değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocacolatm

vectra b

Vectra B sert karakterli bir otomobil, diger alman otomobilleri gibi yol tutuş tercih edilmiş.
    Kesinlikle yumuşak süspansiyonlu değildir.
    Çok daha yumuşak süspansiyonlu bir sürü otomobil vardır.

• toyota camry yeni kasaları çok rahat ve sarsıntısız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

toyota camry yeni kasaları çok rahat ve sarsıntısız

Turkiyede hatta Avrupada camry satilmiyor ki? Avensis dersen o camry ile ayni sinifta sayilmaz, daha ufak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.